keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Nizza, Islam ja orastava, verinen dystopia

  • Pahimpia ovat tapahtumia kuvanneet silminnäkijät (Suomen julkkikset twitterissä olivat tätä mieltä)
  • Myös suomalaiset ajavat rekoilla toisten päälle, esim.  liikenneonnettomuuksissa.Johtopäätöksenä: kielletään rekat suomalaisilta, ja kaikille mamuille BC-kortit valtion piikkiin. Tässä ovat nyt ihmisoikeudet kyseessä!
  • Rasistit ranskalaiset varmasti kävelivät tahaltaan rekan alle, koska olivat niin ahdasmielisiä etteivät voineet väistää sitä kun sitä ajoi muslimi
  • Tukikonsertti ja mielenosoitus on nyt must! Sloganeina: pelolle ei pidä nyt antaa valtaa, ehdoton ei rasismille ja suvaitsemattomuutta ei suvaita
  • Tämä ei liity Islamiin, kuten ei liity muslimitkaan saati sitten jihad  ja sharia-laki
  • Terroristi ei ollut todellinen muslimi, vaan kyseessä olivat mielenterveysongelmat, Koraanin käskyillä tai varmalla, kaikki synnit sovittavalla suoralla taviaapaikalla, ei ollut mitään tekemistä asian kanssa
  • Rajat on aukaistava!
Tälläistä voisi arvioida olevan  tiedossa Nizza-iskun päätteeksi, jos vanhat merkit pitävät paikkansa ja massakontrollin aseet alkavat jälleen tehdä tehtäväänsä.
Mielenkiintoinen näkökulma mokuttamisen lisäksi saadaankin, jos laajennamme aihepiiriä kokonaisvaltaisempaan suuntaan.

"Seksi on polarisoitunut. Samoin kuin taloudessa, myös seksuaalitaloudessa miehet jakautuvat selkeimmin voittajiin ja häviäjiin. Olemme länsimaissakin siirtyneet yhä enemmän moniavioisuuteen. Korkean statuksen miehillä on paljon naisia ja alhaisen statuksen miehillä ei välttämättä ollenkaan.
Kaikki maailman selkkaukset johtuvat vain yhdestä asiasta: siitä, etteivät nuoret miehet saa tarpeeksi seksiä.
Nuorten miesten turhautuminen ja statushakuisuus olivat syynä niin fasismin kuin kommunismin nousuun. Erityisen voimakkaana se näkyy nyt arabimaailmassa, jossa seksuaalisuus on erittäin epätasa-arvoista. Kun rikkailla miehillä on muslimimaailmassa oikeus neljään vaimoon, se tarkoittaa, että yhtä moni mies jää pornolehdelle soittelemaan. Ei ihme, että statusta lähdetään siellä hakemaan paikallisista Soldiers of Odineista eli Isiksestä."
Aivan samaa on Fundamentti tiedottanut, sitä että kapitalismin ja naisten seksuaalisen vallan välillä on selkeä yhteys. Ja kuten historia opettaa, on tälläisellä hyvinvoinin ja tarpeiden täyttymisen keskittymisellä, mihin liittyy yhä suurenevan kansanosan riisto, taipumuksena aiheuttaa ensiksi oireilua, ja lopulta verinen vallankumous.

Kun taas vallitsevat teoriat patriarkaatista ja feminismistä, sekä maahanmuutonrikkauden lisäämisestä on testattu, ja ne ovat todistettu olevan osana ongelmaa, ellei jopa itse ongelma.
Tässä tapauksessa, kaikkia teorioita todistaen, oli ns.eksoottinen jännämies rauhoittunut kun oli saanut naisen, mutta muuttunutt ihan yhtä hulluksi kuin ne ATM-luokan (ATM = alemman tason mies, seksuaalisen markkina-arvoteorian terminologiassa) kouluammuskelijat, kun nainen oli hänet hylännyt. Jos tarkkoja ollaan, on länsimaalaiselle laajennetun itsemurhan tehneelle ATM-luokan edustajalle teko lopullisen toivottomuuden teko,  kun taas 70 neitseen kutsu alkaa tuntua kerta kaikkiaan järkevältä ratkaisulta, mitä tulee vastaavassa asemassa olevalle muslimille.


Mikä olennaisinta, on se, että tämä samalla näyttää miten eksoottinen jännämies pääsee kyllä suhteeseen, mutta ei islamistisen  monogamian vuoksi oikein voi lentää kukasta kukkaan jos on vähääkään hurskaampi tapaus, joten suhteen epäonnistuessa hän siirtyy tavoittelemaan taivaallisia neitseitä. Kun taas länsimaiset ATM-luokan ammuskelijat eivät pääse suhteeseen, mutta joka tapauksessa molempia, niin länsimaisia ATM-sotureita kuin myös jihad-sotureita ajavat samat motiivit. Tilannetta ei paranna se, että esim. Suomi jossa on jo nyt enemmän miehiä hypergamisiin naisiin nähden, on maa jota rikastetaan näillä kilpailijoilla. Nyt jos koskaan  maahan pitäisi tuoda nimenomaan naisia.Tosin, jälkimmäinen ryhmä, muslimit, saavat massakontrollin kautta kaiken suojan ja hyväksynnän, koska monikulttuurisessa projektissa he edustavat eturyhmiä, joilla saa olla ainoastaan oikeuksia, mutta ei mitään velvollisuuksia; he ovat kuin diplomaatteja, Samalla puolestaan kansan enemmistöön edustajan, ja maksumiehen, eli  länsimaalaisen miehen päähän potkiminen jatkuu.

Tässä esimerkki siitä, miten media suojelee syyllistä ryhmää peitellen tämän rikoksien törkeyttä:

Isis-terroristit kiduttivat ja kastroivat uhrejaan Pariisin terrori-iskussa – Tietoa salailtu


Kapitalistisessa järjestyksessä toimitaan kansan enemmistöluokan eli työväen ja prekariaatin kohdalla siten että epäonnistuminen on aina uhrin vika - tämä tuomitsemistapa on varattu kansan valtaosan edustajalle, eli länsimaalaiselle miehelle mitä tulee pariutumiseen. Eikä ihme, sillä käytäntö seuraa sitä mallia, missä kapitalisti joka saa valita käyttäjät omistamilleen tuotantovälineille, saa myös naiset käyttää juuri niin hypergamisen riistävästi seksuaalista valtaansa, kuin heitä ikinä huvittaa.

Kapitalistin tämä johti tuotantoovälineiden väkivaltaiseen menetykseen  ja kansallistamiseen, kun taas muinaiset kulttuurit havaitessa naisen hypergamisen luonteen siirtyivät sovittuihin liittoihin, jolloin kepeäkenkäisimmät naiset jäivät toimittamaan maailman vanhimman ammattiryhmän toimia. Näin jokainen  osapuoli voitti, vaan ei enää.Tässä asetelmassa alkaa hiljalleen keskiluokka kadota, ja pariutumisen mielessä se meinaa sitä, että kohta rupeaa olemaan vain ylempi- tai sitten alempitasoisia miehiä.

Meillä on tiedossa veriset ajat, jos emme peruuta monikulttuurista "unelmaa" ja feminististä dystopiaa, sillä tällöin ne peruuttaa meidät.

A summers day, and my blood runs cold,
You will never hear me calling as I'm reaching to destroy you.
 
Another day won't ease the sorrow
Another day will help frustration to
Grow all the pictures and the face of hope,
I have taken without warning when the day has just begun


Ei kommentteja: