torstai 20. lokakuuta 2016

Opetushallituksen sairas hyökkäys lapsia vastaan

Onkohan kukaan lukijoista katsonut sitä Simpsonien jaksoa, jossa koulun valtaa (allekirjoittaneen muistikuvaan perustuen) feministit, minkä johdosta aikansa riehuttuaan he saavat tahtonsa läpi, ja tytöille ja pojille tulee erilliset koulut (tämä ei olisi ensimmäinen simpsonilainen ennustus joka käy toteen!)?

No, nyt se on toteutumassa, tosin sillä erotuksella, että nyt koulusta tulee kokonaan tyttöjen koulu, feministisellä propagandalla ja miesvihalla höystettynä.

Näin Opetushallituksen tasa-arvolinjaukset näkyvät eri oppiaineissa – ”tytötkin voivat soittaa rumpuja ja bassoa”


Nyt, kun tutustut näihin "parannuksiin", niin voit huomata, että kyseessä on:
- Poikien ongelmien vähättely ja niiden suoranainen kieltäminen, parannusten tekemisen sijaan:"Kielten opetuksessa tulee oppaan mukaan kyseenalaistaa vallitsevia käsityksiä siitä, että tytöt oppivat paremmin kieliä kuin pojat" tai ”On todettu, että pojat saavat usein parempia arvosanoja kuin heidän osaamisensa edellyttäisi, ja tyttöjä arvioidaan vastaavasti ankarammin” (Poikia jopa kutsutaan koulutuksen ”vapaamatkustajiksi”!).
- Tyttöjen tsemppaaminen ja heidän olojensa parantaminen entisestään
- Feministinen ja nihilistinen mädätyspropaganda joka on upotettu mukaan opetukseen

"Parannukset" joita on tehty, on tehty tyttöjä ajatellen, periaatteella "pojat pärjätköön, mutta tyttöjen kannalta hommaa on saatava heille edullisimmaksi, sillä vielä ei ole kyllin suuria eroja jatko-opiskelupaikkojen mies- ja naisoppilaiden lukumäärissä - pojille on tehtävä selväksi se, etteivät he ole tervetulleita koulumaailmaan. Ja tietysti. matematiikan osalta koulua pitäisi muuttaa naissukupuolelle sopivampaan suuntaan".

Jo aiemmin Fundamentti toi esille sen, ettei koululaitos, mikä on feministitätien kehittämä ja "parantelema" yksinomaan tytöille, voi tarjotata mitään kehittävää pojille, niinpä nyt voidaan sanoa, että tuo seksistinen lieveilmiö on entistäkin alleviivatummin sementoitu olemaan pysyvänä asiantilana myöskin jatkossa. Jos sinulla on poikia, varaudu siihen, että heidän epäonnistumiset johtuvat "vain heistä itsestään ja siitä että he ovat huonompaa sukupuolta" ja tiedä, että ketkä ovat syyllisiä siihen, että he joutuvat vetämään myöhempinä vuosina kivirekeä perässään.Sukupuolineutralius on kiertoilmaus mädättämiselle, ja täten totta kai huono asia. Koulu on osana tyttöjen kasvamista naisiksi ja poikien kasvamista miehiksi, asia mille tämän parannuksen myötä saa heittää hyvästit, sillä jatkossa mennnään tuplastandardeja noudattaen, feminismin jo tutuksi tulleiden periaatteiden mukaisesti, jolloin "tytöt saavat olla mitä haluavat, pojat ovat ok jos heistä tulee beta-hinttareita". Sen sijaan että luovuttaisi negatiivisista sukupuolten stereotypioista ja ilmiöistä, luovutaankin sukupuolista; suomalainen sananlaskuperinne kutsuu tätä ilmiötä nimellä "mennä ojasta allikkoon".
Tästä syystä (korkeakoulutetut) naiset jäävät yksin


Tytöille ja pojille ei tule antaa mahdollisuutta alkaa hylkimään omaa kehoaan – ei Opetushallituksen sukupuolineutraalille propagandalle


Opetushallituksen tasa-arvoskandaali

Opetushallituksen on kannettava vastuu valehtelustaan ja seksismistään

Ei kommentteja: