maanantai 19. lokakuuta 2015

Lobotomia 2.0 - Niin Sinäkin Voit Olla Suvakki!

Alla esittelyssä ensiksi se perinteinen lobotomia, ja sen alapuolella se uusi ja hienovaraisempi, "sähköstimulaatio" (vrt. "veitsi ja kalloporastimulaatio")   eli lobotomia 2.0 - molemmissa on yhteistä se, että niillä ei-toivotut käytösmallit ja yksilöt saadaan asettumaan massan ruotuun:

Lobotomian karu historia Suomessa: kuva kertoo, kuinka rajusta toimenpiteestä oli kysymys

Tutkimus: Aivojen magneettistimulaatio vähensi uskoa Jumalaan ja kriittisyyttä maahanmuuttoon

Tuskin maltan odottaa, kun "hankala ja kriittinen aines" pääsee "hermolomalle" ja tulee sieltä takaisin kuin uutena ihmisenä. Silmissä anarkistimielenosoittajan hullunkiilto, ja poskipielessä nokare hyytynyttä kuolaa. Puheenpartena: "#meilläonunelma" "Ainoa mihin mä uskon, on että monikulttuurisuus on rikkaus!"

He joiden aivokuorta on vähäsen sähköllä "kutkuteltu" ellei  sitten  kyseessä ole synnynnäinen tila

Allekirjoittaneen kaveri kommentoi asiaa: Saattaahan se olla, että tuo maahanmuuttokriittisyys on siis vain jokin alkukantainen uhkien tunnistamiseen ja selviytymiseen liittyvä toiminto.. Näillä perusteilla arvelisin siis, että evoluutio hoitaa pois sellaiset yksilöt joilla tämä "vaisto" on jostain syystä hieman vaimentunut..

Allekirjoittaneesta se oli erinomainen arvio kaiken kaikkiaan. Jos lisäisi vielä jotain, se olisi se, että nämä nimenomaiset yksilöt sairastavat jonkinlaista (traumaattista) itseinhoa, tai jopa laajennetun itsetuhon vimmaa, mikä näkyy siten, että toisaalta itse pyritään mahdollisimman paljon kumoamaan, korvaamaan ja tuhoamaan oma (kansallinen) identiteetti (tätä voidaan myös korostaa henkilökohtaisella tyylillä) ja toki pakettiin kuuluu myöskin tietty politiikka ja sen mukainen aktivismi, joka edistää tätä (rauhanomaista) kansanmurhaa. Näin se siis oirelee yksilöllisellä kuin myös kollektiivisellakin tasolla.

Ehkä tulevaisuudessa tätä kaikkea voidaan hoitaa?

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato!

I remember the night
I remember the day that they took me away
They came and took me away

The broken people
Are now in control
We will take back what is ours
Alone no longer
Ei kommentteja: