keskiviikko 26. lokakuuta 2016

#savesyria - hei meitä moraalisäteilytetään!

Viikko alkoi sillä, kun saimme havaita moraalisäteilevän median julistavan jo tutuksi tullutta "entäs lapset"-propagandaa Syyrian tilanteen tiimoilta - Syyrian, josta on otettu erittäin vähän pakolaisia, ja tietenkin sotilaskarkurimiehiä, naisten ja lasten sijaan (pakolaisista 2% oli syyrialaisia, ja niistä noin 10% oli lapsia).

Nyt sitten porataan, kun käy miten käy.

Tässä asiassa lasten veri on suvaitsevaiston käsissä. Se olivat he, jotka ovat väen väkisin halunneet pitää "otetaan tänne aikuisia iPhone-pakolaisia ja uskotaan, että he ovat oikeasti sotalapsia"-unelmointiaan yllä jokaisen voimin.

Unelman pahin vihollinen on tosin se vanha totuus, jonka mukaan terroristipakolaiset ja ns. väärät pakolaiset vievät oikeiden pakolaisten paikan. Vaan mitäpä väliä fiilispohjalta menevillä maailmanhalailijoilla olisi faktoilla, etenkin jos ne on väärien ihmisten sanomia faktoja, tällöin kyseessä on aina rasismi.Jo ihan terve järkikin sanoo, ettei vallitseva pakolaiskysymys pääty näillä säädöillä hyvin, ja ihan peruslähtökohtaisesti voisi sanoa että olisi ehdottomasti priorisoitava pakolaiskysymys siten, että ensimmäisenä tulevat naiset ja lapset, jos ovat tullakseen, sotilaat jääköön sotimaan ja tekemään maastansa vapaan.

Nyt on täysin päinvastainen maahanmuuttopolitiikka, jonka taustalla on niin kapitalistinen bisnes, kansallisvaltiota liittovaltiokehitykseen mädättävä subversio ja tietysti feministien sairaalloinen miesviha(kiima), jossa "vihollisten vihollisten" luullaan olevan ystäviä, ja täten ajattelevan että kun feministisen massakontrollin alistaman valkoisen miehen rinnalle tuodaan tänne tappelemaan naisista eksotiikkalisän omaavia panosulttaaneja.
Entä jatko?

Tämän propagandakampanjan jälkeen kaikki todennäköisesti jatkuu ennallaan. Pakolaisbisnes jatkuu, ja tänne tullaan vahvimman oikeudella, jolloin naiset ja lapset jätetään sodan jalkoihin, ja vääräuskoiset heitellään porukalla ulos paateista. Unohtamatta tietenkään mukana tulevia terroristeja, jotka eivät tunnu olevan päättäjien ongelmana, niin kauan kun niiden tihutyöt koskevat tavallista kansalaista. (Jo pelkkä tänne tuleminenkin kannattaa, sillä vaikka Suomi on jakanut kymmeniä tuhansia hylkääviä päätöksiä - jotka kaikki ovat edeltäneet rahanmenoa - on maassamme ns. maailmansossu-laki, jolloin täältä saa toimeentulotukea, vaikka et saisi jäädä edes maahan - esim. Fundamentti on toistuvasti perustulon suhteen pyrkinyt tekemään selväksi sitä, että tälläisten tukien pitäisi koskea vain kansalaisia, siitä myös nimitys kansalaispalkka, perustulon sijaan).
Ai niin, on toki tapauksia jossa maahan on tultu perheen kanssa, jos ei olla matkan varrella annettu lapsien kuolla jotta heistä saataisi hyvää propagandamateriaalia, mutta kuten tiedämme, on muslimiperheet aavistuksen erilaisia kuin meikäläisten perheet, ja siihen eivät järjestelmämme ole varautuneet:

Syrian refugee with FOUR WIVES and 23 CHILDREN ‘claims £320,000 a year in benefits'

Samoin, pakolaisbisnes toimii molempiin suuntiin, jolloin meikäläisten hyväntekijät suurine tuloineen ("me tienataan tällä"-porukka, jonka iskulause pitää käsittää kirjaimellisesti koskevan vain heitä) lisäksi on olemassa myös toisessa päässä omat pakolaispörssin pelurinsa, jotka tietävät mitkä suhdanteet ovat.

Näihin ei vain kuulu terroristijärjestöt, jotka soluttavat pakolaisaaltojen mukana kokeneita ja käskyjä odottavia murhaajia pakolaisten joukkoon, vaan myös ihmiskauppiaat. Esim. tällä hetkellä on "muodissa" olla syyrialainen pakolainen, joten vale-syyrialaisia jää tuon tuosta kiinni.

Apua tarvitsevia toki pitää auttaa, ei epäilystäkään, mutta kansallisilla periaatteilla, jotka ovat samat kuin ohjeistuslentokoneissa: laita ensiksi happinaamari omille kasvoillesi. Suvaitsevaisto on narsistisessa ja hurmahenkisessä moraalisäteilyssään niin omassa maailmassaan, ja toisaalta niin katkeria isänmaan vihollisia, että heistä tähän tuskin on. Puhumattakaan kansainvälisestä kapitalistista, joka menee sinne missä raha on, ja se on hänen arvojensa arvo. Molempia näitä yhdistää se, että pääasiassa että tänne tulee niin paljon porukkaa kuin vain sullottua saa, muulla ei ole väliä.

Muuttamalla pakolaispolitiikkaa tämä tilanne voitaisi muuttaa.

Mutta muutetaanko sitä?

Ei kommentteja: