maanantai 16. toukokuuta 2016

VAROITUS Aviomiehet! Uusi Tutkimus Paljastaa Tämän Riskin 50% Naisista

STUDY: HALF OF WOMEN HAVE A FALL-BACK PARTNER ON STANDBY


Jatkumona tämän vuoden naiskriittisiin teksteihin, ja tutkimuksiin, on tämä seuraava tutkimus jälleen sellainen punainen pilleri, mikä ei liiemmin fiilistä ainakaan paranna.

Kuten tiedämme, on (moderni) nainen hypergaminen apina, joka pitää kiinni edelllisestä oksasta, mutta tähyilee alituisesti uutta oksaa, johon sitten tarttua jos se näyttää vehreämmältä. Tämän asian saimme havaita tälläkin kertaa; Naisen moraalisena ohjenuorana lienee Just do it - (sopivan konsumeristinenkin vielä tähän yhteyteen).

Tällä(kään) kertaa emme suinkaan puhu mistään puolivakavissa suhteissa olevista "tytön heitukoista", vaan naimissa olevista, "vastuullisista" ja "kunniallisista" naisista.

Kyseessä on siis lyhyesti sanottuna "suunnitelma B", joka on 50% aviovaimoista.

"Suunnitelma B" tarkoittaa siis sitä, että nämä naiset pitävät toista miestä varalla, vaikka ovat itse naimisissa.

Katsotaanpa, että mitä tämä (modernin) aviovaimon katala "suunnitelma B" pitää sisällään:
  • Kyseinen mies on kaverialueella oleva mies, vanha kaveri, jolla on aina ollut tunteita naista kohtaan.(Tästä syystä naiset moittivat miehiä jotka eivät suostu kaverialueelle, ja "kunnioita naisen oikeutta valita" - koodisana hypergamialle). Muita kandidaatteja ovat ex-mies ("jokaisella meistä on menneisyytensä"-kortti), tai joku jonka he ovat satunneisesti tavanneet. HUOM: Puolet naisista harrastaa tätä. Näin ollen "uusi ystävä" on erittäin todennäköisesti joku jota tullaan puolustelemaan puolestaan "ketään ei voi omistaa"-mantralla - joten älä anna huijata itseäsi, uudesta lelusta luopuminen on vaikeaa vain siksi, koska se on niin kiinnostava.
  • 10% myönsi, että tämä "varamies" on jo myöntänyt rakkautensa naiselle menneisyydessä, ja 20% sanoi että varamies "jättäisi kaiken" naisen vuoksi, jos tämä pyytäisi. Jaloa toimintaa jokaista kohtaan, naiset!
  • Hieman reilu 4/10 sanoi, että he olivat tutustuneet mieheen jo ollessaan nykyisen partnerinsa kanssa. Sama prosentti oli tutustunut varamieheen jo  kauan ennen miestä
  • 1/4 naisista omaa yhtä vahvat tunteet varamiestä kohtaan kuin omaa aisuriaan rakasta miestään kohtaan.
  • Järkyttävät 12% myönsivät, että heidän tunteensa olivat jopa vahvemmat varamiestä kuin omaa aviomiestään kohtaan!
  • Murskaavat 70% ovat kontaktissa varamiehensä kanssa.
  • Puolet vastanneista naisista kertoivat, että heidän pullantuoksuinen elättäjämiehensä tiesi kolmannesta osapuolesta. 1/3 näistä miehistä kokivat asian vastenmieliseksi. Mutta kuten tiedämme, ovat nämä hyödylliset idiootit esimerkilliset aviomiehet esimerkki siitä modernist,a feminismin luomasta miehestä, joka ymmärtäät "ettei ketään voi omistaa" ja tajuavat roolinsa naisen työorjana "elämänkumppanina", jonka luontaisetuuksiin kuuluu mm. ajoittainen pääsy naisen vaginalle - ei väliä että suhde on naisen moraalittomuuden vuoksi yhtä täyttymyksellinen  kuin damokleen miekan alla istuskelu, on miehen oltava kiitollinen siitä, että nainen on hänet valinnut (vaikka se tapahtuisikin sen jälkeen, kun nainen "on jo juoksunsa juossut").
  • 20% naisista myönsi, että varamies oli esim. miehen  kavereita.
  • Noh, mies voi olla lähes vailla huolta, sillä "vain puolet" naisista lupasi omaavansa asiaan "älä koskaan sano ei koskaan"-lähestymistavan, kun taas 1/6 naisesta sanoi "vakavasti harkitsevansa" uudelleen aloittavansa romanssin varamiehen kanssa. 
Loppusana: Olisi sitä ajatellut, etteivät ne saatanat kehtaa, mutta kyllä jumalauta kehtaavat!

Tämä tosin opettaa, että miesten pitää oppia sanomaaan naiselle ei, ja ottaa MGTOW-liikkeen periaatteet toimintansa pohjaksi - se hyödyttää, kuten tutkimus osoittaa, jokaista miestä. Naisten (50%!) ahneus ja tarve hyväksikäyttöön, sekä kyvyttömyys moraaliin ynnä kunniallisuuteen yksinkertaisesti tekee luottamukseen perustuvat ihmissuhteet mahdottomiksi heidän kanssaan. Jos naisella on  mahdollisuus pitää "kahta kalkkunaa", hän ei tällöin omistaudu kummallekaan vaan pyrkii vaistomaisesti syömään kakun ja pitämään sen.


Aivan kuten naisen vastustavat prostituutiota, sillä siinä jos nainen ei tee työtä kertamaksunsa eteen, menettää hän asiakkaansa toiselle naiselle, on puolestaan avioliitto- ja parisuhteessa  olevalla miehellä tilanne täysin päinvastainen; hän menettää puolet omaisuudestaan, lapsensa ja naisensa jos hän ei pysty toimimaan hyödykkeenä naiselle. Pian hänen paikkansa saa se luikertelija joka on sitä kärkkynyt, siirtyen seuraavaksi odottamaan vuoroaan kun karma/nainen (taas) iskee. Näin ollen, kuten sanottua, miesten on sanottava ei naisille, oli se sitten tälläinen suhteen irvikuva mitä puolet naisista ylläpitää tai sitten kaverialue (varatun naisen kanssa).


Samoin, jos nainen ei anna sinulle parhaita vuosiaan, ei hänellä ole oikeutta sinuun huonoinakaan vuosinaan.
Kolme on minusta ylen ihmeellistä, ja neljä on, joita en käsitä: kotkan jäljet taivaalla, käärmeen jäljet kalliolla, laivan jäljet keskellä merta ja miehen jäljet nuoren naisen tykönä. Samoin ovat avionrikkoja-vaimon jäljet: hän syö, pyyhkii suunsa ja sanoo: "En ole pahaa tehnyt.  - Sananlaskut 30:18-20


"Trust and you'll be trusted, says the liar to the fool, in love and war there ain't no rules!"

PS. Suositeltavaa luettavaa tämän aiheen ohessa on muuten seuraavaa The Ladder Theory (klikkaa tekstiä päästäksesi sen kotisivulle). Sen mukaan nainen jakaa miehen kaksille tikapuille, toinen on romanttiset ja seksiä varten olevat miehet, ja toiset on "kamupoitsuille". 

Ei kommentteja: