keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Degeneraation Juhlaa: Mitä Kielletty rakkaus-sarja opettaa ajastamme?

Kielletty rakkaus -parit: Lapsi ja aikuinen, playboy ja isoäiti, vanki ja vanginvartija...


Toki, on tietysti hyvä jos osoittaa mikä on sopivaa ja mikä ei, tälläisenä moniarvoisuuden, eli poliittisesti korrektin nihilismin aikana (allekirjoittanut joskus muisti kuunnelleensa kaupungilla, miten kaksi nuorta naista puheli keskenään siitä, miten toinen heistä toimi erään varatun ja raskaana olevan naisen omaavan miehen sivuaikapanona, oikeuttaen sen sanoin: "kuka senkin voi sanoa, että mikä on oikein ja väärin" - kuten hypergamia, osuu tämä kulttuurijärjestely myös naisten nilkkaan)

Toisaalta, vaikka juurikin tälläinen nihilismin ja rappioarvojen glorifiointi on asia mikä tässä on oireellista, se samalla opettaa meille paljonkin massakontrollin aseista, joista eräs tärkeimpiä on media ja televisio.


Oppi on mennyt perille kun katsoo yhteiskuntaa.

Entä ne sarjassa esiiintyvät rappioarvot?

Vankilabändärikulttuuri on totta kai edustettuna. Se nyt on sanomattakin selvää, että yhteiskunnan tulevaisuus on turvattu, kun vanginvartijat pariutuvat vaarallisten rikollisten kanssa, ja parhaassa tapauksessa takaavat että näiden unelmavävyjensä geenit pääsevät jatkoon, ja ovat näin jatkossakin meidän kaikkien ilona.

Sen osoittaa esim. seuraava teksti:

Naisten Tuhoisat Pariutumistottumukset - TAAS


Sarja myös osoittaa, että on "yhtä paha" jos vanhempi mies on nuoremman naisen kanssa (tietysti tässä se on tehty siten, että nainen oli kunnolla alaikäinen) kuin muut sarjan esittelemät pariutumiset, rinnastamalla ne keskenään.

Mutta missä oikein on se trendikäs, ikäkriisiytynyt puuma jonkun selvästi itseään nuoremman pojannulikkansa kanssa, mielläään (alunperin) alaikäisen, kuten miehen kohdalla oli asian laita? Aivan, ei missään. Kuten asiaan perehtyneet hyvin tietävät, ei naista koskaan esitettäisi sellaisessa valossa, miten voisikaan, sillä normaalisti naisten tekemät seksuaalirikokset ovat kuten muutkin naisten tekemät rikokset, he selviävät siitä "soo soolla", koska onhan naisen roolina olla feministisessä yhteiskunnassa "ikuinen uhri". Niinpä sarjassa tätä puolta edustaa  "turkkilainen playboy" eli maahanmuutto ja sen ihanuus-propaganda on hyvin edustettuna, muodossa "katsokaa nyt, monikulttuuriset suhteet toimivat, luopukaa siis ennakkoluuloistanne rasistiset suomijuntit!". Sopivasti vielä näin eurooppaaa jakavan ja ravistelevan partalapsikolonisaation aikaan.

Mukana on kyllä mies thaivaimonsa kanssa, mikä ei kuinkaan ole ihan sama asia kuin tuo vanhempi nainen ja nuorempi eksoottinen ähkijä suuri rakastaja, jos puhutaan siitä mitä feministinen ihmiskauppakartelli harrastaa verovaroin; thainaiset ovat vapaaehtoisesti liikenteessä, ja heidän sivistyksensä on suurempaa tasoa kuin savanniastujien tai beduiiniratsastajien, eikä heidän kohdallaan rikollinen ihmiskauppa kukoista, ellei sitten deittivälityspalvelu pelaa likaista peliä. Allekirjoittanut tietää miehen jolla on venäläinen vaimo, ja hän sanoi että se suhde on tehty vaikeaksi kaikin tavoin Suomen valtion toimesta, sillä miehen pitää kustantaa itselleen ulkomaalainen vaimo suoraan omilla rahoillaan, kun taas suomalainen pakolaispolitiikka pitää huolta, että tänne kustannetaan yhteisin varoin suomalaisten naisten ulkomaaalaiset miehet - myöskin tuon miehen verovaroin. Tämä epäkohta sentään on tuotu esille sarjan esittelyn yhteydessä: "Hans ja Nitcharee tapasivat deittipalvelu OK Cupidissa internetissä. Parin kuukauden viestittelyn jälkeen Hans kosi ja matkusti elämänsä ensimmäistä kertaa Thaimaahan, jossa parin oli tarkoitus mennä heti naimisiin. Siitä alkoi pitkä ja raskas byrokratiashow."Papin kohdalla asia on niin ja näin, luterilaisen kirkon perinteisiin kun kuuluu jopa se, että sen perustaja oli munkki joaka meni naimisiin nunnan kanssa,mutta onko sellaisen kirkon jo ollessa olemassa ihan pakko tunkea itsensä tilanteeseen missä joutuu rikkomaan pyhän valan?

Seksuaalivähemmistöihin jotka ovat jo jokaisen realityn kiintiö, ei ole syytä mennä.

Entä mikä sitten nähdään tänään maailmalla pahana, mikä siintää meidänkin huomisemme horisontissa:

Feminismiä vastustava bloggaaja suljettiin Twitteristä, kannattajat syyttävät palvelua sensuurista – Näin some-palvelut joutuivat sananvapauden poliiseiksiMassakontrollin aseiden täytyy tehdä myös "puhdistuksia" ja sensuuria.

Asetelma on kuin sinisestä ja punaisesta pilleristä, missä Virallinen totuus tarjoilee Matrixista tutun sinisen pillerin, ja me vastavoimat annamme siihen vastalääkkeenä punasen pillerin.

Ei kommentteja: