keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Lue mittava katsaus paljastuksista: Tätä media ei halua sinun tietävän Hillary Clintonista!

Kappaleet:
Johdanto
Alkupalat alá Donald Trump - ex-elitistin paljastuksia!
Hillary Clinton ja massakontrollin lonkerot
Ruohonjuuritaso ja nettivaikuttaminen
Otteita trollioppaasta
BONUS

Johdanto

Vaikkakin Fundamentti kansallismielisenä blogina keskittyy lähinnä sisäpolitiikkaan, on polttavat, ulkopoliittiset ja muuten vain opettavaiset aiheet aina syytä käsitellä.

Donald Trump vs. Hillary Clinton - asetelma onkin tällöin suorastaan herkullinen, etenkin kun nyt viimeinen kaksinkamppailu lähestyy ja kaikkea erittäin kiintoisaa on jo tapahtunut.

Ei vain siksi että tässä valitaan erittäin vaikutusvaltaista valtion päämiestä, vaan myöskin siksi, että tämä paljastaa erittäin monia Fundamentistakin tuttuja seikkoja ja poliittisia teorioita, erityisesti massakontrollin näkökulmasta.

Demokratian heikkous on siinä, että pieni enemmistö voi ottaa vain vähäsen pienemmän vähemmistön maksumiehekseen, ja kansan harmaat massat ovat manipuloitavissa antamaan äänensä, jos vain hallitsee massakontrollin aseet joista on paljokin kirjoituksia Fundamentissa, ja tämä nimenomainen aihe on suorastaan herkullinen todiste niiden olemassaolosta ja aktiivisesta käytöstä.Teksti on jaettu kappaleisiin, joten jokaisen osan voi lukea erikseen, joskin parasta tietysti on, kun lukee kokonaan; se ei ole vaikeaa, sillä allekirjoittanut voi taata, että tämä vie mukanaan, onhan kyseessä modernin aikakauden mitä kiintoisin poliittinen draama.

HUOM! Kaikki kuvat pystyy suurentamaan kun klikkaat niitä.

Alkupalat alá Donald Trump - ex-elitistin paljastuksia!

Donald Trump paljastaa puheessaan kansainvälisen (kapitalistisen) eliitin (pankkiireista globaleisteihin) metkut, kuten heidän käyttämät massakontrollin aseet, joilla heitä edistävä sätkynukke autetaan valtaan - klikkaa linkkiä niin video avautuu uuteen ikkunaan:

Hillaryn suhteet kansainvälisiin pankkiireihin

Häpäisykampanjanjointi ja henkilöhyökkääminen viimeisenä oljenkortena (tämä on kuin suoraan kommunistien subversio-oppaista, mutta kuten jokainen fiksu on jo huomannut, on kommunismi ja kapitalismi molemmat elitistisiä järjestelmiä, joissa valta ja pääoma keskittyy ja kansa on ikuisesti alamainen).

Media massakontrollin aseena ja parhaimpana Hillaryn lobbaaja

Kaikki tämä on jo täysin tuttua Fundamentin lojaaleille lukijoille, mutta onpahan nyt saatu todiste korkealta taholta!

Hillary Clinton ja massakontrollin lonkerot

Olet varmasti havainnut, että media ei vain vaikene kiltisti viimeisimmistä paljastuksista. jotka koskevat Hillarya, vaan olitko tietoinen siitä, että he myöskin ovat mukana lahjoittamassa hänelle rahaa? Tai jos nyt tarkasti sanotaan, se sama taho, joka haluaa Clintonin valtaan on se sama taho joka määrää mitä lehdet kirjoittavat ja julkaisevat; sama omistaja jokaisella!

Vilkaistaanpa sponsorilistaa:Hassua, miten "anti-kapitalistisella kansan naisella ja tasa-arvon lähettiläällä" on sponsoreina sellaisia nimiä kuin Goldman Sachs, Citimangroup Inc jne. Samoin, käytännössä häntä tukemassa on myös mediat kuten: Time Warner ja 21st Cent. Fox. Listaukset ovat varsin erilaiset, jos vaikka niitä vertaa saman puolueen mieheen Bernie Sanderssiin, joka nyt edes yrittää näyttää siltä, että hän edustaa aatettaan.

Eipä siis ihme että vuodot eivät ole päässeet pinnalle, sillä voidaan sanoa, että media on yksi suuri Hillary Clintonin promootiotuutti, joka samalla opettaa meille sen, että kaikki ei ole sitä miltä se näyttää ja usein emme näe sitäkään vähää!

Miten on mahdollista, että eräs korruptoitunein amerikkalainen politiikko pääsee kuin koira veräjästä, samalla kun hänen kilpakumppaninsa nostetaan seinille rumista puheista ja sanavalinnoista?

Edempänä tässä kirjoituksessa kerrotaan lisää mm. häpäisytaktiikoista ja henkilöön kohdistuvista, täysin laskemoiduista ja jopa maksetuista hyökkäykistä ruohonjuuritasolla, mutta näin alussa kiinnitettäköön huomiota siihen,  mistä Donald Trumpkin puhui: kun asetut rappiojärjestelmää vastaan, ja kun olet pääsyt sylttytehtaan jäljille, on viimeisenä oljenkortena mustamaalaus. Trumpin kohdalla tosiaan saatoimme todistaa sitä, että ns. pukuhuonepuheet, joita lähes jokainen meistä on aikoinaan käynyt, nähtiin yhtä pahana tai käytännössä pahempana asiana kuin Hillaryn suoranaiset rikokset, joista olisi napsahtanut loppuelämä linnaa tavalliselle pulliaiselle.


Mustamaalaamisessa myös avustavat tahot saavat osansa, sillä kun viestiä ei enää voida kiistää, yritetään näin diskreditoida sen tuoja:
Julian Assagnesta ollaan leipomassa pedofiilia ja "Venäjätrollia". Panokset ovat kovat, sillä myös kotimainen massakontrollimediamme tietää, että pahimpia trigger-leimoja ovat pedofiilin ja "putin-trollin" leimat. (HUOM! Lue tästä aikaisempi Fundamentin juttu liittyyen Julian Assangeen, jossa ruotsalaiset feministibändärit käyttivät hyväkseen maan korruptoitunutta feministilainsäädäntöä - oliko kyseessä sittenkin feministien jo silloin virittämä ansa, kun eliitti tiesi, että Julian on päässyt jonkun suuren jäljille?)

Mistä tulikin mieleen, että käykö tätä Suomessa? Kyllä.

(Lue tästä Ilja Janitskinin ajojahdista).

No, kaiken muun opettavaisuuden ja totuuden ilmitulemisen ohella, tämä vuoto on siitäkin erinomainen asia, että tämä jälleen todistaa vääräksi feministien valheet siitä, että naiset olisivat jotenkin parempia hallitsijoita kuin miehet. Itse asiassa, jälleen päinvastainen on osoittumassa todeksi! Näin väistämme kollektiivisesti yhden ison luodin!

FBI Docs: Hillary Was So Unpleasant Security Agents Didn’t Want To Protect Her


"Pahempaa kuin Watergate" – FBI:ta yritettiin lahjoa Hillary Clintonin sähköpostien vuoksiRuohonjuuritaso ja nettivaikuttaminen (vuotanut "hillarytrollien" opas)

HUOM! Tämä on erityisesti sinua koskeva osio, jos osallistut internet-keskusteluihin! Tämä kertoo mitä aseita sinua vastaan käytetään ja kuinka toimia!

Entä sitten ruohonjuuritason vaikuttaminen, minkä on määrä kohdistua tavalliseen siviiliin, joka on vaarassa jäädä valtavirtamedian ulottumattomiin ja joka näin ollen osoittaa erittäin epätoivottavia, itsenäisen tiedonhaun ja ajattelun merkkejä?

Paljastui, että informaatiosodankäynti tapahtuu siellä missä kansa ja nuoriso on, eli erinäisillä laudoilla ja keskustelufoorumeilla.

Seuraavassa on ote oppaasta, jota maallikot ja maksetut trollit käyttävät erinäisillä foorumeilla:

Mediaan liittyvien massakontrollin aseiden, ja subversioprosessin lisäksi Fundamentti on esitellyt mm. feministien "keskustelutaktiikoita", jotka eivät oikeastaan ole edes keskustelua, vaan jonkinlainen sekoitus lapsellista raivokohtausta tai sitten paniikinomaista huomioin siirtämistä vastapuoleen, kun on tajuttu että kirves on lyöty kiveen ja on jääty väittelyssä alakynteen. Oikeastaan ei ole väliä kummasta on kyse, sillä lopputulos on sama ja molemmissa tapauksissa henkilö on yhtä kypsä asialliseen ja totuushakuiseen keskusteluun - kyseessä on siis häpäisykielenkäyttö (engl. shaming language) johon turvaudutaan erittäin kaavamaiseen ja ennalta-arvattavaan tapaan, noudattaen tiettyjä henkilöhyökkäysklisheitä. Mitä tämä opas puolestaan todistaa, on sen, että aina kyseesä ei ole ala-asteellaisen tasolle jäänyt "senkin pienimunainen naiseton homo!!!!"-raivoaminen, vaan ihan järjestelmällinen käytös, jonka tarkoituksenaan häpäistä vastapuoli hiljaiseksi - kuten edellä on sanottu, pyritään henkilö diskreditoimaan tämän häpäisyllä.

Nyt, pitää muistaa, että vaikka Fundamentti on esitellyt tuon nimenomaan feministien aseena, on sen juuret varhaisissa kommunistien henkilöhyökkäys- ja mustamaalausperinteissä, josta myös koko feministinen liike versoo (ei sillä, etteikö kapitalistienkin puolella oltaisi käytetty vastaavaa propagandaa, vaan sitäkin on havaittavissa palstoilla ja laudoilla lähinnä "köyhät = valkoroskaa = huonoja ihmisiä"-tyylisenä propagandan, jonka tarkoituksena on oikeuttaa riisto ja sorto, ja pääoman kasautuminen eliitille), joten näitä käyttävät toki muutin kuin feministit, ja tiertysti onhan asia nin että Clinton on feministi ja he ovat toistensa puolella.

Otteita trollioppaasta

Mitä sitten tuo opas sisältää?

Redditissä käytettäviin taktiikoihin kuuluu Fundamentissakin esitelty "huolitrollaus" eli "Concern Trolling", josta voit lukea tarkemmin klikkaamalla tästä:

Concern TrollingDespair “All the women can’t be wrong.” The concern is that even without proof, the court of public opinion will convict.Concern TrollingDespair Trump should have prepared for the ‘Liberal Media’ and the author is upset that “We should have seen this coming.”DisinformationFear SJWs will dox posters and get them fired with claims of raaacism (3a’s for emphasis). Provide evidence with sock-account
Redditin kävijäkunta oli myöskin profiloitu. Heidän kuvataan olevan fiksuja "mutta vainoharhaisia". Näin ollen. taktiikkana on ollut eristää Trumpille myönteisiä aloituksia ja levittää tarinoita jotka tukevat omaa agendaa. Mutta koska tämä paikka on moderoitu, trollit yrittävät toimia moderointitutkan huomaamattomissa - todellakin, jos foorumi haluaa pysyä aidosti puolueettomana, sen moderoijien on tunnettava perinpohjin nämä metkut!
REDDIT
Smart, but paranoidReddit is an important clearinghouse for Trump-momentum and intellectual capital. We must maintain dominance on promotion/demotion of stories and isolation of Trump-positive threads. We are working to compromise moderators to improve our ability but will “operationalize” them in the final week of the campaign to try to make the board “go dark.” Reddit is more intellectually rigorous than the chans and has fewer low-social-capital (loser) members (including many far-right non-American posters). We should be careful not to trigger moderator red-lines. Proscribed disruption vectors.
Seuraava invaasiokohde taas on "chanit" eli suomalaisittain kuvalaudat. Tämä menee lähimmäksi suomalaisia kevyesti, tai ei ollenkaan moderoituja keskustelupalstoja. Näissä neuvotaan käyttämään aseena klassisia häpäisykieliklisheitä, joita esim. feministit käyttävät. Voikin sanoa, että on lähes 100% että Suomessa on tehty jo vastaavia kampanjoita erinäisille vapaille foorumeille.

The board is dark and full of losersThe chans are a volatile source for sedimentary rage against society for one’s own personal failures. They are hot-beds of meme-innovation and can produce symbolically complex textual and sub-textual memes. Our campaign of disruption must continue. Due to the anonymous nature of the board, it is difficult to disrupt—put in context, the chans are in a permanent state of disruption.

Profilointi taas kuvaa lautojen olevan synkkiä ja luusereiden täyttämiä paikkoja, joissa kiehuu syrjäytyneiden ja yhteiskuntaan pettyneiden raivo. Näiden kohdalla on tarkoitus lähinnä aiheuttaa häiriöitä ja kohdistaa henkilöhyökkäyksiä vastustajien mahdollisiin kipupisteisiin.

Nyrkkisääntönä tätä taktiikkaa vastaan: Kun vastapuoli (trolli) on häviöllä, tai kun se tietää ettei se voi voittaa alunalkaenkaan, on enemmän kuin todennäköistä, että se siirtyy käyttämään häpäisytaktiikoita. Siispä onkin erinomaisen tärkeää, ettet ota syöttiä, vaan pidät pintasi ja toteat mikä on asianlaita.

Oppaassa muistutetaan myös. että anonyymilla palstalla et voi tuntea toista, joten toisen häpäisy on vaikeaa. Muutoin taas pyritään kiistämään ja peittelemään paljastuneita omalta kannalta ikäviä totuuksia. Tämä samalla paljastaa näiden taktiikoiden heikkouden: jos vastapuoli sanoo ilman perusteluja "tuo ei ole totta", muttei anna perusteluja vaikka kysyt, on todennäköistä että se mitä sanot silloin nimenomaan on totta. (Samoin, häpäisykielenkäyttö kertoo enemmän käyttäjästään kuin siitä kehen sitä käytetään, etenkin kun kyseessä on anonyymit foorumit.)

J’accuseAggravation Accusations are weakened with the anonymous nature of the boards but they can be used to increase the heat level or distract.
Denial / CoverDistract There have been a number of leaks including the wikileaks batches (and more to come). It is imperative to call “falseness” (use tag: SAGE) on any legitimate material that makes it to the chans. Due to the lack of life-experience of most members, they will have a difficult time determining the reality of any information presented.
Personal AttackWeaken Personal attacks on the chans will not engender rage so much as a sense of weariness. 
Attack: Lack of success with women.
Lack of job success. If anyone on a chan claims to have a high-end job, they are lying

Etenkin kaksi viimeistä, on suoraan feministien käyttämästä "häpäisykielikatalogista" peräisin, eikä ihme, Hillary on feministi, ja feministien käyttämä häpäisykieli todistaa sen, että miten paljon ne väittämät pitävät kutinsa. joiden mukaan feministit eivät kannata naisten ylivaltaa ja vapaata hypergamiaa, sekä miesvihaa.

Naisen hypergamiselle logiikalle ominaista on se, että vihataan miehiä jotka eivät sovellu ylöspäin naimiseen, jolloin mies ei voi toimia naisen työorjana ja kapitalistin palkkaorjana: siksi nämä seikat pyritään tekemään häpeällisiksi.

Voi vain miettiä, että miten moni tulevaisuuden seksuaalisesti syrjitty ja yhteiskunnasta syrjäytetty mies, joka on jo entuudestaan itsemurhakandidaatti tai kouluammuskelijaehdokas, ajetaan tällä tapaa yli laidan, vain jotta valheessa eläjät voisivat vaientaa heidät jotka tuovat esiin totuuden - heillä ei ole moraalia tai omaatuntoa, sen sijaan, veri on heidän käsissään, se on varmaa! (Toiset heistä ylläpitävät sairasta politiikkaa ja toiset lällättelevät sen uhreille.)

BONUS: James O'Keefe-videot.

Tässä jo viraaliseksi ilmiöksi nousseet, Hillaryn sekä hänen kampanjakoneistonsa rötöksiin liittyvät videot. Videoita on tulossa kuusi, ja tässä on niistä kaksi ensimmäistä.

Ensimmäinen video mm. paljastaa seuraavia suorastaan macchiavellimaisia ja toinen toistaan likaisempia taktiikoita ja yksityiskohtia kuten:
- Kodittomia ja henkisesti jälkeenjääneitä pyritään käyttämään hyväksi sabotoinnissa; tarjoa kodittomalle ruokaa, niin hän lähtee riehumaan asiasi eduksi.
- "Luontaisesti psykoottisten" ihmisten konfliktiin kiihottaminen puheilla
- Myönnetään syyllisyys erittäin väkivaltaisten Trump-mielenosoitusten pitämiseen Chicagossa
- Välimiesten avulla "sylttytehdas" pitää kätensä puhtaina näistä operaatioista
- Sylttytehdas on demokraattinen puolue ja Clintonin kampanja
- Rahanpesua

Kaiken kaikkiaan tämä video osoittaa jäljet sylttytehtaalle, joka paljastaa että alihankkijoille maksetaan niiden järjestämistä väkivaltaisista yhteenotoista, samalla kun rahaa säästetään "yllyttämällä hulluja" tekemään duuni ilmaiseksi.Ja tässä vielä toinen osa samaa videosarjaa, jossa taas puhutaan massojen mobilisoimisesta-


Synopsis: Hillaryn kamppanja lähettää maksettuja ihmisiä trumpin laillisiin mielenosoituksiin sytyttämään vihaa ja väkivaltaa, minkä lisäksi maksetut äänestäjät vaihtavat osavaltiota äänestämään uudestaan.

Ei kommentteja: