tiistai 23. elokuuta 2016

Patriarkaatti FM: triggering-iltamatTämän kertaisena vieraspostauksena Fundamentin on ilo esittää seuraava fiksujen suomalaisten naisten reilu puoltoistatuntinen, jossa pohdiskellaan poliittista korrektiuutta ja tuodaan erinomaisesti esiin mekanismeja joilla Virallisen totuuden lampaat valvovat toisiaan. Tämä lähetys erityisesti kiinnittää huomion näihin suvakkien psykologisiin mekanismeihin ja profilointeihin.

Voisikin sanoa, että kun yksi lammas kilahtaa, alkaa helvetinmoinen, tunnepitoinen määkiminen mikä tarttuu toisiin lampaisiin, jolloi seurauksena on se, että ne yrittävät saada "karkulaisen"
palaamaan takaisin ruotuun, tai vaihtoehtoisesti he pyrkivät karkoittamaan tämän tai käyttämään ryhmäpainetta karkotuspelotteella.

Tosin, niin kauan kun henkilö ei astu heidän peliinsä, jossa on heidän säännöt, on hän "paskaringin" ulkopuolinen. Mutta ongelmana on se, että tätä Virallinen totuus käyttää massakontrollin aseita, jolloin tämä haittakulttuuri pyritään istuttamaan myös muihin.


1 kommentti:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

mmh. Olympialaisissa pitäs olla 'triggering'. Arvostelulajina tottakai. Pahin loukkaus ja kettuilu erinäisille hyvän ihmisyyden natseille jotka toimii keiloina, niin pisteitä ropisee hurjimmasta reaktiosta. ai ai.