torstai 16. heinäkuuta 2015

Massakontrollin Aseet: Amerikkalainen Lastenohjelma Opettaa Lapset Kannattamaan Monikulttuurisuuden Aisaa

Nickelodeon on yhdysvaltalainen lastenohjelmia esittävä kaapelikanava. Se lähettää lapsille ja nuorille suunnattuja draama-, huumori-, piirros- ja musiikkiohjelmia myös kaapeli-, laajakaista-TV- ja satelliittiverkoissa. Nickelodeonilla on ohjelmaa piirroselokuvista sarjoihin ja peleihin. - Wikipedia

Samainen firma on myöskin tehnyt jotain, mikä saa massakontrollin aseista opettavan ja raportoivan blogistin aktivoitumaan.

Nimittäin, kuten  tiedämme, on media eräs tärkeimpiä massakontrollin aseita. Etenkin aikakautena, kun voimme todistaa miten esim. Idolsin kaltaiset ohjelmasarjat voivat ensiksi tehdä rahaa viihdyttämällä massoja, naurattamalla heitä niiden epäonnisten pyrkyreiden kustannuksella, joilla ei ole itsekritiikkiä niin paljon jättäisivät väliin huutamaan lähtemisen laulukisoihin, ja lopulta sitten taas järjestävä taho voi puolestaan nauraa koko matkan pankkiin, kun kansalle on myyty tämän uudet myytävät ja kuunneltavat.


Nyt tämä kyseinen lastenohjelmafirma on vaihtanut massakontrolliaikeissaan täysin uuden vaihteen, mitä tulee subversioprosessiin - mikä kansankielisesti ja yksinkertaistaen on siis yhteiskunnallista mädättämistä, mikä useimmiten suuntautuu juuri sitä kansanosaa/& rakennetta kohtaan, joka siinä yritetään mädättää tai vääristää joksikin millaiseksi vihollinen sen haluaa. Tämä joko siksi että se voitaisi korvata jollain uudella, tai siksi että se voitaisi muuttaa joksikin millaiseksi vihollinen sen haluaa muuttaa (se, joka vastustaa tätä prosessia, saa usein kuulla olevansa "taantumuksellinen").


Mistä siis on tällä kertaa kyse?

Why Is Nickelodeon Airing A Creepy Cuckold Fetish Show Aimed At Children?


Vasemnalta oikealla: juutalainen, nainen, afroamerikkalainen ja viimeisenä valkoisten edustaja . Päättele itse.

Tämä lastenkanava on siis palkannut cuckold-, aisankannattaja- eli aisurifetissikirjoittajan, tekemään heille lastenohjelmaa, jonka tarkoituksena on pohjustaa ja levittää kasvaviin lapsiin kyseistä fetissiä ja täten toimia osana monikulttuurisuuden ja moniarvoisuuden subversioprosessia (osoittaa hierarkia, missä eturyhmät, eli etniset ja muut vähemmistöt ovat enemmistön yläpuolella - sitä samaa mitä moniarvoisuus ja monikulttuurisuus tarkoittaa jo nytkin).

Huomattavaa onkin, että tämä kyseinen fetissi, sisältää merkittävän anti-valkoisen aineksen, tarkalleen ottaen valkoista heteromiestä kohtaan.

Siinä nimittäin on perusideana, että miehen (valkoinen) vaimo harrastaa muiden miesten kanssa seksiä, ja mielellään vielä mustan miehen kanssa (etenkin tämän kyseessä olevan ohjaajan erikoisuus).

Tiedän, tämä voi kuulostaa jo liian sairaalta ollakseen millään tapaa mahdollista tai totta, mutta se on.

Sarja sisältää myöskin alan symboliikkaa.

Sarjan keskiössä on junnujen, amerikkalaisen jalkapallon joukkue, jonka nimi on Bulldogs. Bull on yleensä sen mustan miehen nimi, joka parittelee valkoisen miehen vaimon kanssa, aivan kuten mustien slangissa on nimitys "dog" miehestä joka on seksuaalisesti holtiton.

Luonnollisesti sarjassa on monikulttuurinen suhde ihannoituna, valkoisen pääosatytön ja mustan pojan toimesta.

Numerosymboliikassa esim. sarjan valkoinen poika on "viimeinen" eli numeroltaan 99.

Pääosaa esittävä tyttö taas on numero 1  - mikä sopii hyvin yhteen feministiselle anti-valkoinen mies ihanteelle, missä nainen on jalustalla, ja hänen miesvalintanaan musta mies. Tytön nimi on Bella Dawson, ja tämä dekoodattuna on Bella = kaunis italiaksi + Dawson = Dark son (tumma poika) = kaunis tumma poika.

Mustan pääosan esittäjällä taas on paidassa numerona 8, mikä myöskin menee mustaan slangiin "eight ball"

Ja eikä liene sattumaa, että sarjan valkoiset, miespuoliset henkilöt ovat joko pahoja tai tyhmiä, ja he steretyyppisesti puhuvat aksentilla joka on tuttu etelävaltioista; feminismi taistelee jo seksismillä seksismiä vastaan, mutta nyt taistellaan rasismilla ja ennakkoluuloilla rasismia ja ennakkoluuloja vastaan.

Klikkaa suuremmaksi


Tässä vielä aiheesta lyhyt video:


Ei kommentteja: