keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Seksirobotit saivat aikaan feministipaniikin!

Viime viikolla Hesarissa oli älähdyksen multihuipennus, kun kyseisen julkaisun feminismiltä löyhkäävässä toimituksessa tajuttiin, että nyt on tosi kyseessä ja tulevaisuus rupesikin näyttämään synkeältä.

Niin, tuskinpa kovinkaan moni yllätyi siitä, että nyt kun naisen seksuaalinen valta on uhattuna, tuntevat feministit raivokasta paniikkia; eikä ihme, sillä he samalla puoltavat sitä, että nainen voi käyttää seksuaalista valtaa asenaan, samalla kun kaikki vastuu sen käytöstä yritetään siirtää pois naiselta (tissiviikoista aina "ei ole väliä miten pukeudun ja esiinnyn, vastuu on aina miehelle"-selittely) siten, että naiselle jää vain ne edut jotka sillä voidaan saavuttaa.

Ongelmallista tässä tosiaankin on heidän kannalta se, että tämä on useille miehille viimeinen pisara, mitä tulee liittymiseen MGTOW-liikkeeseen, sillä nyt seksillä ja läheisyydellä kiristävät ja kiusaavat naiset voidaan lopullisesti korvata. Ja tämähän on feministeille kauhistus.Ja tätä ei nainen, etenkään feministi kestä, jolle kaikki toimet on laskelmoitu ja motivoitu puhtaasti miehen huomion saamiseksi (simpanssinaaraat joko lyövät urosta tai näytävät rintansa kun on kiiman aika) - ja koska feministit eivät ole niitä naisia joilla olisi korkea seksuaalinen valta, on heille negatiivinenkin huomio sitä itseään, eli huomiota.

Pahinta siis onkin, jos kaikki miehinen huomio loppuu, jolloin nämä isiongelmaiset kilipäät kokevat joutuneensa ilmatyhjiöön.

Toisaalta, miesvihan purkaminen ei onnistu ilman kiusattavaa kohdetta, sillä tyhmempikin tapaa ymmärtää, että pään hakkaaminen seinään ei satuta koskaan seinää, vaan ainoastaan omaa päätä.

Ja nyt se seinä on tulossa vastaan.

On täysin toissijaista mitä feministit sanovat tässä(kään) asiassa, koska vain teot merkitsevät. Ja myös reaktiot lasketaan tekoihin.

Kaiken järjen mukaan feministien pitäisi olla nyt mielissään. kun "raiskaajat" eli heteromiehet valitsevat tämän tien, ja heteroseksuaalisuus sammuu, mutta äkkiä se ei kelpaakaan.

Miksi ei?

Joka tapauksessa, tämä on jälleen yksi uusi tiili siihen muuriin, jotka feministit ja heidän politiikkansa rakentaa miesten ja naisten välille.`Paremmin: tämä on seurausta siitä politiikasta.

Seksuaalinen syrjintä on miesvihan muoto, ja se on myös hypergamian välttämätön seuraus. Nyt se seuraus on johtanut tähän tilanteeseen.

Kyseessä ei ole mikään naisten alistamisen fantasioiminen, kyseeessä on se, että naiset itse käyttävät väärin seksuaalista valtaansa, antaen seksiä pienelle osalle (ylemmän tason) miehiä, samalla kun marketoivat seksuaalista vapautta jonain, mikä hyödyttää muka kaikkia miehiä.

"Eikö nyt ole hienoa, kun saa kaikki seksiä, kun naiset ovat lutkautuneet vapautuneet seksuaalisesti"
"Niin siis tarkoitat sitä, että kaikki naiset halutesssan voivat nyt jakaa itseään ja oikeuttaa sen tuolla itsepetoksella, samalla kun vain pienen pieni joukko miehiä kokee sen ilon?"
"SOVINISTI/ jokin häpäisykieliklishee (engl. shaming language)!!!!" *ottaa pallon kainaloon ja lähtee kotiin*

Tämä huijaus ei voi toimia määräänsä enempää, eikä mikään määrä hiljentämishäpäisytaktiikoita loputtomasti vaienna tai saa miehiä muihin ajatukseen; punainen pilleri lopulta aina voittaa, sillä totuus on kuin leijona joka kyllä lopulta raatelee itsensä vapaaksi ja puoltaa itse itseään.

Mitä tulee sitten alistamiseen, niin mainittakoon nyt tähän samaan syssyyn se, että naisen tapa alistaa (jos käytämme feministien, seksuaalisesta vallasta lähtevää retoriikkaa -  jos tarkkoja ollaan, niin hallintaa ja alistamista haluaa se feministi, joka pyrkii kontrolloimaan miehen seksuaalisuutta ja kehoa) on pelkistää mies dildoksi, ja käyttää myös eläimiä fetissinään - tutkimusten mukaan kun ei ole sattumaa, että feministit elävät kissa-armejain keskellä:


Entä mikä sitten estää robottivartaloiden uuden seksuaalisen vallankumouksen?

Joko se että naiset itse luopuvat hypergamiasta ja lopettavat itsensä pariutumismarkkinoilla tapahtuvan ylihinnoittelun, tai sitten tämä kehitys vain jatkuu sellaisen luontaisena seurauksena.

Siinä tapauksessa,  kun se jatkuu, tulisi valtion toimia ottaen huomioon tämä seksuaalinen syrjintä siten, että KELA kustantaa seksuaalisesti syrjäytetyille miehille näitä nukkeja/robotteja (totta kai tämä ei ole lopullinen ratkaisu, mutta parempi kuin ei mitään), samalla kun valtion tulisi tukea perheenperustamista ja sellaisen ylläpitämistä. Tämä auttaa ja tämä kannustaa oikeaan suuntaan.

Jos siis nuket pelottaa, niin hypergamia seis. Tämä kaikki tapahtuu naisten tahdosta.Ei kommentteja: