tiistai 14. kesäkuuta 2016

Orlandossa moniarvoisuuden räiskyvää juhlaa!

Kuten Fundamentti on asian ilmaissut, on massakontrollin aseilla taipumus - hinnalla millä hyvänsä - varjella Virallista totuutta.Tämä ilmiö ei ole jotain, mikä pätisi vain Suomessa, vaan on pikemminkin hyväksi todettu perinne vallanpitäjien keskuudessa:

ISIS warned about Florida attack three days ago


Isis varoitti iskusta jo 3 päivää ennen kun se tehtiin.

Mutta jokaisen se silti yllätti, kuin talvi suomalaiset, vuosi toisensa jälkeen. Toiset totta kai se yllätti enemmän kuin toiset. Pahimman yllärin kokivat he, jotka ovat tällä hetkellä ruumishuoneella - veri on tämän mahdollistajien käsissä.

Tässä kuitenkin saimme jälleen kertausta siitä, miten mahdotonta agendaa subvertoivat tahot yrittävät meille pakottaa ja miten joidenkin tunteellisten, ajattelutyöhön kykenemättömien ihmislampaiden ansiosta, jotka siihen oikeasti jopa uskovat he saavat sen menemään läpi: vanha totuus on, etteivät etenkään ristiriitaiset, ja suoranaisen vastakohtaiset arvot ja niiden kannattajat sekoitu (Äärivasemmistolainen fantasia, anarkia, onkin se, että tämä ikuinen syyn ja seurauksen laki kumoutuu sillä, kun rajat avataan ja lait poistetaan.)

Nyt kun suvakkien maailmankuva jälleen sai särön käytännön todellisuudesta, tutisee kupla jälleen.

Isis ei toiminut mitenkään islamin vastaisesti tässä, paitsi mitä tuli teloitustapaan; yleensä he joko kivittävät homoseksuaalit tai tiputtelevat heidät talojen katoilta. Nyt heidät ammuttiin konetuliasein.

Tämä käytäntö ei eroa myöskään mitenkään siiitä, miten esim. Suomalainen Imaami suorassa televisiolähetyksessä ilmoittaa islamin hoidoksi homoseksuaalisuuteen; kuolemantuomion (mikä on   vielä hieman eri tasoa kuin kristitty malli, eli eheytyshoito, joka tosin tuntuu olevan suvakkien sairaissa pienissä mielissä se pahempi vaihtoehto näistä kahdesta).

Suomen imaami Abbas Bahmanpour esitti homojen tappamista – kommunisti Filatov puhkesi nauramaanLopuksi vielä video, jossa Orlandossa käynyt muslimisaarnaaja Farrokh Sekaleshfar saarnaa homojen hävittämisen puolesta:Jokainen voi laskea 1+1.