tiistai 14. helmikuuta 2017

10 vinkkiä MGTOW-henkiseen ystävänpäivään

Vaikka yleinen totuus on, että ystävyys on vain välitavoite kohti riitaa, toivottaa Fundamentti siitä huolimatta hyvät ystävänpäivät kaikille uusille ja vanhoille Fundamentin ystäville.

Tässä olisikin sen kunniaksi nyt "purppuran pillerin"-suuntauksen mukainen, MGTOW-henkinen vinkki, kuinka viettää ystävänpäivä MGTOW-tyylisesti, eli ilman naista ja omia teitään kulkien. (Eräs olennaisimpia MGTOW:n oppeja onkin siinä, että sinun täytyy tehdä se itse, sillä tässä sairaassa, gynosentrisessä yhteiskunnassa ei sitä kukaan tee sitä puolestasi; paitsi jos satut olemaan nainen, jolloin koko peli on pelattavissasi ns. easy mode:lla).Nyt, tämä juhla on toki ameriikoissa huomattavasti gynosentrisempi tapahtuma kuin täällä, sillä siellä sitä juhlitaan kuin jonkinlaista hedelmällisyykulttia, jossa mies uhraa naisen jalustan juurella olevalle alttarille resurssejaan. Ikävä kyllä, Suomikin on menossa siihen suuntaan, joten siksi tämä kätevä vinkkipläjäys lienee myös paikallaan.


Muutenkin kyseessä on kohtalaisen kiinnostava kanava, ja näkökulma. Sillä vaikka Fundamentti onkin punaisen pillerin blogi, niin purppuran pillerin näkökulma on kiintoisa myös. Joskin paradoksaalisesti se on tarkoitettu vain edistyneille punaisen pillerin ottaneille; heille jotka ovat harjaantuneet tunnistamaan oikean ja väärän sekä sinisen ja punaisen pillerin erotuksen, he jotka pystyvät hallitsemaan itsensä ynnä naiset. Muuten nimittäin purppuran pillerin ikävänä taipumuksena ja/tai sivuoireena on olla vain punaisen pillerin harhaoppi tai crypto-sinisen pillerin tie.

Ei kommentteja: