keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Mitä Naisten Fitnessbuumi Opettaa?

Fitnessbuumi-  taas yksi uusi peniskateuden muoto:

Fitnessura sekoitti hormonit ja jäädytti perhehaaveet vuosiksi: "Kova hinta maksettavaksi"


Fitness on laji, joka on saanut naisten suosion.

Ja siitä on tullut jälleen kerran yksi näistä monista asioista, joissa feministinen yhteiskunta ja kilpailu miesten kanssa sekoittuu stereotyyppiseen naiseuteen.

Allekirjoittanut on sanonut, että talvella pillifarkkuihin pukeutuneet naiset näyttävät siltä, kuin olisivat broilereita joille on pistetty pusakka päälle.

Fitness-naiset voivat joissain tapauksissa näyttää kyllä hyvältä, mutta yleensä mainittu broilervertaus istuu heihinkin, tosin silloin puhutaan  kuivakasta ja pusakattomasta broitsusta.

Kuitenkin kaikki feministisen yhteiskunnan "vapauttavat elementit" on tässäkin läsnä:
- Hormonitoiminta sekoaa, kun yritetään olla lihaskimppuja (perinteisen maskuliinisuuden jäljittelyn sivuoire)
- Hermot ovat vieläkin kireämmällä kuin normaalin PMS-oireilun aikana, kun kidutetaan itseään nälkäkuurilla, ja samallla yritetään valehdella että se kaikki vaiva nähdään vain itseään varten.

Nämä oheisilmiöt ovat hyvin yleisiä etenkin feministeille, mutta myös muille naisille jotka ovat valinneet kilpailla miesten kanssa ja voittaa miehet maskuliinisuudessa.

Tosin, se ei jää tähän, kyseessä on myös stereotyyppinen naiseus.

Mitenkö se sitten ilmenee?

Stereotyyppinen naiseus jäljittelee.

Naiset ovat luontaisia seuraajia, ja tämä näkyy useimmiten heidän miesvalinnoissaan, kuin myös muissa heidän toimissaan;  pyrkiessään näyttämään että ovat yhtä hyviä kuin miehet, he eivät tee kuten miehet, eli rakenna tietä sinne missä sitä ei ole, vaan he seuraavat täsmälleen - kuin lapset aikuisia - miesten jalanjälkiä sinne mihin he ovat rakenteet tien!

Tämä jäljitteleminen näkyy kaikkien tekojen, hyvien ja pahojen, jäljittelyssä. Esim. feministit ovat (moraalisia) idiootteja, he eivät näe mitään ongelmaa  jonkun pahan miesten tekemän asian jäljittelemisessä,  sillä heidän oikeutuksenaan on "kyllähän miehetkin"-selitys/oikeutus/defenssi.

Vaikka jokainen loogisesti ajatteleva tietää, että tämähän tarkoittaa nimenomaan  sitä, ettei heillä ole vara valittaa miehille käytöksestä, minkä he hyväksyvät itsekin. Erittäin aktiividsesti vieläpä. Ei siis ihme, jos naiset epäonnistuvat jäljittelemään. kilpailussaan miehiä vastaan, miehiä hyvissä saavutuksissa, he jäljittelevät heitä pahoissa saavutuksissa.

Esim. natsien keskitysleirillä nähtiin, miten pitkälle naiset ovat valmiita menemään siinä:

Eräänä päivänä tuona kesänä Erna Petri oli palaamassa ostoksilta. Yhtäkkiä hän näki tienvarressa kyyhöttäviä lapsia, joilla oli pelkkiä vaatteenriekaleita yllään. Hän päätteli lasten paenneen junasta, joka oli matkassa tuhoamisleirille.
Lapset olivat kauhuissaan ja nälissään. Erna vei heidät kotiinsa ja antoi heille ruokaa.
Sen jälkeen hän johdatti heidät metsään kohtaan, jossa hän tiesi, että muitakin juutalaisia oli haudattu. Hän käski lapset ryhmittymään riviin ja ampui heitä niskaan.

Sodan jälkeen Erna kuvaili kuulusteluissa yksityiskohtaisesti, miten puolialastomat juutalaispojat uikuttivat, kun hän ampui heitä.

Kun kuulustelija kysyi, miten Petri, joka oli kahden lapsen äiti itsekin, saattoi murhata lapset, hän viittasi antisemitismiin ja haluunsa osoittaa pystyvänsä vetämään vertoja miehille.

Myrkylliseen naiseuteen kuuluva ja peniskateudesta johtuva jäljittely, yhdistettynä opportunistiseen tunnekylmyyteen, luo kuvan feminismin toteutumisen lopputuotteesta, jonka aiheuttama tuho ympäristölleen on hirviömäisissä mittaluokissa.

Toinen motiivi tälle jäljittelykäytökselle, on se, että naiset projisoivat omat toiveensa miesten suhteen, itseensä, jolloin kaikki naisten tyyli- ja pukeutumis-, ja jopa harrastusvalinnat ovat vain osoituksia tästä toiveesta saada itselleen tietynlainen mies; tulemalla itse tuon miehen kaltaiseksi.

Näin ollen fitness-tädin ja tytön muodonmuutos jälleen kerran rakentuu maskuliinisen, korkean statuksen ja rooliodotukset täyttävän mieskuvan ympärille.

Mitäpä nainen ei tekisi saadakseen himoitsemaan rahaa, statusta ja ulkonäköä, pakattuna miehen muotoon?
Ei kommentteja: