maanantai 15. helmikuuta 2016

Roosh V Ei Ole Maskulisti

Palatkaamme vielä katsomaan taannoista skandaalia.

Edellinen juttu oli tämä, jossa selvisi miten kaiken takana on islam.

Kyseessä siis on Roosh V josta on tehty median toimesta miesliikkeen personoituma, olkiukko, jonka avulla on määrä hyökätä miehiä ja heidän oikeuksiaan vastaan.

Tästä syystä tämä juttu on syytä otttaa uuteen käsittelyyn, jo ihan siksikin että se antaa tilaisuuden  oppia taas kerran jotain kirotuista massakontrollin aseista. Lisäksi, totta kai väärinkäsitykset on  myöskin syytä oikoa, ja täten,pitää oppi turmeltumattomana mitä tulee taisteluun maskulismin puolesta. (Linkki hesarin juttuun löytyy yllä olevasta linkistä - se on edellisen jutun yhteydessä - tarkoituksena ei ole tuottaa kyseiselle firmalle enempää klikkauksia, joten linkkiä ei toisteta tässä yhteydessä.)

Maskulisti vai ei?

Roosh V. ei siis  ole MRA - eli miesten oikeuksien aktivisti (maskulisti), vaan PUA ja hänen itsekeksimänsä islam-pohjaisen "neomaskuliinisuuden" johtaja.

Itse asiassa Roosh V. on jopa aiemmin irtisanoutunut MRA:sta ja maskulisteista. Vastapainoksi heistä myös valtaosa, kuten arvostettu a Voice for Man on irtisanoutunut puolestaan hänestä.

Esim. seuraavassa artikkelissaan MRA -miesoikeusaktivisti ja tunnettu kirjoittaja kiistää PUA:n ja pitää Rooshia  käärmeöljykauppiaana Samoin, hän tuo esiin sen huomion, että Roosh myös itse kiistää miesten oikeudet, mutta yrittää nyt piiloutua heidän helmoihinsa.

Media creates phony narrative to dub RooshV an “MRA” #GamerGate #ReturnOfKings #MRA #MRAs

"Con artist RooshV and his bizarre cult of followers call their pseudoscientific advice “NeoMasculinty” and, most important of all, they hate and ridicule MRAs. That’s right, RooshV is an anti-MRA. He often even claims MRAs are “attacking” him when they aren’t, although these days it’s probably best that MRAs pretty much do attack him and his sycophantic deluded cult followers whenever possible.
For a while there was a quiet peace between MRAs and the Return of Kings rape fetishists, however, recently RooshV began not only dishonestly attacking MRAs, but has pulled the unintended trick of becoming a media darling as an MRA."
"But the media wants you to believe he’s a typical MRA. Now, why is that do you suppose? 
Here is the current list of MSM publications TV stations and radio stations who’ve lied to their readers and dubbed Rooshv an MRA. IF you have time you might want to let the general public know that these publications lie, and run phony, planted, obviously coordinated stories to suit their own political agenda and not just Roosh’s (although we know the slimeball is laughing all the way to the bank):"
Myöskin Henry Laasanen on ottanut asian  käsittelyynsä - sillä niin maailmalla, kuin myöskin Suomessa vallitsevat, median disinformaatiota levittävät massakontrollin aseet, pyrkivät ylläpitämään Virallista totuutta, ja sen narratiivia - aina kun saavat siihen tilaisuuden:

Manosfäärin ideologiat sekaisin


PUA-kysymys.

Neomaskuliinisuuden lisäksi Rooshiin liitetään PUA-teollisuus/kultti/oppi, joka on ollut edustajineen oikea lahja feministeille ja heidän tukemalle medialle.

Julien Blanc - sai maailmanlaajuista "mainetta" seksuaalisella ahdistelulla ja sen käyttämisellä "naisten iskutekniikkana" ("ota kiinni  naista pillistä ja paina hänen päänsä haaroväliisi"-vinkki ei voi olla toimimatta). Tämän  seurauksena hän sai bannit useisiin maihin:

Europeans demand pick up artist Julien Blanc is banned for inciting violence against women

Saman firman edustaja ja ohjaaja  Jeff "Jeffy" Allen myöskin sai taannoin bannit, pitkälti samoista syistä kuin työkaverinsa:

'Pick up' instructor Jeff 'Jeffy' Allen has Australian visa cancelled

Samoin heidän "pääpirunsa" (Owen Cook) tiedetään poistaneen videon jossa oli ylpeillyt '(deitti-)raiskauksellla', yleisön hurratessa ja naureskellessa tapahtuneelle:

Revealed: Boss of vile American 'Pick Up Artist' Julien Blanc facing UK ban bragged about 'raping' stripper who was 'totally not in the mood'


Entä  Roosh V?
"The media has decided that confessed rapist RooshV is an MRA. He is not. He is a snake oil salesman peddling bad advice to confused men to pollute their bodies with dangerous barely-legal hormones and other dodgy supplements, along with equally bad advice on health, exercise, and women. He is not an MRA"
PUA:t ja feministit on kuin luotuja toisilleen; molemmilla on yhteistä gynosentrinen naisen asetteleminen jalustalle, pakkomielteisen raiskausfetissin lisäksi; on  kuin PUA-liike olisi vastaus feministien sairaimpiin toiveisiin (tietysti pakolaiskriisin lisäksi)

Kuvittele itse joukko porukkaa, joka ei tiedä raiskatako vaiko asettaa nainen jalustalle, ja joka kontrolloi  omia seuraajiaan kuin jokin itsemurhakultti, samoilla "häpäise ja kontrolloi"-taktiikoilla kuin  feministit?!

On selvää että kyseessä on erittäin vaarallinen ja haitalllinen harhaoppi koko punaisen pillerin ja miesten  oikeuksien rintamalle. Sen luoma maine ei ole saanut julkisella puolella mitään positiivista miesasan kannalta aikaiseksi,  ja se perustuu mm. sille väärälle olettamukselle, jonka mukaan joku muu kuin  nainen valitsee (jälleen feminismin agendalle myönteinen kanta - millä myydään niin feminismiä kuin myös PUA-oppeja), jonka seurauksena on esim. hypergamiavastuun sälyttäminen takaisin uhrien, eli miesten harteille.

Yksi sana: Sylttytehdas.

Katsokaa aina mihin jäljet johtavat sieltä, ja katsokaa aina kun  ne johtavat sinne. Tähän ei tule muutosta.

Feministit ovat vallassa, sillä heidän valtansa on poliittista ja massakontrolllin aseiden avulla ylläpidettyä - kuten näemme.  Onkin huomattavaa, että tässä on taustalla massakontrollin aseistus nimeltä "hajoita ja hallitse", median muuten levittämän disinformaation lisäksi.


Kannattaa muistaa, että kyseessä ei ole vain feministien poliittinen valta, vaan myös naisten yleinen seksuaalinen valta mikä on biologista, ja näin ollen omalta osaltaan pitää huolta siitä, että naisilla on valta toimia seksin ja pariutumisen portinvartijoina.

Näin ollen, etenkin feministisessä yhteiskunnassa mies on varsin heikossa asemassa, ja ns. kertoimet ovat häntä vastaan, niin yksilön kuin yhteisönkin tasolla. Tästä syystä on oltava ovela kuin kettu, mutta viaton kuin kyyhkyne, joten hänen  täytyy tällöin toimia laillisin ja valtiollisin keinoin eli poliittisin keinoin, sillä pelkkä yksityinen aktivismi ja valinnat eivät riitä, ei etenkään silloin kun joukot on hajallaan  ja hallittuina myös miesrintaman sisälllä.

Hyvänä uutisena on tosin se, ettei tämän tarvitse olla pelkästään isku miesliikkeelle, vaan tästä voidaan myös hyötyä.

Tämän avulla voimme poistaa huonon aineksen miesliikkeestä, joka on voinut tähän mennessä olla avoin kaikenlaiselle kyseenalaiselle ainekselle.PS. Jos Fundamentti olisi salaliittoteorioita ajava blogi, voisi tästä repiä melkoisen "soluttautuja"-salaliiton.

Nehän ovat kuin kaksi marjaa:

Ei kommentteja: