maanantai 5. lokakuuta 2015

Taistelu Tampereesta 2.10 Mielenosoitus-raportti (+ PITKÄ Videotaltiointi!)


Tampereella oli 2.10 mielenosoitus Suomen puolesta ja hillitöntä maahanmuuttoa vastaan. En ehtinyt paikalle, kun Suomen puoltajat lähtivät liikkeelle. Mutta koska olin kuullut että Tullin alueelta on jokin lähtö, päätin mennä katsomaan. No, kuinka ollakaan, siellä oli hieman väärän porukan lähtö juuri käynnissä, poliisien saattelemana. He olivat käskeneet porukkaa pysymään kauempana, joten pysyin. Mutta silti päädyin silminnäkijäksi sille, miten eräs suvakkien vappukulkueen juhlajäsen ryntää erään sivustakatsojan kimppuun ja alkaa hakata tätä päähän silmittömästi. Kun mies alkaa puolustautua, ja kun läheisestä baarista ulos ryntää, melko kookas ja kaljupäinen, ja selkeästi asiasta raivostunut mies (päällä pilotti, maiharit ja Suomen MM-joukkueen paita), lähtee urhoollinen suvakkisoturi saman tien juoksemaan häntä koipien välissä ja paskat housuissa omiensa joukkoon. Kaljupäinen pillastunut mies huutaa sotahuutoaan, ja tulee vauhdilla perässä, kunnes mellakkapukeutuneet poliisit pysäyttävät hänet. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli siinä, että vieressäni ollut tummapintainen mies katseli sitä kaikkea, kääntyen katsomaan minuun päätään epäuskoisesti pudistellen. Pudistelin takaisin. Hauska nähdä miten jopa he alkavat saada näistä "urhoollisista suojelijoistaan ja hyvistä ihmisistä" tarpeekseen ja kärsivät jo tuntuvasta myötähäpeästä. Kannattaa kuitekin muistaa, että minulla oli päälläni "Suomea ei myydä eikä vuokrata"-paita, jossa oli siniristiliput ja leijonavaakunat, joten kantani asiaan ei liene ollut epäselvä.

Voin sanoa, että tämä häämöttävä sisällis-/rotusota ei kestä kauan, sillä vastustajamme ovat hysteerinen lauma apinoita, joiden ainoa ase on heitellä vastustajia ulosteillaan ja kirkua. Sekä tietysti tehdä satunnaisia nynnerölyöntihyökkäyksiä. Tervehtikää voittoa siis!

Muita havaintoja:
- Rakkauden lähettiiläät ja rauhauskonnon ystävät ovat suvainneet mm. varastaa vaikeasti vammautuneen vastapuolen kännykän tämän kädestä. Poliisi ei ottanut vastaan rikosilmoitusta.
- Urhoollisimmat isänmaamme toivot myös pieksivät joukolla erään hillitöntä maahanmuuttoa vastustaneen.
- Suvakit epäilemättä uskovat asiaansa, sillä isolla osalla oli naama peitetty täysin.
- Media yhtyy propagandasotaan: Kiihkomielisiä fundamentilistihippejä oli kuulemma suvaitsemassa väärinajattelijoita 200 kpl, kun taas "persujuntteja" oli jakamassa "ahdasmielisyyden vihasanomaansa" vain 20 kpl. Paikalla olleiden mukaan luvut olivat aika tasoissa.

Ja jos suomalainen media ja muu massakontrollin aseisto, suvaitsevaiston muut muodot mukaan lukien vääristelee osallistujamääriä, on ulkomaille jo kulkeutunut oikea tieto, ja tämä tieto saavuttaa meidätkin:

Pro-refugee demo in Finland outnumbered by counter-demonstrators


Muita tilastoja ja urotöitä:


IS paikalla: Rasismin vastustajat hyökkäsivät poliisin kimppuun Helsingissä – mielenosoitukset Narinkkatorilla ohi


Tämän lisäksi suvaitsevaisto suvaitsi mm. poliiseja - ilmeisesti he odottivat pääsevänsä hakkaamaan viattomia poliisihevosia, mutta kun nämä kaiken elämän mitä suurimmat viholliset eivät saaneet tyydytystä  sairaille mielihaluineen, he vain tyytyivät pieksemään poliisija - naamiot kasvoilla, sillä kuten tiedämme, on hieman noloa mennä hakemaan poliiseilta apua, jos sattuukin käymään niin, että "rasisti" lyö takaisin. 

Summa summarum: 

Simpanssilauman Suomen kiertue meni odotetulla tavalla: Tampereella suvaittiin porukalla vammaista väärinajattelijaa, joka sai urakalla ja porukalla monoa maassa maatessaan. Sitten heti seuraavana päivänä näytettiin poliiseille taivaan merkit. Kun taas "vaarallinen ja väkivaltainen ääri-oikeisto" aka, "rasistiset ihmisperseet" oli tietysti taas se kaikista pahin osapuoli, joka mm. nosteli roskia ja tyhjiä pulloja maasta, tai vain yrittäen saada pidettyä puheensa rauhassa, samalla kun joku pillipiipari-idiootti tuli häiritsemään sitä - aikuisen elkein, mikä on tosin ymmärrettävää, sillä kansallismieliset aiheuttivat suunnatonta mielipahaa tulemalla paikalle, ja käyttämään oikeuksiaan - niin ei nimittäin saisi tehdä, koska niin ei saa tehdä.Ei kommentteja: