perjantai 25. marraskuuta 2016

Black friday on täällä - tarkista nyt tarjoukset!

Tl;dr:
15% pois hinnasta ja ilmainen toimitus
Voimassa: 28.11. 2016 asti!
Kuponkikoodi: 2016OMG
Kauppa (klikkaa nimeä): XeimianDesignOletko huomannut, miten marraskuulle ominainen mustan ja harmaan värisyväjen vaihtelu on ihan helvetin rasittavaa?

Oletko miettinyt, miten jokin sisältä ja ulkoa lämmittävä uusi asia, voisi piristää mielialaasi ja lisätä tyytyväisyyttäsi?

Oletko miettinyt, mistä voisit löytää jotain sellaista?

Vastaus on lähempänä kuin luuletkaan, sillä myöskin meillä on Black friday, joka vieläpä kestää meidän firmassa yli perjantain, koska olemme hyviä sillä tavalla.

Näin voit toteuttaa ne kaikki mielikuvasi, joissa olet pukeutunut vaatteisiin joita et saa muualta, mutta joiden avulla voit yllättää muut ja itsesi tavalla joka täyttää kaikki salaisimmatkin odotuksesi!

Joten, valitse haluamasi tuotteet, ja piristä itseäsi - mutta muista, että voit tehdä sen tähän hintaan vain rajoitetun ajan - emmehän me nyt niin hulluja ole, että näitä ympärivuotisessa tarjouksessa pitäisimme! (Esim. nyt kannattaa tarkastaa kysytyt Make America Great Again- ja Make Finland Great Again-tuotteet!)

PS. Koska allekirjoittanut ei osta tai myy paskaa, on tuotteissamme mukana myös 30 päivän palautusoikeus! Voit siis toimia vailla riskiä, ja ainoastaan voittaa, mutta jotta voisit maksimoida hyötysi, kannattaa toimia vielä kun tarjous on voimassa.

spreadshirt-guarantee

Ei kommentteja: