torstai 27. lokakuuta 2016

Tältä tasa-arvo ja ihmisoikeudet näyttävät vuonna 2016

On aika tehdä pieni havaintokierros suomalaisesta ja kansainvälisen tason tasa-arvosta.

Tänään, Henry "the Great" Laasanen & Co. on julkaissut feminismin sairaudesta vapaan kirjan sukupuolista nimeltään "Epäneutraali sukupuolikirja".

Odotetaanko sitä ilolla, ja halulla ottaa vastaan uusia näkökulmia sukupuolesta, ummehtuneen feministisen ja poliittisesti korrektin mädätyksen sijaan? Osoitetaanko vilpitöntä halua nähdä myös mies ihmisenä?

Eheei!

Feministien itkijäkuoro ulisee urakalla, pistäen käyttöön kaikki tuntemansa leimakirveet ja häpäisytaktiikat, silti kykenemättä kumoamaan yhden yhtäkään kirjan osoittamaa pointtia - lue lisää kirjasta ja sen ennakkovastaanotosta:

Kirjan julkaisu huomenna torstaina työmiehen tuumaustunnilla klo 10HUOM! Kirja on luettavissa tästä (klikkaa tekstilinkkiä)!

Myös näihin aikoihin on läpimurtoainesta omaava The Red Pill-dokumenttielokuva tulossa ulos. Elokuva nimensä mukaisesti on punaisen pillerin aineistoa, ja tuo esiin sen faktan kumpi sukupuolista oikeasti on tässä yhtyeiskunnassa sorretuna ja kumpi etuoikeutettuna (et ikinä usko!). Kyseinen dokumentti tekee sen siinä määrin tehokkaasti, että sen tekemisestä vastannut feministi Cassie Jaye parantui feministisestä aivopesusta, ja kirjaimellisesti punapilleröityi (punainen pilleri lyhyesti tarkoittaa todellisuuden näkemistä sellaisena kuin se on, jopa hieman kitkeränä, siinä missä sininen pilleri on VIrallisen totuuden narratiivin omaksuminen ja uskominen - tämä symboliikka on peräisin Matrix-elokuvasta).

Lopputulos?

Feministien itkijäkuoro raivoaa ja yrittää tehdä kaikkensa elokuvan leviämisen estämiseksi ja sen diskreditoimiseksi.

Melbourne's Palace Cinemas cancel screenings of MRA documentary 'The Red Pill' after petit

Australiassa elokuva on bannattu jo ennen kun se on tullut ulos.

Todellakin, totuus häiritsee ja pelottaa kaikein eniten valheen kansaa, mutta se on kuin aurinko joka karkoittaa varjot joiden hämärässä pahuus ja sairaus elää ja kukoistaa, imien elinvoimaa uhreistaan ja ajaen agendaansa. Se fakta, että jopa feministi punapilleröityi. eli vapautui massakontrollin ja Virallisen totuuden otteesta, todistaa sen että massat on johdettu tietoisesti harhaan, ja nyt pelätään sitä, että he näkevät totuuden ja sinisen pillerin vaikutus ei enää pure.Etenkin naisten (feministien) kohdalla on syytä muistaa periaate: katso aina ensin tekoja, sitten vasta kuuntele sanoja.

Nyt kun miesten ihmisoikeuksia ajavia ja miesten ongelmia esiintuovia kirjoja ja elokuvia ollaan raahamassa rovioille, kuten jokaisessa totalitarisessa diktatuurissa on tapana, voidaan sanoa että nyt myös totuus feminismistä on nähty: feministien on turha sanoa ajavansa tasa-arvoa ja olevansa myös miesten asialla, silloin kun he haluavat pysäyttää taistelun miesten ihmisoikeuksien puolesta. SE, on miesten ihmisoikeuksien kieltämistä, ja todiste siitä ettei feminismi ole muuta kuin sairasta miesvihaa ja naisten ylivallan ajamista.On runollista oikeutta havaita, miten taistelu punaista pilleriä vastaan punapilleröikin harmaat massat.


Lopuksi vielä pidennetty traileri The Red Pill-dokumenttielokuvaan:


Ei kommentteja: