torstai 4. helmikuuta 2016

Muslimit Koiramyrkytysten Takana?!

Seuraava skandaalinomainen video on osoituksena siitä, että ehkä me vihdoinkin olemme saaneet selville sen, että kuka on koirienmyrkytysten taustalla:

Vile footage shows animal killers 'injecting dogs with acid for £2.70 a go to reduce number of strays'


Videolla ruiskutetaan koiraan happoa, joka sitten hitaasti ja tuskallisesti syövyttää tämän sisuskalut, samalla kun eläin huutaa tuskasta, joka kestää ja kestää, kunnes lopulta kuolema tulee ja korjaa.

Tämä kaikki edulliseen 2.70£ hintaan (euroissa noin 3,50€)!

Mitä tulee "yksittäistapaukseen", on meillä lisää raskauttavia todisteita tästä ilmiöstä :

Opaskoirat joutuivat muslimien hampaisiin Britanniassa


Entä missä sijaitsee tämän pahuuden alkujuuri?

Seuraavassa ote haditheista:
KIRJA 67 - METSÄSTYS, TEURASTUS
Ibn 'Umar kertoi: Profeetta sanoi: "Se, joka pitää (lemmikkinä) koiraa, joka ei ole vahtikoira, eikä metsästyskoiraa, menettää joka päivä kaksi Qiratia hyvistä teoistaan."
(Bukhari, vol 7, kirja 67, hadith 389)

Samoin Muhammed on sanonut, että enkelit kieltäytyvät tulevasta asumuksiin, joissa on koiria - näin ollen me voimme sanoa että koirat pitävät pimeyden enkelit poissa nurkista.

Seuraavan perusteella kyseessä on nimenomaan islamilaisen valtion laki ja käytäntö - seuraava artikkeli esittelee "koiraholokaustin" Iranissa:

The Latest Enemies of Iran: Dogs and Their Owners


Nyt herääkin kysymys, että vihaavatko suvakit sitten niin paljon - hunajaa tiukuvista puheistaan huolimatta - koiria ja naisia, että he tilaavat likaisentyöntekijät muualta?

Nimittäin nämä suurimmat hurskastelivat ovat paljastuneet mitä suurimmiksi valehtelijoiksi ja tekopyhyyden aposteleiksi - tai sitten he ovat vain osoittaneet eturyhmiensä hierarkian; niin kauan huono-osaisten, eläinten, vanhusten, naisten ynnä muiden asia kiinnostaa kunnes maahan astuu odotettu "herrarotu" - tällöin epäkohdista joko vaietaan, tai niitä jopa puolustellaan!

Vanhuksilta viedään leipä, levite ja ruokajuoma - ”Ehkä kannattaisi miettiä, keneltä näitä palveluita karsitaan”


Professori islamista: Ei ole rasismia todeta että ero naisen asemassa on valtavaLienee siis turha  odottaa irtisanoutumisia, vaan myös jatkossa saamme kuulla tissiposkista vinkunaa, joka muistuttaa hitaasti tyhjenevän ilmapallon ääntä. 

Joten, jos nyt jo saat lukita vaimosi ja tyttäresi sisälle, vain jotta monikulttuurinen dystopia ja sairain fantasia toteutuisi, niin onko niin, että seuraavaksi saat tehdä niin myös koirallesi?
Ei kommentteja: