perjantai 30. syyskuuta 2016

Kevennys: Eva Biaudetin punchline

Kansanedustaja Eva Biaudet totesi eduskunnan ulkomaalaislain keskustelussa keskiviikkona, että hänestä on tärkeätä puhua siitä, mitä rasismi on. 
Eva Biaudet sanoi:
“Jos sanotaan, että tiettyihin kansallisuuksiin liittyy enemmän rikollisuutta, niin mielestäni se on rasismia.” 
Kokoomuksen Wille Rydman totesi:
“Toisaalta mikäpä ei edustaja Biaudet’n mielestä rasismia olisi? Sen olemme saaneet täällä kyllä jo moneen kertaan huomata.”
“Mitä tulee tilastoihin, niin toivoisin, että tässä salissa ei olisi sellaista ajattelua, että jos ideologia ja faktat ovat ristiriidassa keskenään, niin sen huonompi faktoille, vaan lukisimme tilastoja ihan sellaisina kuin ne lukevat.” 
Perussuomalaisten Sami Savio totesi, että kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimuksen mukaan joidenkin kansallisuuksien alttius tehdä rikoksia on moninkertainen suomalaisiin verrattuna.
Savio totesi:
“Ero korostuu varsinkin seksuaalirikoksissa, mutta surullinen osoitus kasvaneista riskeistä on myös Otanmäessä tapahtunut suomalaismiehen tappo, josta epäillään kahta turvapaikanhakijaa.” 
Eva Biaudet huusi tällöin väliin “aika rasistista“.

- Ka-zing!Lähde

On tämä täti tosin ennenkin kunnostautunut. Tuollainen pokka on vain ammattikoomikolla, kun hän ilmekään värähtämättä pläjäyttää vastauksen erääseen klassiseen miesten ja naisten keskinäiseen tasa-arvokysymykseen.


Vaikka tälläinen on aina huolestuttavaa kun kyseessä ovat päättäjät, on silti tämän farssin ehdottomasti hyvät puolet siinä, että tätä porukkaa hiljaksiin ei enää kukaan ota vakavissaan, eikä ala ajamaan heidän harvoja rikastuttavaa harvainvalta-agendaansa (kapitalistit + vähemmistöt = hyötyminen enemmistön kustannuksella - suunnitelma). Samalla kun vielä joihinkin tehonneet häpäisytaktiikat kuten rasistiksi huutelut valuvat kuin vesi hanhen selästä, saaden aikaan vain hillittömän naurukohtauksen tai säälivän sarkastisen nyökytyksen.

Silloin me olemme voittaneet.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Hehheh, Evan kannattaisi harjoitella impulssikontrollia, ei tuollainen ole sopivaa aikuiselle ihmiselle.