lauantai 14. marraskuuta 2015

Pariisin "Yksittäistapaus" - Joko Lässytys Alkaa Riittämään?

Aikalailla tasan vuosi sitten Fundamentti ilmoitti Isisin nukkuvista soluista, joita on pitkin eurooppaa. Sekä siitä, että ne aktivoituvat. Sen jälkeen niitä on vielä vahvistettu roudaamalla tänne 90% parhaassa iässä olevia, miespuolisia sotilaita, samalla kun lukuisia aselähetyksiä on jäänyt rajoilla kiinni. Eräs vielä mikä tuossa vuoden takaisesssa tekstissä mainittiin, oli ydinaseiskut Lontooseen, sekä ns. nolla tunti. Jälkimmäinen meinaa sitä, että tämä on suoranainen mehukesti sen rinnalla, kun ns. helvetti ratkeaa vallloilleen. (Jos nyt 4 terroristia sai aikaan toistasataa kuolonuhria, jokainen voi laskea paljonko tuhannet saavat niitä aikaan.) Tällöin muuten allekirjoittanut ottaa lähimmän suvakin, ja käyttää tätä mulkeroa ihmiskilpenään.

Ja nyt sitten kävi juuri kuten pelättiin - tai osattiin odottaa:

Isisin nimissä ilmestyi kylmäävä lausunto Pariisin iskuista


Lausunto on tyypillistä jihadistisen äärijärjestön tekstiä. Tekstin alkukappaleessa Isis vetoaa Koraaniin, tarkemmin sanoen islamin pyhän kirjan 59. suuran toiseen säkeeseen.
Suura 59 on nimeltään Kokoamisen suura. Sen toisessä säkeessä sanotaan muun muassa näin näin:
”He kuvittelivat vankkojen linnoitustensa suojelevan heitä Allahin (otteelta). Silloin Allahin (rangaistus) kohtasi heitä siellä, mistä he eivät osanneet (edes) kuvitella. Hän valoi kauhun heidän sydämiinsä, ja he tuhosivat talonsa omilla käsillään ja uskovien käsien kautta. Te, jotka kykenette näkemään, ottakaa (siitä) opiksenne.”

”Tämä on terroristien hätätoimi – siksi nukkuva solu herätettiin

Olisi mielenkiintoista nähdä, että kehtaako suvaitsevaisto julistaa monikulttuurisuuden ihanuutta ja suvaitsevaisuuden hyväksyntää tämän jälkeen.

Niillä on kyllä otsaa mihin vain.

Esim. nyt tuoreimmat selittelyt ovat olleet seuraavanlaisia:
"Turha sanoa että kyseessä olisi maahanmuutto tai islam"

Kun pää on umpiluuta, se on umpiluuta. Keitäköhän he oikein kuvittelivat, näiden terroristien olleen? Syntyperäisiä, kristittyjä ranskalaisia vai? Jos eivät, niin miten ne terroristitii tuonne joutuivat? Teleporttasivatko he itsensä Ranskaan? Entä onko niin, että riemukkaat "allahu akbar"-kiljahdukset aseettomia siviilejä teurastaessa, eivät anna mitää viitettä että kyseessä on Islam?
Näilä todellakin on se unelma, kun taas näillä uhreilla oli se todellisuus.

Fakta: jihadistit ovat euroopassa sotaa varten. Ja se sota on jo alkanut.

Tämä tapaus kumoaa täysin, sen yleisen selityksen, jonka mukaan kaikki pakolaiset olisivat paossa terroristeja.

Sen sijaan, tämä vahvistaa täysin sen, että pakolaisissa on potentiaalisia terroristeja!

Eivät ne terroristit ole tulleet mitään muuta kautta eurooppaan kuin juuri niitä heille auki auottuja portteja pitkin, joita pitivät avoinna suvaitsevaisto ja  verikapitalisti Punainen risti (puolikuu - olisi parempi termi, vaikkakin hautamerkkinä euroopalle risti toimii oikein hyvin)..

Samoin, koko syksyn - pakolaisaallon lomassa - eri maiden rajoila on jäänyt kiinni aselähetyksiä.

Joten ei tarvitse enää miettiä että mistä nämä "hauskat (puna)ristikkäisyydet" johtuvat.

Se kaikki on suunniteltua, kuten jo noin vuoden takaisessa tekstissä asia ilmaistiin.

Entä kuka sanoo enää, ettei terrorismilla ole uskontoa?!

Milloin eurooppalaiset kristityt joukkoraiskasivat naisen sillä oikeutuksella, että tämä oli vääräuskoinen ja ei ollut käärittynä kaapuun?

Milloin muslimien jalkapallostadionille teki itsemurhaiskun valkoiset kristityt pakolaiset?

Milloin kristityt ottivat lähi-idässä 100 arabimuslimia panttivangeikseen veriteuraakseen tappaen heidät yksi kerrallaan?

Nämä uhrit - toistasataa kuollutta ja satoja loukkaantuneita ovat hinta apatiasta ja tietoisesta tietämättömyydestä - mikä kaikki on välttämätöntä suvaitsevaiston sairaan fantasian ja kansainvälisen kapitalistin voittojen maksimoimisen tulevaisuuden varmistamiseksi. (Lue lisää vähemmistöterrorista ja sen hyötyjistä tästä).Kansa tosin maksaa siitä verellään; se on hinta minkä saa petturien valitsemisesta valtaan.Esim. Onko sattumaa, että Ruotsin raiskaustilastot ovat nousseet jopa 1300% ja valtaosa näistä syyllisistä on muslimimiehiä?

Vaan kuten tiedämme, massakontrollin aseet hoitavat aivopesun, subversion ja demoralisoinnin.Se saa aikaan uskomattoman luupäisen katraan tottelevaisia lampaita, jotka ovat siirtyneet pois todellisuudentajusta, järjestä ja logiiikasta, ja uskovat sen että keisarilla on uudet vaatteet, vaikka hän keppaloisikin koko kansan edessä munasiltaan.


Sen asiantuntijana ja eräänä kehittäjänä oli Yuri.Bezmenov ja hän ilmaisi subversioprosessin jälkeisen ihmistyypin seuraavalla tavalla:  "Henkilö joka on demoralisoitu, on kykenemätön omaksumaan informaatiota. Faktat eivät kerro hänelle mitään."

Voisi lisätä: hänelle myös kaikki todisteet ilmiöstä, ovat yksittäistapauksia.

Ja niitä on pian lisää tiedossa:

ISIS Releases Statement: We Have Already Smuggled Four Thousand ISIS Fighters Into Western Nations, Disguising Themselves As Refugees, And They Will Be Executing Major AttacksLopuksi vielä se positiivinen puoli:

Venäjän ja Lännen suhteen lähenevät, tai ainakin lämpenevät toivon mukaan.

Sillä vihollisen vihollinen on ystävä.

Toivotaan.


1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tällöin muuten allekirjoittanut ottaa lähimmän suvakin, ja käyttää tätä mulkeroa ihmiskilpenään.

Ei välttämättä toimi, koska ISIS:in porukoiden tyypillinen ase on AK-47. Ja sen ammuksen läpäisykyky kyllä riittää menemään yhden suvakin lävitse, eikä luoti hidastu edes kovin paljoa!