maanantai 1. elokuuta 2016

Se parhaiten nauraa joka viimeksi/suvakille nauraa (#loppumvlehdelle & #mvlehti)

Olkaa hyvät: Tässä on MV-lehti – Kuka veti pidemmän korren?


Fundamentti haluaa antaa tasapuolisesti onnittelunsa #loppumvlehdelle-tiimille ja MV-lehdelle ja tämän lukijoille.

#loppumvlehdelle-porukka lunasti paikkansa luultavasti historian lyhyimmän voiton saavuttajana ja ylläpitona, joka itseasiassa ei edes ollut voitto. Samalla se havainnollisti sen, miten tärkeää on muistaa sanonta "älä nuolaise ennen  kun tipahtaa" ja "ylpeys käy lankeemuksen edelle".

MV-lehti taas luultavasti tuli tämän nerokkaan markkinointitempauksensa ansiosta jälleen kerran lohnaisemaan itselleen lukijoita, isolla kädellä. Tässä tapauksessa allekirjoittanut muistuttaa sanonnnasta: Se parhaiten nauraa joka viimeksi/suvakille nauraa.

Puhetta on ollut myöskin voitonmaljoista.

Tässä oiva kuppi josta kumpikin osapuoli voi juomansa ryystää (muita poliittisesti epäkorrekteja tuotteita löydät klikkaamalla tästä)

Suoratilaa tästä linkistä

Suoratilaa tästä linkistä
All alone
In your misery
So alone
Could you have
Been deceived
Since I've been gone
I hear you been crying

You cry a thousand tears
Darling don't despair

I know your heart still bleeds

Loppusana:

Tämä aihe on hämärretty puhumalla informaatiosodankäynnistä, vaikka oikeastaan kyse on sodasta informaatiota vastaan yleisellä tasolla. Post-informaatiosodankäyntiä,joka tuntuu johtavan eräänlaiseen poltetun maan taktiikkaan; ensiksi yritetään sensuroida "pahan tiedon levittäjät" seuraavaksi puolestaan sitten pistetään vaikka koko netti pimeäksi, jos se ei onnistu.

Ei kommentteja: