keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tutkimus: Pariutuminen on todellakin muuttunut!

Ei silti niin, ettäkö asiassa olisi jotain uutta auringon alla, ainakaan heille jotka ovat "punaisen pillerinsä" jo ottaneet, vaikkakin myös jotain positiivista on löytynyt!

The Mating Game Has Changed, and You Won't Believe How


Miehet katsotaan "epäsopiviksi" koska he eivät omaa vähintäänkin samaa statusta kuin naiset:
"Complaints of college women that men “act like they’re in high school” or “don’t have it together” are not sour grapes or losers’ laments; they reflect a true and growing reality."
Tavattoman tutun kuuloista, mitä tulee esim. Fundamentin kirjoituksiin hypergamiasta, jonka mukaan naisen pitää saada ehdottomasti mies, joka on yli hänen tasonsa, tarkoitti se sitten hänen ulkonäköä, varallisuutta tai statusta. Miesten ongelmana lieneekin se, että he eivät osaa olla työteliäitä pyrkyreitä, sillä feministit ovat uskotelleet että nyt kun naisia suositaan kaikessa ja kun heidät on asetettu miehiä vastaan, ei näin ollen miehen muka tarvitse olla huolissaan elatuksen murheista, rahoista tai statuksista, sillä ne ovat "vain taaksejäänyttä patriarkaatin elämää" (Punainen pilleri: kyse olikin naisen luonteesta, ei patriarkaatista, mikä on vain epätoivoinen salaliittoteoria ja kiertoilmaus viholliselle, eli miessukupuolelle).

"It’s when males are in short supply that men turn promiscuous and spawn babies out of wedlock, and male violence rages: Male-male homicide rates go up; so do sexual assault rates. Men muster little energy for finding a mate and, preferring casual sex, happily engage in multiple relationships, University of Utah anthropologist Ryan Schacht reports in a recent issue of Royal Society Open Science."

Toisaalta, hypergamia on myös aiheuttanut sen, että irtosuhteita on nyt entistä enemmän, mutta myös mies vs. mies-väkivaltaa, puhumattakaan murhista ja raiskauksista Tämä syy ja seuraus-suhde on helppoa nähdä, koska miehet ovat kuin kansalalaiset kapitalismissa: jokainen on sodassa keskenään, ja muutamat rikastuvat (saavat), ja ihan kuten työpaikat ovat muuttumassa proletariaatin vakiotyösuhteista prekariaatin pätkä- ja silpputöiksi, ovat myös pitkät ja vakavat suhteet muuttuneet satunnaisiksi lyhyiksi suhteiksi. Ei vain siksi, koska naiset hakevat valtaosan eroista (puolet liitoista päättyy eroon, 80% naisen aloitteesta) vaan myöskin siksi koska naiset tyrkyttävät itseään vain miesten vähemmistölle, eli YTM-luokalle (YTM = ylemmän tason mies), Näin ollen seuraus on sama kuin kapitalismissa, jolloin heikoimmat lenkit hajoavat ensin ja keskiluokka katoaa, ja seurauksena on se, että toisaalta tapellaan kuolemaan asti keskenään resursseista, tai otetaan ne väkisin. Tämä on, niin makaaberilta kuin se nyt ehkä kuulostaakin, täysin luonnollista. Lisäksi, koska tämä aseltelma on ensikädessä "saantimiesten" tiedossa, he tietenkään eivät halua menettää asemaansa, vaan ottavat siitä kaiken ilon irti tiedostaen hyvin naisten kelvottomuuden monogamisten suhteiden suhteen. Usein käy vieläpä siten, että tälläinen  mies voi nauttia monen sukupolven naisista, samalla kun nainen rupsahtaessaan putoaa pois tai jonon hännille, todeten, että "nyt on juoksut juostu ja pelimiehet koettu" ja olisi aika asettua sen keskiluokkaisen ja tasoisen pullantuoksuisen elättäjämiehen kanssa ja hankkia kunniallinen perhestatus; miesten herätessä tämä tosin onnistuu enää yhä harvemmin.

Eräs yllättäväkin asia paljastui tutkimuksesta - mikä tosin ei liene yllättävä seikka YTM-luokalle:
"Women  are not destined to be coy or passive in the mating game. When they are the more numerous sex, they engage in sometimes fierce competition among themselves for the few available mates. Exhibit A might be Schacht’s home base, Utah, dominated by the Mormon Church. Such is the nature of Mormonism that men are apt to leave it while women are more likely to convert to it, and stay Mormon. That gives the community a strongly female-heavy sex ratio."
Kun naiset on vähemmistönä miehiin nähden, alkaa seksuaalinen valta kääntyä, ja naiset ryhtyvät aloitteellisiksi. 

On epäilemättä selvää, että feministit tietävät täsmälleen mikä seuraus sillä on kun maahan tuodaan ei vain kansan ja kulttuurin vihollisia, vaan myös miesten vihollisia; he järkeilevät että heidän vihollistensa vihollinen on ystävä, mutta tämä erehdys ei ole vain sairas, vaan kallis jokaisen kannalta sillä kukaan muslimi ei ole todellakaan muuttumassa feministiksi.


 It also gives Utah a wildly disproportionate rate of plastic surgery procedures—with higher rates of breast implants, nose jobs, all kinds of facial surgery, and Botox injections, even among college students.

Toinen tärkeä havainto tässä puolestaan oli se miten tämä seksuaalisen vallan kumoutuminen vaikuttaa  myös siihen, kuinka paljon naiset panostavat itseensä. Esim. Seuraavan tutkimuksen pohjalta voidaan sanoa naisen seksuaalisen vallan olevan länsimaisella naisella pääasiassa "hyvissä" kantimissa:

Tutkimus: Naiset hyväksyvät kehonsa aiempaa paremmin

Toisinsanoen, pulska nainen voi haluta miesmallia ja oikeasti uskoa myöskin sellaisen ansaitsevansa. Siinä missä seksuaalisen vallan kumoutuessa naiset taas panostavat avuihinsa, yrittäessään saada itselleen  miestä.

Siispä, hypergamian lopettamistalkoissa tämä kaikki olisikin syytä nyt muistaa! Tällöin esim. pakolaispolitiikka on ehdottomasti käännettävä siten, että muista maista otetaan naisia, eikä suinkaan yhtään enempää potentiaalisia ISIS-terroristeja. Se on myös jo ihan kansan välittömän turvallisuudenkin kannalta hyvä juttu muistaa.

Vaan kuten sanottua, on tämä pellossa eläminen on ihan yhtä lyhytnäköistä kuin kaikki muukin feminismistä ponnistava sekoilu - hetken eturyhmällä on kivaa, mutta sitten sitäkin alkaa ahdistamaan:
"This is what I found when I interviewed young women for a recent article, Crisis U, on the declining mental health of college students. Relationships were the leading cause of distress, and women were especially distressed over breakups, typically due to “commitment issues” among men. Further, at least some of what is being reported as rape stems from regret over drink-fueled encounters devoid of emotional connection."


Naisten oma hypergamia ja siihen kuuluva kullikaruselliajelu on johtanut tilanteeseen, missä heidän oma mielenterveystensäkin on jo vaarassa! Eikä ihme, miehet ovat vastanneet haasteeseen ja toisaalta mukautuneet tilanteeseen; naiset ovat hylänneet monogamian, ja korvanneet sen hypergamialla, unohtaen että niin metsä vastaa kuinka sinne huudetaan. Nainen on luontaisesti seksin ja pariutumisen portinvartija ja jos tämän "lukon" saa nyt auki lähes kuka tahansa, ei se enää toimita funktiotaan. Ei vaikka sen saisi auki pieni vähemmistö!

Ei siis ihme, että MGTOW on tullut yhtä jäädäkseen kuin naisten "sinkkuelämää"-tyylinen pelleily, jolloin asetelma alpha fucks, beta cucks ei enää toimi. (Oppi dialektiasta, mikä kuuluu Täydellisen Järjestemän yhteiskuntateoriaan selittää asian periaatetasolla, jolloin siis teesi muodostaa lopulta aina anti-teesin, etenkin jos kyseinen teesi on sortava, se herättää vastareaktion.) Kun taas hätä tästä miesten vastarintaliikehdinnässä nähdään siinä, miten feministien ja virallisen totuuden johtamassa tavassa pyrkitään häpäisemään KT- ja AT-tasojen miehet takaisin ruotuun, tästä todisteena taannoinen naistenlehtijuttu joka sisälsi "asiantuntijalausonnon" feministiltä, ja jutussä kuvana oli uunoturhapuromainen karikatyyri MGTOW-miehestä. Ei ole mikään ihme jos sortaja projisoi kunnon narsistin tapaan huonon omantuntonsa vastapuoleen.

"For the generation now coming of age—and for successive ones as long as males continue to fall behind—the dearth of good men at an important life juncture has repercussions for mental health. To name just one, success at dating and mating affects self-esteem."

Lopultakin se myönnetään, mikä feministisessä massakontrollissa pyritään vaientamaan täydellisesti: pariutuminen vaikuttaa mielenterveyteen!

Naiset ovat nyt joutuneet huomamaaan sen, että ahneella on paskainen loppu.

Joskin asia tunnustetaan vasta silloin, kun naisilla itsellään lyö näpeille heidän itse luomansa ja pelaamansa peli.


Niinpä vallitsevassa feministisessä järjestyksessä, tämä tarkoittaa yksinomaan sitä, että vasta kun naisille alkaa tulla tuntuvia seurauksia, ryhdytään vasta pohtimaan mitä asialle voitaisi tehdä. Sitä ennen miehet saavat auttaa itse itseään, yhteiskunnalla on parempaakin tekemistä, vaikka se pyöriikin miespuolisten nettomaksajien kustannnuksella.
Ei kommentteja: