tiistai 29. maaliskuuta 2016

Ylivieskan Kirkollinen Pääsiäiskokko - Jäljet Johtavat Taas Sylttytehtaalle!

Pohjois-pohjanmaalaiseen perinteeseen  kuuluu kokon polttaminen pääsiäisenä.

Luultavasti tämä knoppitieto ei unodu ihan heti tämän viime kertaisen "kepposen" jälkeen.

Allekirjoittanut tuntee eräänkin henkilön tuolta päin, joten hän  näin ollen on saanut paikallista
ja uutisten suodattamatonta tietoa asiasta.

Tämän mukaan  kyseinen henkilö ei ollut kännissä, vaan oli jäänyt paikan päälle odottamaan poliiseja.

Kirkko oli sytytetty vaivoitta sytysnesteellä.

Teko oli näin ollen erittäin selvä mielenilmaus - jostain.

Eräs epäily tässä on ollut, että tekijä olisi ns. nuiva, Rajat kiinni-porukan edustaja, joka protestoi Ra(a)jat auki-porukkaan liittyneen kirkon toimia.

Toinen vaihtoehto on siinä, että kyseessä on suvaitsevaiston edustaja joka halusi tarjota solidarisuuttaan muslimeille, jotka ovat historiallisesti tunnettuja siitä, että mihin heidät päästetäänkään, siellä kulttuuri-imperialismi on sillä tasolla että mitä arvokkaampi ja vaalitumpi "väärän uskonnon" monumentti, palvontapaikka yms. on  kyseessä, sen todennäköisimmin se pistetään maan tasalle.

Ja mehän tiedämme, että nämä "vihaamme kaikkia uskontoja, paitsi sitä mikä täyttää kaikki patriarkaalisen sortouskonnon tunnusmerkit"-porukka nyt muutenkin on samassa rintamassa  antikristillisyyden ja muun anti-kansallisen terrorin

Vaan, nyt testaamme suvaitsevaiston tasa-arvokäsityksiä; onko kantasuomalainen arvorakennusten tuhoaja vapaustaistelija kuten Isis-terroristit, vaiko terroristi ja vandaali?

Viimeisimpien tietojen mukaan voidaan sanoa, että kyseessä on jälkimmäinen, sillä miehen ajoi tekoon miestä sortava, feministinen yhteiskunta:

Ylivieskan kirkonpoltosta epäillyllä taustalla avioero ja huoltajuusriita lapsista


Kaikkihan tietää, että naiseksi syntyminen etenkin yllä olevassa tilanteessa on sama, kuin sinulla olisi jokin kuolemattomuus-moodi tietokonepelissä, samalla kun vastustajalla eli miehellä, on edessään saman pelin pelaaminen  ultra difficult-tasolla. 

Oliko teko ok?

Ei.

Oliko teko fiksu?

Ei tietenkään!

Oliko teko oire jostain suuremmasta?

Oli!


Ei kommentteja: