maanantai 21. marraskuuta 2016

Yliopisto on nyt feministiopisto/feministinen aisuriopisto!

Entä mikä on SYL?
SYL on rekisteröity yhdistys, jonka jäseninä ovat Suomen kaikkien yliopistojen ylioppilaskunnat.  - Wikipedia
Joten, sinun kantasi on päätetty sinun puolestasi, kuten on tapana kaikissa totalitaristissa järjestelmissä!

Kyseessä ovat nimittäin kaikki ylioppilaat; ylioppilaskuntaan kuulut väkisin, eli tuo edustaa Suomen jokaista ylioppilasta. Näin ollen jokainen heistä maksaa ja kantaa täten äänensä kekoon feministiselle mädätykselle, halusi tai ei; onko tämän malli otettu Raamatun Ilmestyskirjasta, missä Peto pakottaa kaikki kantamaan merkkiään? (Ylioppilaskunnastahan ei voi erota, opiskeluoikeus on siihen kuulumisesta kiinni).

Jatkossa lieneekin niin, että yliopistomaailmassa miehille annetaan siveysvyöt, ja naisille afrikkalaiset tai lähi-idästä kotoisin olevat rakastajat, jos ei muuten niin symbolisesti. Kaikki opetetaan myös jatkossa tältä pohjalta, ja mikään mikä ei sovi tähän asetelmaan,, asetetaan välittömästi sen ulkopuoliseksi.


Nytkin on tehty selväksi, että koska USA:ssa äänestettiin väärin, on meidän siksi rankaistava suomalaisia siitä mädättämällä yliopistomaailma. Logiikka kun on tämä, mitä vain voi olla odotettavissa.
"Varmaan voi kohtuullisella varmuudella kuitenkin todeta, että vuoden suurimman katastrofin palkinto  papukaijamerkkeineen menee rapakon taakse muiden muassa rasistisia, seksistisiä, misogynistisiä ja kaikkiaan  todella vaarallisia juttuja laukovalle president-elect Donald Trumpille. En tiedä teistä, mutta en vieläkään ihan  käsitä, että tämä heppu valittiin kaikkien maailman ihmisten riesaksi seuraaviksi neljäksi vuodeksi. Huh.
 No mutta onneksi Donald Trump on kaukana Atlantin takana ja eurooppalaiset ovat vielä ihan kohtuullisesti  järjissään."  - Liiton puheenjohtaja (lähde)
Mikä on pahinta mitä voisi seurata, kun antaan naisille vallan ja äänioikeuden?
Niin tosiaan, mitäpä muutakaan Trump teki, kuin vastaiskun massakontrollin aseita vastaan, hyökkäämällä niin eliittiä kuin poliittista korrektiuutta vastaan? Entä mitä teki kansa? Valitsi hänet, mutta se oli "väärin valittu".

Ei liene epäselvää, että tämä Virallisen (globalistisen) totuuden vastaisku maassa kuten Suomi oli vain ajan kysymys (samoin kannattaa seurata muita maita mihin nämä syöpäläiset ovat pesiytyneet).


Tälläisten tahojen pääsy valtaan on yksiselitteisesti kaikkea muuta kuin demokratian, ja paremman kansallisen yhteyden sekä huomisen voitto. Tämä on troijalainen hevonen, joka tuodaan sisään täynnä iskulausetarroja kuten "tasa-arvo".

Mutta mitä siitä seuraa, kun kyseinen "lahja" on päässyt sisään?

Hyvänä esimerkkinä tästä kehityksestä on seuraava uutinen, joka siis kertoo siitä miten miehiä vihaava feministi kerää henkilörekisteriä valkoisista miehistä - se sallitaan ilman syytteitä rasismista tai viharikollisuudesta, eikä ihme, onhan Virallisen totuuden (kuten miesvihan ja valkoisen kansanmurhan) eräs tärkeimpiä aivopesuloita nimenomaan koululaitokset:

National Registry of White Males: Woman sets up database to register America’s ‘greatest threat’

Klikkaa isommaksi

Tämä kaikki on tietenkin osana suurempaa masinointia josta on kirjoitettu jo aiemminkin:
Opetushallituksen sairas hyökkäys lapsia vastaan

Miehet karkotetaan kaikin tavoin akateemisesta maailmasta, jo peruskoulun "tyttöyttämisestä" lähtien, muihin opinahjoihin tai kuten on kasvava trendi, on miehen osana jäädä kokonaan niiden ulkopuolelle. Etenkin jos kyseessä on feministi, joka itsenäisenä vahvana naisen pitää huolta, että yliopistoissa luultavasti on tulevaisuudessa safe space:t ja halihalitilat jotka ovat kiellettyjä valkoisilta heteromiehiltä.

Eikä ihme: Massakontrollin aseet: Lue miksi tiedotusvälineet "naisistuvat"

Syynä tähän on se, että naiset ovat helpommin massakontrolloitavissa, sillä he ovat tavallisesti se joukkosieluisempi sukupuoli, joka tekee päätöksensä siltä pohjalta mitä auktoriteetti, status ja suuri yleisö haluaa. Esim. jos sodassa näyttää siltä, että oma puoli häviää, nainen antaa vaikka vihollisen sotilaille, jos se parantaa hänen asemiaan. Joten, jos mies valitaan parisuhteisiinkin rahan ja statuksen perusteella, on ihan selvää että silloin jonkin jukujuku-kurssin suorittaminen riittää siihen, että nainen on vakuuttunut omasta ylivertaisesta auktoriteetistaan, viisaudestaan ja rajoittumattomasta älykkyydestään, sillä edustaahan hän nyt tuota nimellistitteliä itse eikä hänen tällöin tarvitse kulkea jonkun sen kantajan vapaamatkustajana (osasyynä naisten korkealle kouluttautumiselle on myös proijsointi, jolloin nainen kuvittelee että mies hakee naisessa samoja asioita, kuin hän miehessä, joten siksi nainen luulee kasvattavansa seksuaalista markkina-arvoaan tatuoinneilla ja titteillä).On siis kaksi vaihtoehtoa: saada tämän kehityksen vastavoimia yliopistomaailmaan ja päättäviin elimiin, tai sitten pitää antaa koko laitoksen mädäntyä rauhassa. Välimuoto ei toimi, vaan mahdollistaa näennäispuolueettomuuden, jonka kuitenkin "väärät oppilaat" kokevat nahoissaan.

Hyvänä puolena tosin on se, että tämä ei tule kestämään, vaan kaikki valhe kaatuu omaan mahdottomuuteensa, kun kulissit tulevat alas. Paras kuitenkin jos sitä nopeutetaan vastarintatoimin.

Ei kommentteja: