keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Törkeä raiskaus vaiko kuubalaista väkikikkeliä?

On taas kerran sattunut ja tapahtunut. Tapaus on kiinnostava siksikin, sillä kaikki tälläiset tapaukset ovat kahtiajakautuneessa Suomemme maassa aina merkityksellisiä jatkoakin ajatellen, ja ihan järjestelmän testaamisenkin nimissä.

Kyseessä on siis Tampereen Ilves-hotellissa tapahtunut "kuubalais-insidenssi".

Kuubalaispelaajien tuttava kertoo yön tapahtumista - kaikki alkoi tupakkapaikalta


Mennäänpä suoraan tapahtuman tunnettuihin yksityiskohtiin.

On totta puhuen melko mahdoton ajatus, että kuubalaiset olisivat ketään väen väkisin raahanneet hotellihuoneistoon.

Ajatus siitä, että yksi tupakalla ollut lentopalloilija olisi raahannut viattoman suomalaisen neitseen joukkuetoveriensa väkisinmattavaksi, on suoranaisen absurdi.

Kyllä tapaus pikemminkin on sellainen, missä suomalaisen naisen maineen tuntien, sinne on menty ihan vapaaehtoisesti, ja monikulttuurisia kihelmöintejä kokien. Ja kuten me hyvin tiedämme, on tämä suomalaisten naisten rakentama kyseenalainen maine, kiirinyt maailmanääriiin, joten on ihan luonnollista, että kuubalaiset odottivat saavansa odotusten mukaisesti.

Naisen syyllisyys ja holhouksen alaisuuteen joutumisen tarve alkaakin olla melko ilmeinen, kun nainen on lähtenyt 5 minuuttia tapaamisesta tuntemattoman miehen matkaan. Mitähän siellä päässä on pyörinyt, muu kuin rationalisointihamsteri, kun tuollainen päätös on tehty?

 "Olemme puhuneet nyt 5 minuuttia, mikä tarkoittaa sitä, että  meillä on selvästi henkinen yhteys,  menkäämme nyt juttelemaan romanttisia ja syvällsiä hotellihuoneeseesi - mikä pahinta mitä voisi tapahtua?!"

Ettei vain nyt olisi puhunut se kansainvälinen lemmenkieli, ja  koska kyseessä on kerran suomalainen nainen, on kielipää aina sijainnut siellä alapäässä eikä suinkaan yläpäässä?

Raiskaukseksi taas tilanne oli sikäli melko erikoinen, että hotellihuoneistosta ei kukaan kuullut mitään, eikä käytävillä kaikuneet avunhuudot. Mikseivät?

Seuraava on mielenkiintoinen havainto (yllä olevasta lehtijutusta):

"Mies uskoo, että poliisi vapauttaa kiinniotetuista kuudesta pelaajasta kaksi.
– Tietojeni mukaan nämä kaksi auttoivat naista peseytymään ja lähtemään huoneesta, mutta he eivät osanneet soittaa poliisille, mies kertoo."

Melko avuliaita raiskaajiksi, jotka riistävät viattoman uhrinsa kadulta pahoihin menoihin, eikö?

Niin tosiaan, oliko se onnekas sattuma, että nainen sattui olemaan juuri tuohon aikaan hotellin edustalla? Vai oliko taustalla joku "ulkkisbändäri" joka nimenomaan oli  kuullut siiitä, että hotellissa oli nyt oikein metritolkulla tarjolla mustaa makkaraa - ja nyt ei ole puhe tapolalaisesta! Vai onko kenties Tinder-sovellus saattanut nämä kaksi ja sen toisen tiimikaverit yhteen? Miksi he tapasivat hotellin pihassa?

Itse asiassa, jos nyt pistetään kaikki poliittinen korrektius pois, ja puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, niin alkaahan se olla aika selvää, että tässä oli jälleen kerran yksi feminismin aivopesemä, ja internationalismia sekä kaikkea eksoottista jännää rakastava nainen mennyt kiimoissaan hankkimaan  kokemuksia oikein sinkkuelämää-tyyliin.  Kun hän sitten oli niitä saanut, hän päätti turvautua ns. uhri-optioon, jossa miehestä tehdään  raiskaaja, tai tässä tapauksessa  miehistä, ja naisesta uhri. Näin nainen on saanut  uhripääomaa ja poskia punottavan kokemuksen, jota sitten kelpaa muistella kun omaksi mieheksi on juoksujen juoksemisen  jälkeen tullut autuaan tietämätön, suomalainen ehta KTM (keskitason mies).

Ellei sitten kyseessä jo ollut varattu nainen! Nyt pitäisi saada selville, että mikä on naisen sivilisääty, Nimittäin naimisissa olevien tai muuten varattujen naisten suosima keino on juurikin tuo edellä mainittu, ns. uhri-option käyttö. Näin hän saavuttaa jokaisen naisen unelman, eli voi syödä kakun  ja säilyttää sen.

Nämä veikkoset sattumoisin ovat vielä ulkonäöltään kyllä kuin suoraan maamme rikkaus, eli afrikkalais- ja lähi-itämaisperäiset miehet jotka ovat erityisen suosittujan naistemme keskuudessa:

MTV seurasi oikeudenkäyntiä: Kuusi kuubalaislentopalloilijaa vangittu – mukana joukkueen kapteeni


Kuten tiedämme, on joukkosieluinen suomalainen nainen sellainen, että jos sen käsketään rakastamaan maahanmuuttoa, se kirjaimellisesti rakastaa sitä ainoalla tuntemallaan tavalla. Nyt sitten kuubalaiset sattumoisin olivat ulkoisesti kyllin paljon tätä Virallisen totuudeen kohderyhmää muistuttavia, joten ilmankos siinä menee sekaisin yön pikkutunteina.

Loppupäätelmä

No, juttu on vielä kesken ja mitään lopullista tuomiota ei voida antaa.

Faktana kuitenkin on se, että jos maatamme hallitseva massakontrolli, tuplastandardit ja mokutusrikkaus sekä feminismi ei olisi kaikki yhteistä vyyhteä, joka sekoittaa ihmisiä ja asioita, voisi jopa olla ettei tälläisiä tapahtuisi, eikä myöskään tälläisiä pohdintoja tarvitsisi tehdä.

Joka tapauksessa tuntuu aika todennäköiseltä, että tämä menee kansioon "mitäs minä sanoin!"

Samalla kun media massakontrollin aseita hyödyntäen pyrkii vääntämään tämän agendansa mukaiseksi, tai sitten vain vähin äänin vaikenemaan tapauksen hiljaiseksi.Tämä ennen kaikkea on primääristi sarjaa "feminismin rikokset kansaa  kohtaan" ja sekundäärisesti "mokutuksen rikokset kansaa kohtaan". Naiset joukkosieluisena ja statustekijöitä herkästi uskovina, luotti siihen propagandaan jota hänelle oli syötetty.


Lue lisää liittyen aiheeseen:

Suvakkihuora


Ei kommentteja: