torstai 17. maaliskuuta 2016

Halusit Tai Et, Mutta Axl Smith Oli Oikeassa

Alkusanat

Seuraavassa kirjoituksessa on helppo olla objektiiivinen, sillä allekirjoittanut voi sanoa suoraan,  ettei ole syylliseksi eikä uhriksi määriteltyjen osapuolten puolella millään tapaa.

Yhteiskunnallinen tausta osa 1: Kriittisen naistutkimuksen näkökulma

Eihän tässä ole kyseessä mitään muuta, kuin moderin feministisen yhteiskunnan lieveilmiöt samassa paketissa:  Feministisen kulttuurin ja Virallisen massakontrollin vuoksi, valeraiskaus-syytökset ovat lisääntyneet ja naiset käyttävät niitä aseenaan, mikä taas osaltaan liittyy gynosentrismin ja naisnarsismin lisääntymiseen; feminismissä nainen voi valita onko uhri vaiko prisenssa.

Unohtamatta tietenkään, että heidän hypergamia ja seksielämän on holtittomampaa kuin koskaan aiemmin - nämä ilmiöt tosin kulkevat käsi kädessä melko usein, joskin seksittömät ja rakkaudettomat avioliitot eivät millään pois-sulje hypergamiaa, päinvastoin.

Tämä johtaa siis siihen, että tavallinen "suomisen pirkko" tyrkyttää itseään jokaiselle 15 minuuttia julkisuutta saaneelle, ja tietysti pyrkii  hyötymään tästä kaikin mahdollisin keinoin - ja jos se ei onnistu, alkaa uhriutuminen ja miehen syyttäminen, etenkin tälläisessä tapauksessa missä nykyinen mies ei varmastikaan ilahdu naisensa "juoksuista".

Väärät raiskausilmoitukset lietsovat turhaa pelkoaMyös poliisi vahvistaa sen, että taustalla on naisten holtittoman ja "feministisesti vapaan" elämäntyylin nousu:  

Rikosylikonstaapeli Marja Vuento Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että aiheettomien ilmoituksen määrä on kasvanut samaa tahtia naisten alkoholin kulutuksen kanssa.
– Iso osa perättömistä ilmoituksista tehdään kännissä ajattelemattomasti. Joku voi haluta ilmaisen kyydin taksikuskilta, toinen sepittää raiskausväitteen välttyäkseen putkayöltä ja kolmas selittää hätävalheen puolisolle tai kotiväelle. Kun kanssaihminen ottaa sitten yhteyden poliisiin, puheita on vaikea perua, Vuento kertoo.

1/5 raiskauksista on siis 100% valheita, Helsingin poliisilta saatujen tietojen mukaan. joten tätä taustaa vasten, oikeasti miestä ei voi syyttää kameroinnista.

Kyseessä on sairas feministinen ase, minkä käyttö kertoo siit,ä kuinka väärässä feministipropaganda on, sillä jos nainen oikeasti olisi "patriarkaatin alistama", ei yhteiskunta eräs pahimpia stigmoja olisi naisen seksuaalisen vallan uhmaaminen raiskauksella, samoin tämä tekee sen että tämä halventaa oikeita raiskauksen uhreja, sekä tietysti tulevia joita ei voida ottaa vakavissaan, tälläisen sukupuolten väille turhia pelkoja ja vihaa lietsovien toimien vuoksi - mikä todistaa sen kuinka vakavissaan tämä sukupuoliterroristiryhmä oikeasti on tämän rikoksen suhteen.

Esim. eräitä valtakunnan YT-miehiä (ylempitasoisia, tästä eteenpäin lyhennyksellä "YTM"), on Vesa Keskinen, jolla on hunajaa joka houkkuttaa naiskärpäsiä, eli rahaa ja statusta.(Joku saattaa myös pitää Vesan jämäkästä pohjalaisesta ulkonäöstäkin.)

Ja fakta on, että hän pelastui valeraiskaus-syytökseltä sen ansiosta, että hän käytti kameraa.

Eikä hän ole edes ainoa, myös tavikset ovat tulilinjalla!

Valhe paljastui videolla: Nainen keksi raiskauksen


Entä mitä kertooo naisista, että heitä on kymmeniä!?

Axl Smithin salakuvaama nainen: "Jokaisesta naisesta oma tiedostonsa


Axl Smithin uhri: "Poliisi kertoi, että naisia on jopa 50-100"


Ovatko he mitään muita kuin oman itsensä ja hypergamiansa, sekä jo mainitun "modernin, feministisen naiseuden" uhreja?

Naisten exhibitionismi ja hypergamia ei tunne rajoja, mutta ainoa mikä merkitsee on tässä tapauksessa se, että onko miehen status "oikeanlainen".

Oikeastaan on hyvin vaikea uskoa, että monikaan nainen olisi lopulta kieltäytynyt siitä, että tulee kuvatuksi, mutta nyt koska asiasta saatiin uhritumista edistävä kansanliike, millä voi selitellä pois omat kyseenalaiset "juoksunsa", on totta kai siitä otettava ilo irti.

Vai miten uskottavalta esim. seuraava naisen valitus oikein kuulostaa?

Epäillyn salakatselun uhri: Axl kuvasi seksiä myös kännykällä


Yksi naisista kertoo Axlin kuvanneen häntä seksin aikana myös omalla kännykkäkamerallaan.
– Noin vuosi sitten harrastimme seksiä harvinaisesti minun luonani. Kesken kaiken katsoin taakseni ja huomasin, että Axlillä on puhelin kädessään ja hän kuvasi itseään ja minua, kun harrastimme seksiä. Kun Axl näki, että huomasin hänen puhelimensa, hän käänsi päänsä ja piilotti kännykän nopeasti peiton alle.
– Emme keskustelleet asiasta Axlin kanssa sen jälkeen ja unohdin asian, kunnes tämä paljastui, nainen kertoo.
Jos kyseessä olisi oikeasti ollut suoranainen hengen hätä, niin miten ihmeessä nämä "rakastavaiset nuoret" oikein jatkoivat naida naksutteluaan, hikisissä tunnelmissa, tyyliin "ote takaapäin, katse eteenpäin"

Aivan.

Ensiksi kyseessä oli naisten massahurmos nimeltä "julkkiskikkuli", mikä on punaisen  pillerin ja hypergamian eräs tyypillisimpiä ilmenemismuotoja.

Ja seuraavassa aallossa tuli vielä bonuskierros: uhriutuminen. 

Yhteiskunnallinen tausta osa 2. Laki ja sen vartijat

Osoituksena feministisestä yhteiskunnasta, ja siitä miksi tämä ei ole miehelle mikään hyvä uutinen, on seuraava:

Fobba ja ihan professori sanovat, että miehellä ei ole mitään oikeutta suojata taustaansa:

EVS: Fobba Forss Axl Smithin seksinauhatapauksesta: "Kun kuvataan sukupuoliyhdyntää, pitäisi olla toisen suostumus"


Pitäisi olla suostumus?

Kuinka älytöntä!

Pitäisikö poliisienkin sitten ilmoittaa kaikille esim. tutkasta ja ylinopeusratsiasta kilometri etukäteen?

Professori salakuvaamisesta: "Vankeustuomio ihan mahdollinen"


Vankeus totta kai on mahdollinen, ainakin  maasssa missä voit joutua maksamaan murtomiehelle korvausta siitä, jos tirvaiset tätä päin näköä.

Onko enää suurmepaa todistetta feministisen yhteiskunnan miesvihamielisestä riistosta kuin tämä?

Vaan seuraavassa ote lakiteknillisestä tekstistä:
 "On ollut jossain määrin tulkinnanvaraista, onko voimassa olevan lain mukaan kotirauhan suojaamassa paikassa käytävän keskustelun osallisella oikeus äänittää salaa keskustelu vai ei. Korkein oikeus on katsonut, ettei kysymyksessä olevassa tilanteessa tapahtuva keskustelun tallentaminen ole rangaistavaa salakuuntelua (KKO 1981 II 182). Nyt säädettäisiin nimenomaisesti, ettei 1 kohdan mukainen tallentaminen olisi edelleenkään salakuunteluna rangaistavaa silloin, kun tallentaja on ottanut keskusteluun osaa." - Lähde
Joten, lain mukaan kaikki olisi ollut ok ilman liikkuvaa kuvaa?

Entä sitten Axl?

Mies itse on monikulttuurisen suhteen hedelmiä, ja monikulttuurisen Suomen tuote.

Hänen äitinsä on suomalainen ja isänsä muslimi.

En mene tuohon asiaan tämän enempää, sillä se tuskin on tarpeen.

Sitä saa mitä tilaa!

Muuten taas pitää sanoa, että jos itse miehenä on asemassa, missä normaalisti on vain n. 20-1% miehistä, niin eikö todellakaan käyttäisi tilannetta hyväkseen?

Fakta on se, että nainen valitsee. Ja hän tekee sen hyvin pinnallisin ja hypergamisin perustein.

Se, että mies tulee valituksi usein,  on täten eräänlainen lottovoitto.Feministit valehtelevat sanoessaan, että molemmat sukupuolet valitsevat tai peräti, että vaiin mies valitsee. (Samaa väitettä tukevat tietysti jotkut käärmeöljykauppiaat, jotka yrittävät myydä seksuaalisesti syrjityille miehille fantasioita ja toiveita erilaisten "pick up"-tuotteiden muodossa)

Vaan, millä tavoin Axl oli sitten oikeassa?

"Axl Smith kertoo, että noista Tukholman-vuosista lähtien hänen kotonaan on ollut valvontakamerat, jottei hän joutuisi samanlaiseen tilanteeseen kuin Peter. Axl sanoo tiedostavansa, että hänkin on julkisuudenhenkilö.
- Jos näin kävisi, mulla olisi todistusaineistoa, joka puolustaisi mun tapausta. Ja se on ainoa syy, miksi mulla on videovalvontaa kotona."
Ja miten kävi?
"- Tiedän, kuka on syytöksen laittanut vireille, hän on nainen, jota olen tapaillut ja joka ilmeisesti haluaa mulle pahaa. Ongelmana tässä kuviossa on se, että syytös pitää omalla tavallaan paikkansa." (lähde)

Tästä syystä, Axl Smith oli oikeassa, halusit tai et.

Lienee ihan selvää, että hänen pelkonsa toteutui.

Lienee myöskin täysin selvää, että kyseinen nainen olisi lavastanut hänet raiskauksesta, jos hän ei olisi kuvannut, mutta nyt hän van joutui turvautumaan suunnitelmaan B.

Joten varotoimenpiteet toimivat kuten piti.

Loppusanat: Entä Axlin kohtalo?

On runollista oikeutta, että Axl joka itse kiillotti valkoritarin haarniskaansa, joutui nyt ns. pahat sovinistimiehet-listalle itse:

Muistatko vielä, kun Axl Smith arvosteli kollegaansa - osuiko pilkka omaan nilkkaan?


Joten sikäli, se oli hänelle ihan oikein!

(Fundamentti on ennenkin maininnut, että valkoritarit ovat pääasiassa haaskaeläimiä; niiden ihan oma lajinsa on suomalaiset julkkismiehet jotka pyrkivät maksimoimaan voittonsa kerjäämällä piparipisteitä milloin  milläkin feministien masinoimalla julkisuustempauksella).

On myös hyvin todennäköistä, että hänet lynkataan feministisen diktatuurin toimesta, sillä naisten ylläpitämä seksikartelli on jotain mitä ei saa uhkata; se on kuin mafia.

Näin voimme todistaa hypergamian ja seksuaalisen markkina-arvoteorian pitävän kutinsa, kun tämän YTM:n taso tipahtaa pykälän alemmaksi, eli tasolle KTM. Ehkä vielä alemmaksikin!

Tämä tapahtuu siten, että Axl menettää (työ)paikkansa, eli julkisuus-statuksensa, jonka jälkeen naiset eivät enää tyrkytä itseään hänelle.

Pitää muistaa, että kuvauskohu tuskin muuttaa asiaa, vain rahalla, statuksella ja ulkonäöllä on naisille väliää.


Ei kommentteja: