keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Historia Toistaa Itseään: Adolf Hitler vs. Neville Chamberlain vuonna 2015 ?
Venäjä sanoi iskeneensä Isisiä vastaan Syyriassa – sotilaslähteiden mukaan kohteena muut kapinallisalueet


Eräs fakta kuitenkin on se, että Adolf Hitler ei saanut pelkästään pahaa aikaiseksi, vaikka alussa jo näyttikin siltä, vaan koska munattomat kanssahallitsijat eivät tehneet tuolle "raikulipojalle" mitään, hän saattoi tehdä mitä halusi. Tämä osin siitä syystä, että ihmiset luottivat häneen ja hän myös teki heille muutakin kuin laittoi kaasukammioon,

Entä Vladimir Putin? Kokolailla sitä samaa:


Nyt, tietysti allekirjoittanut toivoo, että Putin olisi täten siirtynyt hyvien puolelle, ja tehnyt parannuksen. Samoin, hän pitää sitä win-win-juttuna maailman mittakaavassa, että hän pääsee nyt päästelemään hieman tuhoamis- ja valloitusvimmakaasujaan, ja samalla lähettää nämä luiskaotsaiset, väkivaltaiset hullut maata kiertävälle radalle. Siitä on mies pojonsa ansainnut!

Vaan, olemme jälleen  jännän äärellä.

Putin: Venäläiskoneen pudottamisella vakavat seuraukset


Turkki otti ja ampui Venäjän hävittäjän alas. Tästä epäilemättä ei tykätty.

Asiasta tekee pahan se, että Turkki on NATO-jäsen, mikä on melko mieletöntä, sillä NATO:n pitäisi olla Islamia vastaan, ei sen puolella.

Tämä teko tuo mukaan uusia eturisritiitoja, joiden voimme vain toivoa menevän muun kuin kolmannen maailmansodan suuntaan.

Toisaalta, teot puhuvat kovempaaa kuin sanat; miksi Turkki muuten ampuisi alas Venäjän koneen, jos kyseessä ei ole islamistiset sympatiat?

Tällöin mahdollisesti Turkin potkiminen länsimaiden  ulkopuolelle, tai sanktiot Turkille ovat harkinnan arvoinen asia.

Ei kommentteja: