perjantai 27. tammikuuta 2017

Kevennys: "He Will Not Divide Us - REE!"


Nyt kun anti-trumpit ovat aktivisminarsismissaan ja aikuislapsen itkupotkuraivareissaan (tuskin allekirjoittanut on ainoa, jolle tulee tästä mieleen uhmaikäisen hokeminen ja kilarit, kun tämä ei saanutkaan tahtoaan lävitse) päättäneet ottaa asiakseen suistaa Donald Trumpin vallasta jankuttamalla otsikossa olevaa mantraa seuraavat neljä vuotta, on se avannut tilaa kaikenlaiselle hauskalle keppostelulle. Tässä nimenomaisessa videossa on harvinaisen hyvin onnistunut otanta tästä pilailusta, mikä on melkoista myrkkyä tälle itsensä aivan liian vakavasti ottavalle porukalle. Samalla kun tämä koko tempaus on jälleen yksi monista erimerkeistä siitä, miten käy kun suvaitsevaisto päättää suvaita kaikkea paitsi suvaitsemattomuutta, ja estää jakautumisen, jakamalla kansan hyviin ja pahoihin.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana: nainen on se, joka alkaa repeillä tuolle pikku trollaukselle (naiset pettävät aina ensin rintamassa) ja heti kun SJW/antifantti/suvakki/miesfeministi/valkoritari katsoo että nainen alkaa nauramaan, menee häneltä hermot. Gynosentrisyys ja aisurimentaliteetti ei jää täten huomaamatta fiksulta (ja vahingoniloiselta) katsojalta.

PS, Aiheesta hieman nojua ottaen, ilmoitettakoon nyt että helmikuun ensimmäiseen päivään saat alennuskoodilla SHIP17 ilmaisen toimituksen, kun teet tilauksen XeimianDesign-myymälästä. Mukana myös MAGA- ja MFGA-tuotteet! (Malleja on aina kausituoteista kuten tonttulakitlippiksiin kuin myös myös vuodenaikaan sopivasti pipoihin!)

Ei kommentteja: