torstai 22. lokakuuta 2015

Rauhanomainen Ratkaisu: Vastapropaganda?

Kuten viisas mies Sun-Tzu asian ilmaisi, on paras tapa voittaa sota ja kamppailu jo ennen ensimmäisen iskun vaihtamista.

Siispä, mitä voisimme tehdä invaasiolle joka tapahtuu monikulttuurisen, sairaan fantasian, nimissä?

Jos aiemmin Fundamentti ehdotti, että hyvä tapa pitää aktiivinen jihad kaukana, on ilmoittaa että muuten sitten ammumme  sianvereen dipatuilla luodeilla, jolloin martyyrikuolema vaihtuu suoraan menolippuun helvettiin (islamilaiseen).

Vaan entä sitten ns. passiivinen jihad, mikä tapahtuu maahanmuuton, lisääntymisen ja subversioprosessin avulla?



No, jos eräs tapa vetää rikastajia maahamme on heidän mobilisointinsa propagandan avulla; heille on ihmiskauppiaat ja salakuljettajat (suvaitsevaiston suotuisalla myötäavustuksella) luvanneet pohjolan paratiisin. Unohtamatta tietenkään valtion hallintoon pesiytyneitä opportunistikapitalisteja ja bisnesmokuttajia joilla on kytkyjä yksityisiin maahanmuuttobisneksen edustajiin - joista lisää tässä juttua - joten, emmekö voi havaita että ongelmassa piilee myös sen ratkaisu?

Mikä on siis tämä ratkaisu?

Se, että meidän tulisi pistää pystyyn tuntuva propagandakampanja. vastapropagandakampanja, jos nyt tarkkoja ollaan.



Sen ei tarvitsisi olla valheellista sisällöltään, vaan yksinkertaisesti niiden tosiasioiden ja todistajaiston siteeramista siitä, että minkälainen on tämä nuiva pohjoinen maankolkko oikeasti. Esim. miltä kuulostaisi se fakta, että monissa meidän taloissamme on pidetty koiria, ja kuten tiedämme, eivät Allahin enkelit tule paikkoihin  joissa niitä on? Entä, jos muistutamme heitä siitä, että ruokamme on lannoitettu sianpaskalla? Voimme myös muistuttaa siitä ruuasta, jota meillä syötetään koirien ja naisten lisäksi ihan ihmisillekin,  eli miehille.

Tai vastaavat uutiset:

Vapaaehtoinen paluu kovassa kasvussa – "Suomi petti odotukset"

Joten, jos toisessa maailmansodassa saimme havaita, että jopa kokonaisten maiden puolustusmoraali romahti, kunhan vain  tiedotus oli kunnossa, voimme myös hyödyntää tätä vielä tänäkin päivänä.

Jos ennen tätä vastapropagandaa tiputeltiin lentolehtisin vastustajan rivistöihin, on vähin mitä me voisimme tehdä se, että levitämme sitä heidän SoMe:en ja muihin mainoskanaviin.

Esim. tämä kuvalinkki on helppoa jakaa sosiaalisessa mediassa.

Faktahahan on, että ns. Viralllisen totuuden eduksi käytetyt massakontrollina aseet, media ja yleinen tiedotuksemme, toimii jo näin, mutta omaa kansaansa vastaan.

On tullut aika iskeä takaisin - median törppöilyt ja konnuudet olemme me underground-tiedotuksen edustajat jo tuoneet monesti esiin, samoin yksittäisten toimijoiden, mutta nyt  on aika tähdätä eturyhmään - hellästi tiedottaen. Onhan se heillekin parempi, ettei tarvitse tulla tänne pohjolaaan syömään paskaa ruokaa, joka kelpaa normaalisti vain koiralle tai naiselle.


Ei kommentteja: