torstai 1. lokakuuta 2015

Avaako Tämä Mielenosoitus Myös Loppujen Silmät ja Korvat - Vihdoinkin?

Oulun mielenilmauksen syy selvisi – poliisi vartioi mellakkavarusteissa


Koskettava "sotalasten" marssi poliisiasemalle, sillä nämä nälkäännääntyvät, muotivaateryysyissään kotimaassaan vain hiekkaa ja kamelinkusta nauttineet iphone- reppanat (eräässä kuvassa, ihan eturivissä näistä eräs ilmeisesti päivittelee facea, tai hakee vaimoa tinderillä) eivät saa gourmet-tasoista ruokaa täyshoitohotellissaan - mikä kuitenkin luvattiin kotimaasta lähtiessä. Sen sijaan heille on syötetty samaa ruokaa, kuin orjarodun edustajille, eli samaa mitä suomalainen köyhä, leipäjonon asiakas saa kassiinsa. Ollaan me kyllä oikeita raSSISTEJa ja suoralainaisia raakalaisia.

Eräs ystäväni sanoi, että tässä on se hyvä puoli, että nytpähän ihmiset vihdoinkin näkevät, että mistä on kyse.

Toivotaan, että tuo arvio pitää kutinsa.

Mutta valitettavasti, tietty kyynisyys kuiskuttaa: niin ei tule käymään.

Nimittäin. Allekirjoittanut on havainnut erittäin mielenkiintoisen analogian meidän aikamme suvaitsevaiston, sekä koko poliittisen jakautumisen ja 2000 vuotta sitten vaikuttaneen, Raamatusta tutun yhteiskuntaryhmittymisen väliltä.

Voisikin sanoa karkeasti, että mitä Raamatussa esitettiin, oli täydellinen arkkityyppinen jako, mikä vielä meidänkin päivinä pätee, mitä tulee vallitsevaan kaksipuoluejakoon.  Se reinkarnoituu aina uudestaan, ja saavuttaa uuden muotonsa ennemmin tai myöhemmin. (Allekirjoittanut ei väitä, että tämä pätisi erityisesti vain tässä tapauksessa, mutta yleisellä tasolla kylläkin).

Näet, fariseukset olivat itseään omahyväisesti hurskaina pitäviä, useimmiten maallikkoja, mutta myös korkeakoulutettuja ("kirjanoppineet") "hyviä ihmisiä", jotka ahkerasti tuomitsivat muita, mutta saivat jopa Jeesuksen kaltaisen suositun, joskin mielipiteitä jakaneen seuramiehen, kutsumaan heitä mm. kyykäärmeiden sikiöiksi. (Allekirjoittanut kehitti nimityksen suvakki, ja se onkin ollut ahkerassa käytössä, ymmärrettävistä syistä.) Näiden vastineina meidän päivinämme ovat punavihreät tahot, vihreistä vasemmistoliittoon.

23:25 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä! 23:26 Sinä sokea fariseus, puhdista ensin maljan sisus, että sen ulkopuolikin tulisi puhtaaksi! 23:27 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa! 

Heidän kanssa näennäisesti eri puolilla olivat oikeistolaiset, eli saddukealaiset, jotka olivat roomalaisten valloittajien kanssa hyvää pataa, ja muutenkin materialistisemman maanläheisempiä, joiden mukaan bisnes oli bisnes, ja Mooses oli Mooses (he eivät uskoneet kuolemanjälkeiseen elämään, eikä oikein mihinkään muuhun sellaiseen, mutta olivat silti uskovia). Heidän vastineensa löytyy kokoomuksen ja keskustan sektorilta.

16:6 Ja Jeesus sanoi heille: "Varokaa ja kavahtakaa fariseusten ja saddukeusten hapatusta."
16:11 Kuinka te ette käsitä, etten minä puhunut teille leivästä? Vaan kavahtakaa fariseusten ja saddukeusten hapatusta."  
16:12 Silloin he ymmärsivät, ettei hän käskenyt kavahtamaan leivän hapatusta, vaan fariseusten ja saddukeusten oppia.

Kaikki kolmannen tien liikkeet, kuten Täydellinen Järjestelmä, saa sitten taistella näitä vastaan kahden rintaman sotaa, joko siten että he keskittävät yhteisen agendansa ja hyökkäyksensä, tai sitten tulevat yksin. Idea lienee selvä.

Joka tapauksessa, heille Jeesus osoitti selkein todistein ihmeet ja kaikki ilmeiset tunnusmerkit, mutta siltikään he eivät uskoneet. Heillä oli muut intressit mielessä, joko uppiniskaisuus, oma status ja varallisuus (rikas mies joka halusi laajentaa anekauppahurskauttaan ja kuulua myös suosittuun Jeesus-liikkeeseen sai vastaukseksi sen, että myy omaisuutesi ja olet kuten muutkin seuraajat - mistä hengellisen shoppailijan mieli painui maahan). Lopulta nämä hengellisyyden kaapuun pukeutuneet lihan palvelijat hankkivat tuon ajan ja maailman vastaisen vihollisensa ristille.

Näin ollen, voidaan sanoa, että kyyninen vaihtoehto pitänee paikkansa, ja kirjoitukset käyvät jälleen toteen, jokaista piirtoaan myöden:

13:13 Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä. 13:14 Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö. 13:15 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'

Biblia (1776)Silmät teillä on ja ette näe? ja korvat teillä on, ja ette kuule? ettekö myös muista?  

Jer. 5:21 Kuulkaa tämä, te tyhmä ja ymmärtämätön kansa, te, joilla on silmät, mutta ette näe, joilla on korvat, mutta ette kuule. 

Hes. 12:2 "Ihmislapsi, sinä asut uppiniskaisen suvun keskellä, niiden, joilla on silmät nähdä, mutta eivät näe, ja korvat kuulla, mutta eivät kuule; sillä he ovat uppiniskainen suku

Silmät eivät aukea, eivätkä korvat.

Havainnollistetaan hieman asiaa:Vaan, meillä on lisää vastaavia uutisia:

Hennalan irakilaiset suunnittelevat ruokalakkoa


Samalla kun:


Loistavaa! Samalla kun herrarotu pitää taukoa mässäilyistä ja   ruokalahjoitusten viskomisesta roskiksiin, protstoidakseen sitä että Suomi jäädytti raiskaustilastomaiden tulokkaiden ottamisen, näin voivat nyt vanhukset ja leipäjonossa käyvät suomalaiset saada ruokaa. Ellei sitä sitten suljeta sapuskoja salvoin roskiksiin, koska "ne kuuluvat pakolaisille", myös silloin kun ne heitetään roskiin. Samoin, suomalaisten pitää oppia, että köyhän kuuluu olla kyykyssä ja kurista mahastaan, kylläisenä sellaisesta puuttuisi "se jokin".

No, kiva tietää että menee ainakin hyvään tarkoitukseen nekin ruuat. Vai pitäisikö sanoa, että suvakkilogiikalla suomalaisten pitäisi olla kiitollisia rikastajille, koska he testasivat ruuan ja totesivat sen syömäkelvottomaksi, ja toimittivat sen suoraan roskiksiin:

Oulun hätämajoituskeskuksen ruoka aiotaan heittää roskiin

No, pääasia ettei suomalaiset köyhät ja nälkäiset syö. Se on monikulturismin laki. Samoin se, että suomalaiset hytisevät rääsyisdään leipäjonoissa, toivoen että ruoka riittäisi, samalla kun näille kannetaan valmiit annokset eteen. Mutta minkäs teet, kun alamaisten särvin ei kelpaa herrarodulle, niin sitten se ei vaan kelpaa. Vaan nälässä alkaa kummasti oppia tervettä kapinahenkeä, ja silloin toivon mukaan noustaan ylös, jolloin ne jotka seisovat harteilla, tapaavat tulla rytisten alas.Ei kommentteja: