torstai 5. toukokuuta 2016

Vieraana Rollo Tomassi, Aiheena Naisten Hypergamia & Muut Punaisen Pillerin KlassikotTällä kertaa olisi tarjolla vähän erilaista sisältöä, pääasiassa heille, joilta engelska sujuu, ainakin kuunteluoppilaana.

Kyseessä on Roger Alan Currien nettiradioshow, jonka vieraana on pitkän linjan miestenoikeuksien ajaja, Rollo Tomassi.

Lähetyksen tähtihetkiä, havaintoja ja siinä esitettyjä väittämiä:

- Rollo Tomassin mukaan naisten biologinen kello tikittää ikävuosina 21-23v, eli kaikkein hedelmällisimpänä aikana, eikä suinkaan 29-31 ikävuosina, jolloin modernilla naisella alkaa normaalisti iskeä paniikiin (ikäkriisin ja sulavan seksuaalisen markkina-arvon) ensioireet. Miesten paras MA (seksuaalinen markkina-arvo)-aika on puolestaan ikävuodet 36-38v, eli miehen huippu on tällöin ikävuodessa 37, jolloin jos kaikki on sujunut  hyvin, on raha, status ja ulkonäkö kaikkein optimaalisimmillaan. Tahtoo sanoa, että tällöin on miesten markkinat, mutta juuri tällöin häntä yrittää metsästää kaikkein eniten "juoksunsa juosseet", eli 29-31 vuotiaat naiset [allekirjoittanut lisäisi jo omakohtaisen kokemuksen kautta tähän sen, että miehen MA:n ollessa huipussaan, voi hän tapailla "äitejä ja näiden tyttäriä"].

Kotimaiset havainnot vahvistavat tätä, katsohan tätä naisten naimis- - ei piikkiä, vaan - vuorta joka ilmenee juuri noina ikävuosina - uusi nousu 48-50 aikana johtuu naisten keinottelusta eläkevakuutuksen kanssa:


- Naisilla on ylimitoitettu ego - eli käsitys omasta MA:staan - jutun juontaja kertoo, miten oli pistänyt  asiasta jopa exänsä järjestykseen, sillä tämä kuvitteli vielä yli 40 vuotiaana omaavansa saman MA:n kuin joskus 20 vuotiaana. Se kouluttaminen oli päättynyt naisen itkuun. Muuten jaksosta ilmenee, että naiset eivät edes pidä itseään mitenkään hypergamisina, vaan he uskovat että heitä korkeamman tasoon mies oikeasti  on heidän vertaisensa! [Tähän feminismi ja "naisten voimaannuttaminen" epäilemättä on meidät johtanut]

- Samalla tämä "naisten vapaustrendi" mahdollistaa sen, että naiset voivat ryöstöviljellä omaa hypergamiaansa miten haluavat.

- Feminiinen imperatiivi onkin Rollo Tomassin mukaan se, kuinka saadaan maksimoitua hypergamia ja sen hyödyt.

- "Feminiininen mystiikka" on klassinen sinisen pillerin harhautusliike, siinä missä punainen pilleri tuo aseet tätä vastaan, ja hyödyntää naisten ennalta-arvattavuutta. Klassinen esimerkki: "Voi, jospa jonain päivänä oppisin tuntemaan naiset" - mikä on tyypillinen sinipilleröidyn miehen kommentti, kun nainen tekee jotain mikä poikkeaa hänen sokeroidusta julkikuvastaan, tai kun hän muuten vain käyttäytyy irrationaalisesti. Punainen pilleri on naisen tunnistamista 100%, myös poliittisesti epäkorrekteilta puoliltaan.

- Kun nainen sanoo: "Vihaan naistenmiehiä", se tarkoittaa: "Vihaan miehiä joilla on muitakin vaihtoehtoja kuin minä"

Voidaankin siis sanoa, että kyseessä on erittäin napakka annos punaista pilleriä.

Lähetys on pitkä,  mutta joka kykenee kynnelle, tulisi hänen kuunnella se, tai  ainakin antaa esitettyjen pointtien hieman marinoitua.


Ei kommentteja: