tiistai 11. elokuuta 2015

Massakontrollin Aseet: Median Sylttytehdas-Skandaali

"Varo kättä joka silittelee ajatukset päästäsi"- Eero Suvilehto

Pitää sanoa, että allekirjoittanut on aavistuksen  mielissään. Ei asioiden tilasta, vaan siitä että taas kerran pääsee sanomaan: "No mutta minähän sanoin."

Mistäkö asiaintilasta on siis kysymys?

Suomalaisen journalismin korruptiosta, virallisesta totuudesta ja sen reguloivasta elementistä, massakontrollin aseista.Tämä nimenomainen ase on media.

Syy taas "minähän sanoin"-riemuun on siinä, että monesti Fundamentti on tuonut esiin sen faktan, jonka mukaan suomalaisen lehdistön toimittajisto on pääsääntöisesti (puna)vihreä arvo- ja poliittiselta kannaltaan. Tähän kun lisätään se fakta, että heidän työnantajansa usein edustaa taas kokoomuslaisia,ylikansallisia rappioarvoja, on meillä täysi selitys sille miksi tavallisen kansalaisen ei tulisi enää seurata mediaa ilman ripausta suolaa, jota myös mediakriittisyydeksi, tahi lukutaidoksi sanotaan. - Fundamentin lukeminen on tällöin vältämätön objektiivisen ja henkisen hygienian säilyttämisen ehto. Myös muut vaihtoehdot lukeutuvat tähän (katso vasemmalla oleva linkkiluettelo).

Tutkinnanjohtajakin kytköksissä -Vaimo YLEn toimittaja ja kokoomuslainen!


Asiasta ei liene syytä kirjoittaa liian pitkälti, etenkään kun niin moni lähde on siihen jo puuttunut.

Sen sijaan mainitut lähteet ja niiden anti on syytä tuoda esille.

Eli, taannoin "äärioikeiston pelottava julkimarssi, jossa hakattiin tavaratalojen viattomia asiakkaita" on paljastunut uutisankaksi, jossa massakontrollin aseita edustava media, sekä sen yksittäiset toimijat ovat jääneet nolosti itse teosta kiinni.

Allekirjoittanut haistoi jo jotain palaneen käryä siinä, että mistä ihmeen syystä muutenkin syynäyksessä ollut "äärioikeisto" (jos kyse on kansallissosialisteista, en käyttäisi missään nimessä termiä oikeisto, onhan kyseessä sosialismin muoto) olisi lähtenyt hutmimaan tuolla tavoin viattomia tavarataloasiakkaita. Sitten kun paljastui, että tämä nimenomainen (ammatti/harrastelija)uhri oli sattumoisin sama, jota paiskottiin ympäri korvia edellisessä yhteenotossa, tuli selväksi että jotain omituista on siinä miksi tämä sankari on taas kerran saamassa selkäsaunaa.

Valtamedian sivullinen olikin vasemmistolainen taparikollinen

Sitten vielä, kun tämä samainen mm. palavista mellakkapoliiseista facebook:issa kuvia omannut anarkaista paljastui rikoksenuusijaksi, olimme jälleen matkalla kohti sylttytehdasta: media valehteli, sillä kyseessä oli kaikkea muuta kuin viaton sivullinen.

Yksilötasolla on kunnostautunut toimittaja Tuomas Muraja, joka käyttää sosiaalista mediaa vääräuskoisten ahdistelun ja itsekehun välineenä.

Helsingin Sanomien ja oululaisen naisen käymä keskustelu autenttisenaSanna Ukkola puolestaan on huoliassaan siitä, että nyt kiusaajat ja virallisen  totuuden kätyrit saavatkin maistaa omaa lääkettään, eli takaisin käkättimeensä:
Myös Suomessa media ja poliitikot ovat vähän väliä tukkanuottasilla. Perussuomalaisten puoluekokous kärjistyi siihen, että Timo Soini heilutteli kädessään nivaskaa toimittajien kommentteja sosiaalisessa mediassa ja kertoi harkitsevansa niiden julkaisemista. Niissä toimittajat pohtivat, mistä Soinin saisi kiinni kesälomiltaan kommentoimaan Olli Immosen twiiteistä noussutta kohua.
Kun puolue alkaa kytätä toimittajien some-kommentteja, kerätä niitä ja uhkailla yksittäisiä toimittajia niiden julkaisulla, ollaan demokratian kannalta jo hieman erikoisessa tilanteessa. 
(Vastauksena Sannalle, että silloin kun media tarkoituksella muokkaa massojen mielipiteitä, ja kun toimittajat tuovat oman poliittisen kantansa objektiivisen tiedon asemesta ajattavaksi, ollaan jo poistuttu vapaasta demokratiasta).Their poison fingers that wrote the poison lines 
Their poison lingers 
What a tragedy when their fingers are removed 
Where the slime live

Where the slime live  (They are the lowest forms of life) 
Where the slime breed (They make a new one too corrupted) 
When the wind blows (The winds of truth are blowing now) 

And the cradle falls....down 
Their burning dogmaIntroducing to our mind - lies
They plot for the total control of the morals

Ei kommentteja: