keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Massakontrollin aseet: 6 Miljoonan Euron Monikulttuuriaivopesu Sinun Rahoillasi!

Jos joku on tuohtunut pirkkalalaisesta marxis-leninistisestä aivopesuohjelmasta, ei hän tällä kertaa ole edes yllättynyt sillä hän Fundamentin lukijana tietää, että historia toistaa itseään,ja joka ei siitä opi,saa ansaitsemansa rangaistuksen.

No, tämän klassisempaa esimerkkiä massakontrollin aseista tuskin voisi enää olla.

Tämän 6 miljoonaa euroa maksavan aivopesuprojektin nimikkeenä on  (klikkaamalla nimeä, pääset itse esitykseen):

Merkityksellinen Suomessa-toimintaohjelmaOhjelma vihapuheen ja rasismin estämiseksi jayhteiskunnallisen osallisuuden edistämiseksiKatsotaanpa sen kohtia:

1. Läpi harmaan hallinnon. Otamme vihapuheen ja rasismin
vastustamisen sekä monikulttuurisuuden, osallisuuden
ja yhdenvertaisuuden vahvistamisen läpäisyperiaatteella
huomioon opetus- ja kulttuuriministeriön toimialojen virastojen,
laitosten ja muiden organisaatioiden ohjauksessa.

- Byrokratian koneistot alkavat jauhamaan paskaa monikulttuurisen propagandan edistämiseksi. Kohteena mm. lapset ja nuoret, sekä heidän opetuksensa.

2. Rahalla rasismia vastaan. Täydennämme
opetus- ja kulttuuriministeriön harkinnanvaraisten
valtionavustushankkeiden ja ESR-toimenpidekokonaisuuksien
valintakriteereitä.

- Suojatyöpaikkasuvakit  rahoittamassa lajitovereitaan. Tämän "parannuksen" ansiosta valtionavustusten jakokriteeriski tulee monikulttuurisuus.

3. Kirjastossa kohdataan. Vahvistamme yleisten kirjastojen
toimintaa aktiivisen kansalaisuuden ja demokratian edistäjinä

- Lähikirjastosi mukana mokutuksen ihanuudessa! Meillä on unelma, ja te maksatte sen!

4. Aikuisen ABC. Kehitämme lasten ja nuorten parissa
työskentelevän opetushenkilöstön ja muiden ammattilaisten
koulutusta.

- Mitähän tämä koulutus pitää sisällään? "Kuinka olla Muhammedin lapsivaimo?" Opettajille opetetaan vihapuheen ja rasismin kitkemistä, eli turha olla eri mieltä siitä että monikulttuurisuus on ihanuus ja mahdollisuus, tai tulee jälki-istuntoa ja lappu kotiin!

5. Voimaa vertaisverkosta. Haastamme nuoriso-, opiskelija- ja
varhaisnuorisojärjestöjä ja muita nuorten omia organisaatioita
monikulttuuristen, yhteisöllisten ja tasapuolisten
osallistumismahdollisuuksien luomiseen.

- Nuoriso- ja opiskelujärjestöt saavat rahaa monikulttuurisuuden edistämiseen. Eli, haluatko rahoitusta, jota hallituksen kiristyspolitiikka saa sinut todella tarvitsemaan? Parempi siis ajaa agendaamme!

6. Nuorissa on tulevaisuus. Vahvistamme nuorisoalan toimijoiden osaamista ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden edistämisessä sekä vihapuheen torjunnassa.

- Hassu juttu, mutta täsmälleen samalla periaatteella toimivat totalitaristiset valtiotkin, oli kyseessä sitten Hitler-jugend tai  Neuvostoliiton"lapsesi kuuluvat valtiolle"-toiminta, jossa esim. ihannoitiin urhoollista poikaa nimeltä Pavlik Morozov, joka oli ilmiantanut isänsä tämän anti-neuvostoliittolaisesta toiminnasta. Samalla tavoin nuorisoalain koulutusohjemiin tulee nyt "vihapuheen ja rasismin" ehkäisy mukaan - eli monikulttuurisen fantasian arvostelu kitketään pois, ja lapsukaiset opetetaan sen kirkassilmäisiksi palvelijoiksi.

Wikipedia kertoo tästä seuraavaa:
Vuonna 1932 julkistettu tarina kertoo, että 13-vuotias Pavlik Morozov oli ilmiantanut oman isänsä viljan piilottamisesta kulakkien kanssa, minkä takia tämä joutui vankilaan ja hänet ammuttiin myöhemmin. Vihastuneiden sukulaisten väitettiin surmanneen Pavlikin. Pavlikista tehtiin määrätietoisella kampanjoinnilla esimerkillinen nuorukainen, joka oli asettanut neuvostomaan edun oman etunsa edelle. Hänen tarinastaan tehtiin elämäkertoja, näytelmiä, patsaita, sinfoninen runo, ooppera sekä vaille ensi-iltaa jäänyt ja sittemmin kadonnut elokuva (Sergei Eisensteinin Bezhinin niitty). Pavlikin tarinalla vaikutettiin neuvostoliittolaisiin lapsiin ja innostettiin heitä ilmiantamaan vanhempansa.

7. Vapaaksi vihapuheesta. Avaamme kuntien nuorisotoimille suunnatun erityisavustushaun, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä vihapuhetta ja edistää yhdenvertaisuutta.

- Onko sinulla oma mielipide? Uskotko silmiäsi ja tilastoja? Me tiedämme mitä mieltä sinä oikeasti haluat olla! Kuntien nuorisotoimet saavat nyt paljon tarvitsemaansa rahaa, jos he antautuvat monikulttuurisuuden sanansaattajiksi - kohteenaan tietysti lapset ja nuoret.8. Punainen kortti rasismille! Tuemme hankkeen laajentamista
jalkapallossa ja muissa joukkuelajeissa sekä liikunta-alan
yhdenvertaisuustyön kehittämistä.

- Kiva, kun suojavärin omaavan taklaamisesta saat nyt punaisen kortin. Myös maalivahdeilla voi olla tiedossa pelikieltoja, jos ovat rasistisuutensa vuoksi toisen mahdollisuuksien toteutumisen,  kuten  maalinteon tiellä. Liikuntajärjestöt täten saavat rahaa rasismin ehkäisyn ja monikultturismin toteutumisen edistämisestä,

9. Puhutaan toisillemme! Käynnistämme valtionavustushaun
uskontojen vuoropuhelun edistämiseksi. 

- Uskontojen vuoropuhelua edistävät hankkeet saavat lisärahoitusta; kristityt turpa kiinni niin muslimit saavat kertovat mitä tehdä.10. Yhdessä kohti tulevaa. Käynnistämme ”Merkityksellinen
Suomessa” -haasteen.

- Suomen merkitys on olla osana internationalistista siirtomaata, jossa pieni määrä kapitalisteja hyötyvät vähemmistöistä. Tämä hanke sisältää projekteja kantaväestön ja maahanmuuttajien keskinäiseen kanssakäymiseen. Jokainen voi tiedustella $PR:n naisvapaaehtoisilta, että mitä kaikkea tämä on sisältänyt.

Ei kommentteja: