tiistai 18. lokakuuta 2016

Lue nyt, miksi leikataan ja kuka hyötyy siitä

Pilkkaa ja häpeää: Perheenisä kertoo köyhän lapsiperheen arjesta


Voidaan sanoa, että maamme on edelleenkin tuskaisan luokkaitetoinen, eikä juuri lohduta, nyt kun luodaan tekosyitä köyhien ahdistamiseksi entisestään, koska kapitalisti 1. ei pysty tarjoamaan töitä 2. järjestelmässä jossa lamat ovat valuvikana 3. aikana kun hänen pienet apulaisensa hääräilevät päättämässä asioista.

Leikataan ja otetaan pois köyhiltä-käytäntö onkin siis tullut tutuksi, ja sitä on perusteltu mm. velkaantumisella, ja sen akuutilla hoitamisella.

Kuitenkin tosiasiassa, Suomen tilanne on tällä hetkellä teollisuusmaiden paras:

Vilkaisepa tätä IMF:n uutta käppyrää, jonka mukaan Suomen velkatilanne on teollisuusmaiden paras
Velka on siis huono tekosyy.

Nyt, monia kuitenkin ihmetyttää, että miksi näin epävakaana aikana rahavarat ohjataan omalta kansalta pois? Eikö he tarvitse sitä eritoten nyt, kun vapaita työpaikkoja on kymmeniä tuhansia (sarjaa puhelinmyynti- ja siivous, sekä pari pomonpallia).

Jäljet johtavat sylttytehtaalle. Niillä rahoitetaan vieraan vallan mobilisointi, mikä puolestaan maksaa itsensä takaisin kapitalistille ja edesauttaa liittovaltiokehitystä. Samalla pääsee larppaamaan hyvää ihmistä, ja ääniä sataa laariin.

Ylen MOT: Turvapaikanhakijan yö keskuksessa maksanut jopa 200 euroa - avoin shekki palveluntuottajille


Unelma ei tule ilmaiseksi, mutta se ei haittaa eliittiä, joka voi hyötyä siitä, sillä sinähän sen hinnan joka tapauksessa muutenkin maksat. Ajattelit, että maksat veroja, jotta voit tehdä sen joko turvataksesi oman, lähimmäistesi ja lapsiesi elämän tukemalla kansallista hyvinvointivaltiota, mutta hymy hyytyy kun tajuat, että kun näetkin miten kalliit verovarasi poltetaan maahantunkeutujien ja islamisaation edesauttamiseksi, unohtamatta tietenkään matubisneksestä hyötyviä kansainvälisiä kapitalisteja ja heidän lobbareitaan:

"Ainutlaatuinen" 1,1 miljoonan apu Suomen köyhille – vastaanottokeskuksiin meni saman verran 17 tunnissa

Nyt, kun lasket 1+1, niin tajuat että mitä siitä seuraa, kun kansalta on romahdutettu kansallinen selkäranka eli hyvinvointivaltio, samalla kun jäljelle jää halpatyöarmeija ilman turvaverkkoa ja edellytyksiä, joka tosin mahdollisuuksien mukaan, lähtee kuin heinäsirkkaparvi taas seuraavaan maahan - tällöin kansainvälistymisen prosessi on valmis ottamaan uuden askeleen, jolloin mädätetty kansallisvaltio voidaan liittää halpatyövoimaa sisältäväksi liittovaltion osavaltioksi, osana liittovaltiokehitystä. Hyötyjät ja hävijät pysyvät tässä prosessissa 100% samoina.

MT: Professorin kylmäävä arvio maahanmuuton kustannuksista: Hyvinvointivaltio voi romahtaa


Fundmentin varoitukset toteutuvat hyytävän tarkasti, kun ruorissa on kaksipuoluejärjestelmä, jonka taustalla hiljaksiin muodostuu eliitin kolmas tie, jolloin voimansa yhdistävät toisaalta hyvätahtoiset ja hyödyllliset idiootit, jotka kuvittelevat että he voivat muuttaa Suomen maailman sosiaalitoimistoksi, ilman että se on suomalaisilta pois, ja toisaalta sitten ne bisnestasolla hyötyjät ja lobbarit, jotka tietävät tarkalleen mihin tämä johtaa. Molempia yhdistää internationalistisuus, siinä missä molemmat puolet porailevat innoissaan veneemme pohjaan reikiä.


Massakontrollin aseet vaativat rahaa toimiakseen, joten myöskin propagandahankkeet tarvitsevat rahoitusta. Tässä edellinen Fundamentin kertoma suurhanke, mikä perustuu nuoriin ajettavaan monikulttuurisuuden aivopesuun. Eikä ihme, jos kansaa ei pidettäisi aivopestynä, ei tälläistä "unelmointia" ja mokutusta voitaisi sille myöskään myydä. Se nyt vain on niin, että hyöty - pitkän ja lyhyen tähtäimen - tulee matuista, ei suomalaisista köyhistä. Itse asiassa, on vanha kikka hallita kansaa hajottamalla se, mielellään siten, että keskiluokka syyttää köyhiä, samalla kun syyllinen myhäilee heidän takanaan ja nauraa partaansa.Tässä vielä Suomen monikulttuuristen 100-vuotisjuhlariehojen ohjelmaa, joka sisältää aina feministisestä "naiset johtajiksi vaikka väkisten"-öyhötyksestä, pakolaiskeskeiseen suomalaisuuden uudelleenmäärittelyyn kaiken tarvittavan - sinun verovaroin, totta kai:

Kohu Suomen 100-vuotisjuhlista: Tässä jättilista rahaa saavista hankkeista


* Koodaribussi Afrikassa (30 000e)

* Naisjohtajat esiin! (24 500e)

* Startup Refugees (150 000e)

* Suomalaisuuden uudelleenmäärittely (50 000e)

* Suomi - tasa-arvoisimman työelämän edelläkävijä (42 000e)

* Visio Suomesta 100 vuodeksi - nuorten uusi itsenäisyysjulistus (50 000e)


Ei kommentteja: