tiistai 2. elokuuta 2016

Juice Leskisen maskulistinen MGTOW-kannanotto!

”Kato semmosta miehen elämä on, se lyö päätään lattiaan”- Juice Leskinen

Tälläinen unohdettu arkistojen helmi löytyi. Juice osasi kertoa, miten tavallinen KTM-tasoinen mies on elämässään tyhjän päällä, täytettyään ensin naisen pesimistarpeet ja miten saatuaan pesimistarpeensa täytettyä, loppuu naisen kohdalla myös itsestään huolehtiminen. Haastattelija myös osasi summata hyvin, miten kyseinen pattitilanne tekee miehestä oman elämänsä panttivangin.


(Otsikon mainitsema kannanotto alkaa suunnilleen kohdasta 11:15 min.)

Itse kannanoton Juice aloitti sanoen osuvasti: "se johtuu siitä muijasta", mikä oli poliittisesti epäkorrektia ja siten kaikin puolin totta.

Voikin sanoa, että Juice oli varsinainen aikansa suomalainen proto-MGHTOW (haastattelu on kesältä 2003)!
"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden" 
"Inhimillinen elämä tarjoaa valinnan animaalisen - siis eläintä muistuttavan, alemman - ja henkisen olemassaolon välillä. Nainen valitsee epäröimättä animaalisen. Ruumiillinen hyvinvointi, pesä ja mahdollisuus noudattaa pesimissääntöjään ovat hänen korkein tavoitteensa" - Ester Vilar 

3 kommenttia:

mikko jokiniemi kirjoitti...

No nyt tätä videota katsellessa iskee sensuuri. Kyseisessä videossa tapahtuu "virhe", juurikin siitä kohdasta mitä suosittelit ihmisten katsovan. JEWTUBE on taas kerran ottanut sananvapauden omiin käsiinsä.

Eläköön Voitto

mikko jokiniemi kirjoitti...

Senssuri iski taas "vapaassa internetissä". Joku taas säikähti totuutta.

XeimA kirjoitti...

Ihanko totta? Se stoppaa kesken katselun vai ei toimi lainkaan sinulla?

Minulla se juuri toimi ainakin pätkän verran kun testasin.

En ihmettelisi tosin jos se sensuroitaisi, sillä eihän noin saa sanoa.