torstai 15. lokakuuta 2015

Tee-Se-Itse Torjuntasuihke! (Turvaa Kotona & Ulkona)

Koska suojelen minulle rakkaita asioita, olentoja ja arvoja, olen siitä johtuen joutunut kehittämään biologisen aseen.

Nyt, epäilemättä tämä on aavistuksen pahaenteinen alku yhteiskunnallispoliittisen blogin tekstiin, mutta erityisesti naiset jotka tämän jutun tietävät ovat ottaneet sen ilolla vastaan - tästä syystä allekirjoittanut vahvasti suosittelee lukemaan sen loppuun.

Nimittäin, allekirjoittaneen chilipensaisiini on tehnyt huomattavan hyökkkäyksen joukko kirvoja.
Ensiksi äityiinini ohjeen mukaisesti vein ne kylppäriin, josta tein leikkimielisesti nimittäen "kaasukammion", ja kuten James Bond-elokuvista tuttu pahis, puhuin kirvakannoille ja kasveille pahaenteiseen sävyyn, valmistellessani mäntysuopasuihkuliuostani. (Ja koska ne kirvat nauroivat minulle päin naamaa, minun omassa kämpässäni, niin määhän ne kirvat MYRKYTIN!!!)

Seuraavaksi suihkuttelin tuolla kyseisellä tuotteella pensaat puhtaiksi, jonka jälkeen huuhtelin ne vielä juoksevalla. (Kirvojen ruumiit täyttivät kylppäriin lattiat).

Kuitenkin osa selvisi, ja pian lisääntyivät täyttäen kasvieni lehdistön jälleen.

Allekirjoittanut päättikin ottaa brutaalit keinot käyttöön. Olin lukenut luomutorjunta-aineesta joka tehdäänn vahvoista chileistä. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Niinpä tein sen. Ostin marketista pussillisen pieniä ja kiukkusia thai-chilejä. Kaadoin ne varsineen päivineen blenderiin, ja perään noi puoli litraa vettä. Surautin ne, ja jätin ne vielä pariksi päiväksi "tekeytymään."

Tuloksena oli punaiseksi värjäytynyttä, tiukan tuoksuista lientä, jonka siivilöin suihkepulloon.
Ja ei että miten se toimikaan! Ikkunalle oli noussut kirvoja, jotka tippuilivat saman tien kun suihkautin, ja llehdistön kirvat pysähtyivät oitis kun ne saivat annoksensa nestemäistä tulta. (On tietysti aika brutaalia pitää tuholaiset kurissa chilien omien sukulaisten verellä).

Samalla sain pienen opetuksen: älä vaan tee tuota huonosti tuuletetussa huoneessa, samoin älä hengittele hirveän syvään, sillä se on käytännössä kotitekoinen pippurisuihke.

Tästä pääsemmekin sitten vielä lisävinkkiin tulevan varalle, mistä on tilastojen valossa erityisen paljon hyötyä modernissa Suomessa.

Eli, naiset joiden on vaara joutua "ullatetuiksi" tai muuten tilastoihin joihin eivät toivo, on heidän hyvä tietää, että pippurisuihke lienee laitonta/luvan varaista (korvikkeena on käytetty mm. hiuslakkaa.), aivan kuten moni muukin asia yhteiskunnassa, missä kaikki on aina uhrin syytä. Kuitenkaan tälläinen itsetehty "luomutorjunta-aine" ei liene laitonta, joten en voi tietenkään estää, jos nyt joku toistaa annetun ohjeen, ja kenties vielä ryhtyy pakkaamaan kyseistä lientä mukaan vaikkapa laukkuunsa, jolloin se on aina valmiina torjuntatyöhön kotona ja puutarhassa (päivin ja öin). 

HUOM: En ole tuota testannut sen paremmin ihmisillä, paitsi mitä nyt itselläni, ja tulokset ovat varsin "lupaavia". Pelkkä samassa tilassa oleminen saa aikaan melkoisen "hengitystieärsytyksen" - lievästi sanottuna. Silmiin tuon joutuessa uskon leikin olevan jo melko kaukana.

Samoin, allekirjoittanut ei ota vastuuta mistään, eikä kehota ketään mihinkään laittomuuteen, vaan päinvastoin omaan ja läheistensä suojeluun ynnä turvallisuuden ylläpitämiseen.

Lopetuskappaleena, ainakin nimensä puolesta aihetta liipaava kappale, vieläpä harvinaisena Chris Barnesin versiona - tässä saa kaksi kirvaa yhdellä iskulla, sillä viimeisin suvakkien julkilausuma sanoo, että jokainen joka kuuntelee metalli- tahi klassista musiikkia, on rassissti! ja vieläpä  misogyyni, eli naistenvihaaja. Siispä jälleen kerran voimme olla ylpeitä itsestämme.
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No mutta laittaisin pohjanesteeksi kuitenkin vahvinta mahdollista alkoholia, sillä kapsaisiinipä on rasvaliukoinen aine.

XeimA kirjoitti...

Kiitoksia vinkistä.

Ilmeisesti jotain melko vahvaa alkomahoolia?

Anonyymi kirjoitti...

Perustislekin kelpaa, sillä alkoholi uuttaa kuitenkin kapsan vettä tehokkaammin. Ko. uutosta voi toki käyttää tipottain ihan vaan ruoan maustamiseen tahi esim. laskuhumalan piristyksenä.