keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Mikä On Vialla: Heidän Naiset vs. Meidän Naiset

Johdanto.

Koska nykyistä kansallista alennustilaa on jouduttu pohtimaan, sen syitä ja seurauksia myöten, niin otetaanpa tähän väliin pieni katsanto siitä, millainen on heidän ja meidän sukupuolten tila tässä jupakassa - jospa se hieman valottaisi asiaa. (Tai, minkälaisiksi miehet ja naiset ovat näitä kulttuurimarxismin aikoina muuttuneet.)

Koska vanha seksistinen sanonta menee, että naisten pitää päästä ensin, niin tänään katsomme naisten sarjan, ja huomenna puolestaan katsomme (samaan aikaan) miesten sarjan.

Mitään kovinkaan mieltä ylentävää se ei tule olemaan, ihan että tiedät jo nyt mistä on kyse.

Mikä on vialla: Naisten sarja.

Suomalaiset naiset menossa viemään pil..pullaa yms, "lämmintä vastaanottoa" sotilaspakolaisille:Samalla kurdinaiset valmistautuvat lähettämään Isis:in sotilaita suoraan muslimien helvettiin:

Viisi Isisin terroristia tappanut kurdisoturitar - mikä parasta, on näiden pirujen sielut lähetetty nyt suoraan islamilaiseen  helvettiin, sillä heidät tappoi nainen - tosin, tuolla päin ei tappamista juuri muut hoidakaan, sillä miehet ovat liian pelkureita osallistumaan maansa puolustukseen. Sen sijaan heitä voi tavata Suomesta, missä heille pedit petaavat auliin avuliaat suomalaiset vaimoihmiset, samalla kun heidän avarakatseiset, modernin miehen mittaan mahtuvat miehet kannattelevat pihalla aisaa, ja yöt nukkuvat leikkimökissä tai koirankopissa

'We ask women all over the world not to underestimate themselves': Meet the inspirational Kurdish women who have given up everything to fight ISIS militants


Tai, asia voidaan laittaa myöskin seuraavalla tavalla - kuten massakontrolli ja virallinen totuus asian tässä maassa laittaa, pitää rakastaa maahanmuuttoa, jolloin totta kai joukkosieluisempi sukupuoli sitä sitten kirjaimellisesti rakastaa, joskus myös fyysisestikin:

koska ylpeys käy lankeemuksen edellä:


Itsenäinen vahva nainen on hyvä vaan ja siinä tapauksessa suojelkoon itse itseään ja katsokoon kuinka käy! Allekirjoittanut voi kysyä: oletko suvaitsevainen feministi? Jos hän näkee naista rikastettavan, ja jos vastaus on kyllä, hän lupaa ettei vaan mene sortamaan naista rasistisella sekaantumisella hänen asioihinsa. Naisella, joka on itsenäinen ja vahva, on oikeus seistä sanojensa takana - sillä kuten tiedämme, on heille rasisteja jokainen, joka vähääkään vastustaa vastuutonta maahanmuuttoa. (Mainittakoon, että allekirjoittanut on pelastanut suomalaisen valkoisen naisen yöaikaan, häntä ahdistelleelta mustalta mieheltä - rasistinen teko? Ehkä nykystandardein).


Sillä kuten tiedämme, sokea luottamus yhdistettynä joko sulaan tyhmyyteen tai vain aivopestyn eksyneeseen uhoon tunnetusti saa aikaan "pelkästään  hyviä lopputuloksia". No, se ei olisi ensimmäinen katastrofi minkä femismi on aiheuttanut naisille. Eikä kyllä viimeinenkään.

Eikä toki unohdeta tätä viimeisintä, suomalaisen naisen pohjakosketusta:

Viron poliisi hämmästelee: Suomalaiset naisturistit harrastavat seksiä kodittomien kanssa Tallinnassa

Tallinnassa huhutaan, että satamassa on toinenkin seksipaikka – suomalaisnaiset kuohuttavat


Voisikin sanoa, että pelkästään maahanmuuttopolitiikan kiristäminen ei ole ratkaisu, vaan myös maahanpaluupolitiikkaa tulisi säätää siinä samalla. Tuollainen alennustila saa todella häpeämään sitä, että kuuluu samaan kansaan. Tällöin häpäisijä tulisi poistaa kansankokonaisuudesta, sillä eikö todellakin mätä aines toimi kuten aktiiviset mädättäjät?


Ei kommentteja: