torstai 8. lokakuuta 2015

Perussuomalaiset Ovat Nyt Vasemmistopuolueiden Tiellä

Politiikan mannerlaatat siirtyivät: Perussuomalaisten suosio romahti, SDP pomppasi kakkoseksi


Mitäkö tällä tarkoitetaan?

Sitä klassista "ensimmäisen rakkauden unohtamista" minkä vuoksi viherpunaisiksi, eliitiin pikku rappiopuolueiksi muuttuneet vasemmistopuolueet ovat ajautuneet tappiokierteeseen. Esim. SDP, joka nyt on noussut, hävisi pitkälti siitä syystä, että unohti työmiehen, siirryttyään ajamaan kulttuurimarxilaista agendaa (vrt."Äijäfeministi" - oksymoroni, joka tuli kalliiksi, sillä sen avulla puolue irtautui työmiehestä) - mikä on Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriassa ns. marxilaisuuden harhaoppi, eli ideologia jossa talousjärjestelmän sijaan marxilaisuutta sovelletaan kulttuuriin, arvoihin tai muuhun mihin sitä ei alunperiin olla edes tarkoitettu.

Persuilla onkin nyt todellinen tulitesti edessä, sillä se ongelma, suoranainen (islamin) monikulttuurisuuden ja moniarvoisuuden invaasion mikä maassamme on tapahtumassa on se syy, miksi he ylipäänsä ovat nyt hallituksessa. He varoittivat siitä itse, ja lupasivat että sitä saa mitä tilaa.

No saako?

Ylimielisyys ja sanat eivät auta, nyt on tekojen paikka.

Vasta tällöin tulitestistä muuttuu ns. miljoonan euron paikka, ja kun se käytetään hyödyksi, otetaan uusi askel kohti parempaa.

Syy miksi vasemmistopuolueet nousevat, on siinä että rajusti runnottu kansan valtaluokka haluaa edes jotain lohtua millä pelastaa itsensä oikeiston elitististä leikkaus- ja kuritusterrorilta.

Miksipä pysyä persuissa, jos kerran he eivät tee sitä mihin heidät on alunperin kutsuttu: puoltamaan kansaa ja sen asiaa, sekä rakentamaan yhteiskuntaa kansallisista lähtökohdista käsin, alhaalta ylöspäin?

Se on täysin ymmärrettävä kysymys, joka todellakin vaatii vastausta.Kansa ei voi pettää puoluetta, mutta puolue voi pettää kansan.

Samoin, tämä on testi siitä, että antaako vallan turmella itsensä. Vasemmistopuolueet ovat hyvä esimerkki siitä, että kuinka muututaan eliitin kolmannen tien kävijöiksi (vihreät, tuo tunnettu hyysäri- ja kulttuurimarxismin pää-äänenkannattaja, on samalla kokoomuksen puisto-osasto), ja menetetään sen seurauksena - ansaitusti - luottamus. (Kansallismielisyys oli alunperinkin vasemmistolainen ajatus, joka etenkin Suomessa muuttui radikaalisti sisällis-/luokkasodan myötä).

Valllitseva mokutus ja maahanmuutto ovat idealtaan kapitalistia palvelevia; vähemmistöterroria.

Nimittäin, sen tuomat edut ovat harvainvallan suhteen ilmeiset:
- Vähemmistöt ovat tärkeämpi kuin enemmistö, ja näin ollen he lujittavat yhä lisää asemiaan tyyliin oikea käsi pesee vasemman käden, tai sinä peset minun selän, ja minä sinun selän, mutta kansa peseekin meidän kenkämme.
- Halpatyövoima polkee kapitalistin eduksi kansallista työvoimaa
- Mamutus ja rajojen aukaisu auttaa kapitalistia myös siinä, että se tuhoaa tai ainakin kriittisesti ylikuormittaa hyvinvointiyhteiskuntaa. Kaikki tämä "hyväntekeväisyyden" ja kansainvälistymisen nimissä ( vrt. "Monikulttuurisuus on rikkaus. ei mulla muuta" - A. Stubb. - unohti vain mainita että kenen rikkaus).
- Kansan ja valtion heikennys tarkoittaa sitä, että saadaan tekosyy liittyä osaksi EU:n tulevaa liittovaltiota.

Älkää siis antako eksyttää itseänne!

Näin ollen, persujen haasteena on olla myymättä sieluaan, ja voittaa kansan sydän itselleen.

Muuten heistä tulee vain $$$-halllituksen näennnäiskansallinen kulmakivi.

Ja kaikella ystävällisyydellä: Mitä luulette, mihin sellaista kansa tarvitsee?

Ei kommentteja: