keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Nyt Voit Pahoinpidellä Naisia Myös Netissä!

U.N. Says Cyber Violence Is Equivalent to Physical Violence Against Women

Aikuiset itkuvauvat Itsenäiset vahvat naiset (78% kaikista naisista) ovat YK:n raportin mukaan kokeneet "kyberväkivaltaa",  mikä on nyt siis yhtä paha asia kuin fyysinen väkivalta naisia kohtaan.
The U.N. defines violence against women as “any act of gender-based violence that results in, or is likely to result in, physical, sexual or psychological harm or suffering to women, including threats of such acts.” The report notes that cyber violence is an extension of that definition, that includes acts like trolling, hacking, spamming, and harassment.
Hienoa että esim. niin epämääräinen termi kuin trollaus, on nyt yhtä selkeä rikos, kuin se että vetäisit naiselta hampaat kurkkuun.

Vaan sehän on rauhoittava tieto meille valkoisille heteromiehille, jotka huvittelemme pieksemällä ajankuluksemme naisia, aina kun emme ole muilla tavoin heitä sortamassa, sillä tämä helpottaa kummasti tätä patriarkaalisen velvollisuutemme täyttämistä, kun ei enää tarvitse edes mennä paikan päälle vetelemään eukkoa ympäri korvia. Kyllä voi meinaan sanoa, että internet helpottaa kummasti  meidän  miesten elämää!

Tämän ansiosta "kyberväkivalta" on hieman kuten perheväkivalta; sitä voi sattua vain naisille, mutta naiset eivät voi koskaan syyllistyä siihen.

Onkin jännä odottaa aikakautta kun feminismin arvostelu on laitonta, ja kaikki mistä nainen pahoittaa netissä mielensä on automaattisesti tai mielivaltaisesti kriminaalista väkivaltaa. 

Sitä odotellessa, otetaan kaikki ilo irti!


PS. Lue myös, ihan perspektiivin saamiseksi: 

Kuoliko feminismi Kölnissä?

1 kommentti:

turbojuudas kirjoitti...

kyberväkivalta <3
onpa elämä mukavan helpoksi tehty.