tiistai 26. heinäkuuta 2016

Rauhan uskonnon kesäkiertue Saksassa (#Rauhankesä2016)

Rauhan uskonnon kesäisen kiertueen jatkuessa Saksassa, joutuu myöskin tällöin massakontrollin aseet venymään lähes akrobaattisiin suorituksiin,  jotta asia saataisi seliteltyä parhain päin, ellei jopa käännetyksi päälaelleen.

Katsaus Münchenin ampujan uutisointiin – mikä media valehtelee härskeimmin?


Katsotaanpas. Kaikki alkoi siitä, kun irakilaistaustainen, ja kaksoiskansalaisuuden omannut, toisen  polven mamu ammuskeli lapsia ja nuoria McDonaldsissa, ja siinä samalla hihkui riemussaan allahin olevan suurin (Allahu akbar, kuten noissa piirreissä se kuuluu sanoa).

Virallisen totuuden piti laittaa välittömästi massakontrollin aseet pyörimään, ja tällä kertaa tehtiinkin luultavasti historiaa, sillä valtavirtamedia raportoi tapausta siten että kyseessä on A. Breivikiä seurannut, David S. niminen mies (jonka OIKEA nimi on Ali Daud Sonboly), jolla ei ole mitään kytköksiä islamiin, mutta sen sijaan mielenterveydellisiä ongelmia löytyy ja itse asiassa, kyseessä onkin ÄÄRIOIKEISTON hyökkäys!Eikä unohdeta sitäkään, että EU:n vallassa oleva Saksa ja sen viranomaiset, ovat selittäneet että valtaosa loukkaantumisista johtui LOUKKAANTUNEISTA itsestään, heidän pakokauhusta, eikä siitä että heitä ammuttiin laittomalla aseella!

Nyt, sitä on spekuloitu, että mikä tämän iskun motiivina oikein on. Esim. Isis ei ole ilmoittanut olevansa tämän takana.

Mistä todennäköisesti on ollut kyse, on siis siitä (jos menemme virallisen narratiivin mukaan) että muslimiyhteisö joka pesiytyy emämaahansa, kohtelee heistä irtautuvia jäseniä syrjivästi. Tämän se tekee jo ihan puhtaasti islamilaisen perinteen  mukaisella tavalla, joka tosin puhdasoppisessa mielessä ei tyydy syrjimään luopioita, vaan ottamaan näiden hengen. Kuitenkaan koska täysipainoista shariaa ei voida oikein toteuttaa täysipainoisesti muissa kuin muslimimaissa, pelaa heidän oma, sisäinen kurinpito- ja säätelyjärjestelmänsä tällä tavoin (esim. VOK:keissa ja pakolaislaivoilla on raportoitu siitä, miten kristittyjen kimppuun hyökätään tai kuinka heitä viskotaan yli laidan jotta muslimit saavat tilaa - on myös 100% varmaa että he saavat kohdata syrjintää).

Näin ollen, kyseessä ei välttämättä Alin kohdalla ollut haluttomuus kotoutua, vaan siitä, että muslimit eivät halua kotoutua tai omiensa vaihtavan puolta, sillä sellainen olisi mukautumista alemman kerroksen väestöön, suureen saatanaan. (Mikä taas on hyvinkin kiusallinen asia monikulttuurisen, rajat auki-fantasian kannalta!)

Tällä sitten on ollut määrätynlaiset seuraukset, mikä hyvin selittää hänen valikoimat uhrit.

HUOM! Tässä myöskin varsin mielenkiintoinen katsanto aiheeseen, joskin englanniksi:


The Munich Massacre Is A Complete Coverup. The Munich Shooter’s Facebook Including His Family Background Shows He Is NOT Iranian But A Syrian Islamist Pro Turkey


Entä ne muut iskut?

Miksi täsmälleen samaan aikaan Suomen Kalliossa oli selittämätön räjähdys (jonka syytä emme tiedä vieläkään), ja miksi Kabulissa Isis teki iskunsa myöskin näihin aikoihin?

Kyseessä selvästikään ei tuntuisi olevan median piilotteluista huolimatta sattuma, tai jos on, se tarkoittaa sitä että Isisin sijaan voimme todeta, että näitä todellakin yhdistää muslimitausta, eikä suinkaan kuuluminen johonkin yksittäiseen järjestöön. 

Isis-teoriaa tosin tukee "kaasuräjähdys", mikä oli siitä erikoinen, että kuinka usein kaasuräjähdykset sattuvat ravintolan ulkopuolella?

Lähtökohtaisesti asiaa uutisoitiin muodossa "harmiton kaasuonnettomuus, ei epäillä rikosta".

Kunnes taas riippumattomat lähteet kertoivat, että kyseessä olisi ollut 27v käännytetty syyrialainen pakolainen,  joka pyrki läheisille festareille, mutta hänet käännytettiin, jolloin hän meni ja räjäytti itsensä läheisen ravintolan lähistöllä.

Lopulta kuitenkin selvisi, että tässä(kin) tapauksessa kyse oli kuin olikin juuri niiden "nuivien maahanmuuttokriittikoiden" varoitusten toteenkäymisestä, eli kyseessä oli pakolaisten mukana tullut Isisin terroristi:

Ansbachin epäilty pommimies vannoi uskollisuutta Isisille - Isis vahvistaa järjestön "sotilaaksi"
Ja sitten vielä lopuksi, kunniamurha, jossa machetten kanssa heilunut mamu pisti raskaana olevan naisensa kylmäksi. 

Saksan lehdistö mainitsee vieläpä sen , että kyseinen mies, nimeltään Muhammed, oli kaiken kukkuraksi "rakastunut" uhriinsa, joka puolestaan oli puolalainen nainen.

Eräs seikka mitä meidän on syytä tässä kohdin tarkastella, on jäljet mahdolliselle sylttytehtaalle.

Ja mikäpä olisi parempi sylttytehdas kuin Koraani?
Koraani 9:111: Totisesti, Jumala on lunastanut uskovaisilta heidän henkensä ja omaisuutensa antamalla niiden korvaukseksi paratiisin puutarhan, joka on heitä varten. He taistelevat Jumalan asian puolesta: he surmaavat ja heitä surmataan, kuten Hän on sitovasti luvannut toorassa, evankeliumissa ja Koraanissa, ja kuka täyttää uskollisemmin lupauksensa kuin Jumala? Olkaa siis onnelliset liittosopimuksestanne, jonka olette tehneet Hänen kanssaan. Juuri tämä on ylin onni.
Tähän väliin pieni vertaus: Jeesus uhrasi itsensä ristillä, kun taas muslimi uhraa itsensä tappaen ja tullen tapetuksi. Kristus neuvoi viemään hyvän sanoman ihmisille, ja poistumaan jos sitä ei oteta vastaan, neuvoi Muhammed tappamaan tai asettamaan suojelusrahan alaisuuteen jokaisen joka ei alistu muslimiksi.

Siksi tästä touhusta ei tule tällä nykyisellä tavalla mitään. Käsityksemme näkemyseroista ja uskonnon omaksumisesta ovat "vähän" erilaisia.

Esim.  Islamissa itsemurha on synti,  jos siihen ei sisälly jihadia. Mutta jos siihen sisältyy jihad, on se "ylin onni" kuten asia ilmaistaan Koraanissa.

Nimittäin, terroristeja, niiden soluja ja yksittäistoimijoita (tai pitäisikö sanoa "yksittäistapauksia", heh-he!)  yhdistää se, että  he myyvät omaisuutensa, tai tulevat ilman sen suurempia maallisia omaisuuksia ja yleensä jonkun rahoittamina vieraisiin maihin (tämä on ns. passiivisen jihadin strategia, kuten Fundamentti on valistanut).

Näissä läntisissä pesiytymismaissaan nämä muslimiterroristit taas voivat elää miten huvittaa, sillä lopulta kuitenkin täyttymys tapahtuu jihadissa, ja siihen liittyvässä kuolemassa joka takaa taivaaseen pääsyn. Näin ollen, he voivat vain voittaa. Jos nalli napsahtaa omalle kohdalle, ei se haittaa sillä rellestykset ovat ok ja kaikki kuitattu kunniakuoleman myötä, ja jos taas nalli ei osu omalle kohdallle, voi rellestämistä jatkaa.

He eivät voi hävitä, meillä puolestaan on pelkästään hävittävää!

Hyvänä puolena tässä on se, että massakontrollin aseista media on nyt lyöty kiveen, ja se on tylstynyt siinä määrin, että seuraavaksi kansan myötäavulla se heitetään kaivoon.

Nimittäin, tuon aseen terä on uskottavuus.

Yllätyksenä tosin tuli seuraava, kun YLE joutui myöntämään kiusallisia yksityiskohtia tapahtuneesta:

Ansbachin räjäyttäjän repussa metallipaloja – Münchenin ampujalla tukuttain patruunoita


Tietysti, on helppoa tehdä hyvä teko kun silmäätekevät ovat katsomassa, etenkin tässä tapauksessa kun kerran YLE:n työnantaja on  Suomen kansa, joka tietää kyllä. Mutta se, alkavatko he antamaan kenkää todistetusti viherpunaiselle toimitukselleen tästä eteenpäin, tai ainakin laittamaan  heidät tekemään objektiivista tiedottamista, oman agendansa ajamisen sijaan, jää nähtäväksi. Ei kommentteja: