tiistai 22. maaliskuuta 2016

Muslimien Räjähtävä Startti Rasisminvastaiseen Viikkoon!

Mittavat tuhot Brysselin lentokentällä – dramaattiset kuvat iskuista


Voidaan sanoa, että muslimit ovat, kirjaimellisesti, ottaneet räjähtävän startin rasismin vastaiseen viikkoon!

Suvakkien kommentteja ei valitettavasti vielä saada asiasta, sillä he ovat kädet housuissa hekumoimassa siitä, että kuka saa suvaittua tätä tapahtumaa kaikkein korkeimmilla tyylipisteillä, joita tulee mm. uhrien syyttelystä, piittaamattomuudesta uhrien omaisten kärsimyksistä ,epäoikeudenmukaisuudesta, oman kilven kiillottamisesta ja tietysti syyllisten tekemisestä todellisiksi uhreiksi - siitä on suvaitsevaisuusporno tehty!

Muistakaa, se että maahanmuuttajat ovat räjäyttäneet kanta-asukkaita tuhannen päreiksi, ei liity millänsä maahanmuuttoon, vaan öh, on yksittäistapaus.Entä ratkaisu?

Välitön riskipopulaation deportaatio, oli kyseessä sitten itse terroristit tai heidän suvaitsijansa.  Kansakunnan on vastattava heidän luomaansa riskiin järein asein.

Samoin, poliittinen korrektius on nyt vietävä saunan taakse ja lopetettava, ennen kun se tekee sen meille.

Älkää unohtako myöskään tätä:

"ja kun valmiiksi saamme ne raketin, teemme maailmasta pehmeän paketin"


Vuoden 2014 lopun ennuste, josta suvaitsevaisto ei luonnollisesti piittaa, koska karu todellisuus ei saa pilata monikulttuurisen fantasian narratiivia.

Tämän kertainen isku oli vain yksi osoitus siitä, miten kyseinen ennuste on jo toteutumassa, joskaan toteutuneeksi sitä ei vielä voida sanoa, sillä vielä sellainen kepponen kuten esim. "euroopan nollatunti" on yhä toteutumatta. Puhumattakaan "massiivisesta ydinaseiskusta Lontooseen."

Se, että miten iso ampu saa tulla, ennen kun päättäjät heräävät, on jokaisen kansakunnan elävän painajaisen aihe.PS. Lisää on tiedossa:

Media: Ydinvoimala evakuoitu Belgiassa


Ei kommentteja: