torstai 26. toukokuuta 2016

Massakontrollin Aseet: Työtön < Ihminen

Minkä on voinut havaita, on sen, että juuri työttömät ovat joutuneet suuurimman sorron,
törkeimmän hyväksikäytön ja epäinhimillisimpien kokeilujen ja kehityssuuntien kohteeksi.

Miksi näin?

Siksi koska työttömät ovat se yhteiskuntaluokka (tarkalleen ottaen työläisten reservi - tästä syystä se myös omaa suuren sisäisen vaihtuvuuden), jolla ei ole oikeuksia tai niiden valvojaa.

Työläisetkin ovat hyökkäyksen alaisena, esim. jatkuvasti kehitellään keinoja murtaa tai kiertää heidän oikeuksiaan. Mutta työttömät ovat kuitenkin se kaikkein helpoin maali, ja heidän avullaan pystytään tekemään epäsuora, ns. kiertohyökkäys myös työläisiä kohtaan. Tämä takaportti on mahdollinen, sillä kyseessä on, kuten jo sanottua, työläisten reservi.

Näin ollen, on luonnollinen seuraus, vai olisiko asia päinvastoin? Että kapitalistisessa kastijärjestelmässä, juuri heistä ollaan tekemässä kastittomia.

Esim. moniarvoiset, suvaitsevaiset hyvät ihmiset kyllä pitävät huolta omista eturyhmistään, kuten vaikkapa "partavauvoista".

Mutta kuka pitää huolta työttömistä?

Aivan, ei kukaan. Etenkin, kun kyseeessä on kerran kansan enemmistön edustajat, joka on numero 1 vihollinen moniarvoisessa maailmankatsomuksessa, missä kansan enemmistöä koskee velvollisuudet ja vähemmistöeturyhmiä oikeudet toisensa perään. Asia mikä istuu kapitalistiseen hegemoniaan, jossa vähemmistö omistaa enemmistön, tämän tuotantovälineet ja sen mitä on omistettavissa.Eräs mitä on ounasteltu, on sitä, että seuraavana kehitysaskeleena olisivat työttömien työleirit.

Ja koska massakontrollin aseisiin kuuluu uuskieli, näin ollen työleiri "olisi niin kovin raaka ilmaus", joten se voitaisi korjata jo olemassaolevalla, positiivisen varauksen omaavalla termillä kuten vaikkapa "kuntoutuskeskus" (nyt jo on olemassa orjatyövoimaa välittävä "Työvoiman palveluskeskus").Näin kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä, paitsi työttömät. Mutta heiltähän ei kysytä.Miksi tälläistä työleiriä tarvitaan?

Jos ilmeisin, eli ilmaisen työvoiman keskittäminen (mikä helpottaa heidän organisointiaan) jätetään pois, on syynä muutkin puhtaasti käytännön ratkaisut.

Esim. Koska edellä mainittujen partavauvojen tulee saada suomalaisten "hyödyttömien syöjien" asunnot, jolloin ruiskukkahattutädit saavat rauhan ja hyvän ihmisen tunnustuksensa, "voittaa siinä jokainen osapuoli" - taas kerran.

Tähän ns. Siperia-ohjelmaan joutuneet päässeet työttömät olisivat tietysti viettämässä "kuntouttavaa leiritoimintaa", luonnollisesti ilmaiseksi työnantajien kannalta, jotka sulaa jalouttaan ovat heidät ottaneet riistettävikseen kuntoutumaan. Tietenkin nämä orjuutuskuntoutustoimenpiteet rahoitetaan verovaroista, parhaimmassa tapauksessa työläinen on maksanut itse tälläisen järjestelyn budjetin vielä ollessaan töissä.

Muita Siperia-ohjelman käyttämiä massakontrollin aseita

Työttömän pitää raportoida isoveljelle, että hän hakee duunia.

Miten tämä meinataan hoitaa kun vapaita työpaikkoja on kymmeniä tuhansia ja työttömiä satoja tuhansia?

Työttömien työnhakua aletaan seurata netissä


Ilmeisesti tässäkin kierretetään vanhaa vitsiä, eli jos ennen työttömyystilanteita sanottiin pyöristettävän siten, että toiset työttömät lapioivat ojia, ja toiset lapioivat ojat umpeen, on ilmeisesti tämä totalitaristinen massakontrollin aseiden valvomistoimenpide toteutettu siten, että ns. 400 000 työttömästä ensiksi 200 000 valvoo loppuja 200 000 - ilmaiseksi - ja puolen vuoden jälkeen osat vaihdetaan.

On erittäin kyseenalaista, haluaako kansa rahoittaa verovaroistaan oman tai läheistensä hyväksikäytön ja kyykyttämisen, vieläpä tietoisena siitä että mitään tehoa sillä ei ole, vaan se tulee kalliimmaksi kuin se että ihmisille maksettaisi korvauksia, tai vaikappa Fundamntinkin suosittelemaa, negatiivista tuloveroa, mikä olisi turvallinen siirtymä kansalaispalkkaan, mikä olisi kapitalismin kehityksen ollessa tämä, ainoa järkevä ratkaisu.


Ratkaisut

Työvoimaviranomaisten tulisi jalkautua yrityksiin, ja etsiä piilotyöpaikkoja.

Samoin, se raha mikä annetaan yrityksiin työttömän orjuuttamisesta, voitaisi antaa työttömälle "takuupalkkana", näin tulisi win-win-diili: työtön saisi rahaa eli palkkaa työstä, ja yrittäjä saisi silti pitää työläisen tuottamat voitot.

Lisäksi on otettava uusi linja: parempi yksi aidosti työllistetty, kuin 10 000 orjuutettua ja tempputyöllistettyä "poissa tilastoista, poissa mielestä"-työtöntä.PS. "On ilo huomata", että eliitin kolmas tie etenee, jos aiemmin oikeisto lässytti "vapaudesta", on meillä nyt ruiskukkahattutädit, jotka rakastavat holhousta ja valvontaa kuin paaatuinen kommunisti totalirismia.

PPS. Massakontrollin aseet toimivat pitkälti median avulla, ja kautta. Jos aikaisempi MGTOW-juttu osoitti, että ihmisten mielikuvia yritetään  muokata määrätyillä raamittamisilla, ei YLE tunne sen enempää armoa työttömiä, eli "kokopäiväluusereita" kohtaan, kuin naistenlehdet vapaita, matrixista karanneita miehiä kohtaan:

Työttömät "kokopäiväluuserit" elävät ylijäämäruoalla ja haaveilevat lottovoitosta


Ei kommentteja: