keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Pakolaisbisnes: Missä Raato, Siellä Korppikotkat

Kyseessä ei ole mikään nappikauppa, vaan kysesssä on kymmenien miljoonien bisnes johon ovat osallistuneet niin politiikot kuin myöskin raudanlujat kapitalistit.

Joku on voinutkin ihmetellä, että miten islamilaisen invaasion tukeminen ja pesiytymiskohteena olevan ruokamaan, eli isänmaaan tulevaisuuden vetäminen rajuun syöksykierteeseen voisi olla millään tapaa hyväntekeväisyyttä. Tällöin vastaus on selvä: Mooses on Mooses, mutta bisnes on bisnes.

Kotoutumisbisnes on kovaa kisaa kymmenistä miljoonista


Täydellisen Järjestellmän yhteiskuntateorian mukainen "kapitalismissa valta menee rahan luokse, ja raha vallan"-teema täysin totta. Suurimpia hyväntekeväisyysbisneksen pyörittäjiä on $PR. Se on järjestö, joka on yhä enemmän poliittisesti kantaa ottava ja sen joukoissa on myös politiikkoja - hyötymässä.

On jälleen yksi osoitus eliitin kolmannesta tiestä, kun yli puoluerajojen voidaan kupata kantakansakuntaa, sulassa sovussa.

Kokoomuksen kansanedustaja mukana turvapaikkabisneksessä


Poliitikot mukana pakolaisbisneksessä


Huomattavaa onkin, että kysymyksessä täydellinen esimerkkki Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateorian teesistä: vähemmistöterrori.

Tällöin yksi vähemmistö tukee toista vähemmistöä, ja nämä molemmat tekevät sen kansakunnan enemmistön avulla, johon ovat pesiytyneet.

Tälle ilmiölle globalismi ja internationalismi ovat välttämättömiä kulkuvälineitä  (tosin, tästä on myös poikkeuksia, sillä esim. Lidl on hyvä kapitalisti, joka on tullut murtamaan kansalllisen S- ja K-kapitalistin valtaa maahan). Sillä kansainvälinen kapitalisti imee verta kansakunnasta ja tekee sillä itselleen voittoa, ylirajojen (kts. vapaakauppasopimus ) ja nyt olemme jo edenneet siihen pisteeseen, jossa toisaalta elintasopakolaisten joukko tulee maahamme leveämmän elämän perässä, samalla kun tästä projektista voitot menevät rappiopolitiikojen ja hyväntekeväisyysbisneksen tekijöiden taskuun,Kenen taskuista?

Tavallisen suomalaisen kansalaisen.

Fundamentti puoltaa kansallista hyvinvointiyhteiskuntaa - kyllä, mutta ei kansainvälistä.

Jälkimmäinen on (punainen) utopia, joka ei ole koskaan ollut mahdollinen.

Kansallinen hyvinvointiyhteiskunta on ollut tähän saakka mhdollinen, mutta sen viholliset ovat kuin joukko (iili)matoja, pesiytyneenä sen kehoon, samalla pyrkien heikentämään sitä. Ja totta kai myös pyrkien hyötymään mahdollisimman paljon tästä prosessista. On fakta, että hyvinvointiyhteiskunnan tuho olisi myös kapitalistin mieleen, aivan kuten heikentynyt Suomi olisi helppoa liittää osaksi aiottua, EU:n liittovaltiota, joten miksi ei läiskiä niin montaa kärpästä kerralla kuin mahdollista?

No, niinhän sitä voisi ajatella!

Älkäää siis antako eksyttää itseännne, vaan taistelkaa väsymättä kansanne ja lapsienne tulevaisuuden puolesta.

Sillä massakontrollin aseet pitävät kyllä huolta siitä, että rikastujat rikastujat (rikastuttajat) ja hyötyjät hyötyvät myös jatkossakin, johtaen kansaa agendansa mukaiseen suuntaan:

Toimittaja tunnustaa: media sensuroi maahanmuuttajarikollisuutta ja lobbaa homokulttuuria järjestelmällisesti


HUOM: Tämä teksti on jatkona/sisältää samoja teemoja kuin nämä kaksi, jo aiemmin julkaistua tekstiä:

Perussuomalaiset Ovat Nyt Vasemmistopuolueiden Tiellä 


Lue Mistä Johtuu Tämä Hyväntekeväisyyden Puuska Maahanmuuttokysymyksessä

Ei kommentteja: