maanantai 7. marraskuuta 2016

#Spiritcooking: Saisiko olla spermaa, kusta, kuukautisverta ja rintamaitoa?

Hillary Clinton-aiheisia paljastuksia tulee kirjaimellisesti päivittäin, joten niitä ei ehdi mitenkään käsittelemään kaikkia.

(Tässä edelliset paljastukset)

Mutta tämä viimeisin on jo sen verran bizaari, että se on pakko nostaa pöydälle, sillä palapelin palat alkavat löytyä, ja kokonaiskuva alkaa olla varsin järkevä.

Hillaryn taustajoukoista on löytynyt spirit cooking:in harrastajia. Tarkalleen ottaen kyseessä ei ole mikään soul foodin sukulainen, vaan okkultistisen seremonian osa. Esim. Tunnettu satanisti ja pimeän puolen okkultisti, Alesteir Crowley, joka itseään myös "Ilmestyskirjan Pedoksi" tituleerasi, tapasi leipoa ns. "Valon kakkuja". Niihin tuli valmistusaineksi spermaa ja verta, ja juuri niitä, sekä myös rintamaitoa ja virtsaa ovat Clintonin sisäpiirin sprit cookingit sisältäneet. Unohtamatta tietenkään perustavanlaatuista mustan messun sisältöä. On jopa epäilty, että satanististen rituaalien ohessa oltaisi harjoitettu seksuaalimagiaa lasten kanssa. Oli miten oli, näiden riittien ja rituaaliseremonioiden tarkoituksenahan on aina vaihtaa palvonta valtaan, tai mitä nyt pimeyden puolelta on tarkoitus pyytääkään. Raamatulliselta näkökannalta epäjumalanpalvontamenot ja magian käyttö useimmiten oli yksi ja sama asia, sillä toisessa palvottiin jotain henkeä, toisessa manattiin tätä jotta olisi saatu tältä apua omaan agendaansa. (Raamatussa, etenkin vanhassa testamentissa, oli useita näitä ihmisten ja henkivaltojen yhteensulautumia ja hyvän ja pahan taisteluja, esim. Lucifer tosin kuin luullaan ei ole sama kuin Saatana, joka oli eräänlainen "Taivallinen syyttäjä", vaan kyseessä oli enkeliruhtinas - lue lisää tästä. Kun taas tässä Fundamentin tekstissä on sivuttu sitä seikaa, miten eräs Clintonin massakontrollistrategi on omistanut kirjansa/kiittänyt Luciferia.).
Tässä videoita aiheesta. Ylempi on raportointi aiheesta, toisessa tutustutaan itse seremonialliseen puoleen yksityiskohtaisemmin (mikä myös saa kysymään itseltään, että mitä merkitsevät ne kuvat, joissa niin John Podestalla kuin myös Barak Obamalla molemmilla on laastarit vasemmassa keskisormessa).


Tämä tietysti selittää monta asiaa:
- Syyn miksi Hillary ja kumppanit kannattavat liberaaleja rappioarvoja, jotka ovat samanlaista eritteiden mässäilyä kuin okkultistiset menot; moniarvoisuus ja monikultturismi ovat molemmat kiertoilmauksia nolla-arvoisuudelle, eli nihilismille - nihilistit ovat tyhjiä ja viettiensä varassa meneviä, "vedettömiä pilviä", ja ihmisraunioita joita voi hallita. Unohtamatta aborttia, joka on suora rinnastus Raamatun vanhan testamentin Molokin lapsiuhrista, jossa lapsi tapetaan uhriksi, jotta saadaan vaurautta (aborttilääkärit ovat moderni Molokin papisto - tästä ei ole mitään epäilystä). Myös näissä rituaaliaterioissa on epäilty olleen mukana mm. lapsien hyväksikäyttöä.

Molok on edelleenkin mukana kuvioissa, nyt vain eliitin palvomana jumalana

- Syyn miksi he haluavat maahan muslimeja ja heille lokoisat oltavat, samalla kun ovat kristillisyyttä vastaan; myös Saatanalle vihollisen viholliset ovat ystäviä, ja paholainenkin rakastaa kaltaistaan
- Näennäisen sekularismin, jotta kansan harmaat massat pysyisivät maallistuneina ja tietämättöminä henkipuolen voimista, samalla kun eliitti käyttää niitä edukseen sisäpiirin tapaamisissaan
- Syyn miksi FBI:n agentit ovat kutsuneet Hillarya lempinimillä kuten "antikristus".
- Syyn sille miksi seremoniamestarinna, Marina Abramovicin, handle Twitterissä on: ‏@AbramovicM666

Fundamentti on tiedottanut, ettei osta salaliittoateorioita ns, maailmanhallituksista, vaan sanoo että vallitseva (elitistinen ja kapitalistinen) järjestelmä itsessään mahdollistaa tiettyjen ihmisten pärjäämisen, joten mitään salaliittoa ei tarvita. Tätä teoriaa, ei tarvinne enää vahvistaa. Tosin, pakko se on antaa, että ne salaliittoteoreetikot jotka ovat puhuneet "satanistisen eliitin" metkuista, ovat näemmä osuneet tältä osin oikeaan!Jos vielä palaamme mystiikan maailmaan, niin mainittakoon, että jos Donald Trump valitaan, on hänen "ensimmäinen päivä" virallisesti töissä tammikuun 21.1.2017. Trump on syntynyt 14.6. 1946, eli aloittaessaan presidentin viran mies olisi 70 vuotta, 7 kk ja 7 pv vanha. Numero seitsemän esim. Raamatussa pyhä ja täydellisyyden luku, kun taas perinteisessä numerologiassa se on hengellisyyden luku. Mielenkiintoista! Vaikka allekirjoittanut ei nyt ole mikään varsinainen "trumpetti", niin ainakin tälläiset sattumukset tuovat kummasti lisää kiinnostavuutta koko tilanteeseen - onko tämä sittenkin valon ja pimeyden, hyvän ja pahan henkivaltojen taistelu joka käydään ihmisten keskuudessa?Ei kommentteja: