lauantai 12. marraskuuta 2016

#Miestenviikko: Tältä näyttää kun feminismi vastaa tasa-arvosta/miesten viikosta

Miesten viikolla oli tapahtuma nimeltään "Tasa-arvon kakku", mutta hyvin pian selvisi että kyseinen tapahtuma olikin pelkkä feministien harhautusliike, sillä se perustui Sanoista tekoihin-raporttiin, joka puolestaan on täyttä feminististä propagandaa.

Kuvaa voi klikata isommaksi

Ja kun tarkemmin katsoo, niin järjestölistauksessakin on pelkästään naisjärjestöjä ja sen osa-alueet tuntuvat käsittelevät lähinnä globaalissa mielessä naisten asemaan - täten voimme havaita, että feminismin käsityksen mukaan se ajaa silloin suomalaisen miehen asiaa, kun suomalaisen miehen ongelmien sijaan keskitytään kaiken maailman naisten asioiden parantamiseen.

Näin ollen, kyseisestä kakusta ei liiemmin miehille liiennyt, mutta heidät oli sen sijaan kutsuttu omana merkkiviikkonaaan katsomaan, kun feministiporsaat röhkien ja piereskellen, syövät heidän kakun parempiin suihin, ja vielä lopuksi nämä loppasuut kehtaavat kysyä miehiltä, että eikös vaan ollutkin oikein maukasta kakkua!

Mutta, jos tämä solvaus ei vielä tuntunut kyllin vittuilulta, niin tässä olisi vielä näiden "tasa-arvon auktoriteettien" palkitsemat miehet:

Eli feministinen "vihollisemme vihollinen on ystävä, ja myös feministi haluaa alistua vanhakantaisen patriarkaatin edustajalle, eikä valkoisille taikinamiehille, jotka uskovat kaikkia naisten höpötyksiä (kuten feminismiä) mitä ei ole tarkoitus ottaa muutenkaan tosissaan"-paskatesti/viha valkoista suomalaista heteromiestä kohtaan pätee tässäkin tapauksessa.

Tai sitten palkkion saa siitä, jos olet mies, mutta et valkoinen. Positiivista sentään oli se, ettei näiden kahden "miesten miehen" ollut tarvinnut mennä keskenään naimisiin tuon palkinnon eteen, kuten nykyään on vaatimuksena, vaan tällä kertaa pelkkä rotu, uskonto ja Virallisen totuuden mukainen puheenparsi riittivät.

Tässä Abdirahim "”Oon niin feministi kuin vain voi olla" Hussein näyttää miten tosimies puhuttelee naista - LIKE A BOSS!

Vaan, eihän tämä valinta nyt ollut mikään ihme, sillä taas kerran jäljet johtavat sylttytehtaalle:

100 tasa-arvotekoa -kunniatoimikunta aloittaa työnsä historiallisena päivänä

Kyseinen toimikuntahan on täynnä feministejä!

Joten, voit olla varma, että nämä "100 tasa-arvotekoa" ovat yhtä pitkälle tasa-arvoa, kuin feminismi.


Arvaa vain mitä on odotettavissa myös jatkossakin, tasa-arvon nimissä?

Ei kommentteja: