tiistai 7. heinäkuuta 2015

"Hyödytöntä Elämää" Murhataan Valtion Siunauksella Belgiassa: Akton T4 Palasi "Suvaitsevaiston" Mukana

Suvaitsevaisto on kyllä sitten kiehtova lauma idiootteja, jotka ovat omaavat samaan aikaan tarpeen levittää maailmanlopun profetioita, saadakseen täydellisen kontrollin ympäröivästä yhteiskunnasta, vedoten tulevaisuuteen.

Sitten kuitenkin se on täynnä tuhoamisvimmaa, ja ihmiselämän pitämmistä nollan arvoisena.

Konservatiivit nähdään ihmiskunnan vihollisina, koska he voivat toki joilta osin kannattaa ajatusta, että aidosti pahat ihmiset rangaistaan tuntuvalla tavalla - jopa silmä silmästä-tyyliin, tai sitten he eivät usko siihen, että "pro choice"-aborttipropaganda oikeasti olisi siitä eniten kärsivälle osapuolelle mikään valinta, vaan kuolemantuomio.

Nyt sitten viimeisin "edistysaskel on otettu, kun yhteiskunnan nihilistinen aines on saanut riemuvoiton.

Akton T4 ohjelmassa tapettiin "arvotonta elämää" ja sitä kutsuttiin eutanasiaksi. Sellaiseksi pääasiassa laskettiin he, jotka olivat enemmän tai vähemmän riippuvaisia yhteiskunnan avusta kroonisella tasolla. Tappovimmalle kyllä keksittiin tekosyynsä, silloin se oli raha. (Tosin, natsit loivat ensimmäisen nykyaikaisen, eläinten oikeuksia puoltavan hyvinvointivaltion).Nyt taas nihilistinen, eli moniarvoinen (jos kaikki arvot voidaan kertoa numerolla nolla, on jokainen niistä yhtä arvokas) yhteiskunta on osoittanut, että huolestuneet puheet hivuttamisesta, porttiteoriasta, kannattaa ottaa onkeen.

Oli kyseessä seksuaalinen tasa-arvo, tai sitten ihmisen elämän ja valinnan kunnioitus, on kyseessä uuskieleen naamioitu, aidosti paha järjestys, joka uhka kansallista yhteiskuntaa.

Todellakin, uuskieli on massakontrollin ase - ja massakontrollin aseista takuulla merkittävin  on väestökontrolli.

Ajattellaanpa nyt vaikkapa tapausta kun masennukseen sairastunut nuori nainen tapettiin.

Masentuneelle nuorelle myönnetään armokuolema Belgiassa

Kyllä, hän oli kokeillut itsemurhaa.

Mutta miten täysissä järjissään ovat seuraavat henkilöt:
1. masennuksesta kärsivä ihminen, jonka mielen syöpä on hämärtänyt hänen harkintakykynsä: ihminen jolla on itsetuhoisia ajatuksia, on ihminen joka auttaa näistä ajatuksista pois - ne ovat osa sairautta!
2. Hippokrateen valan vannonut lääkäri, joka ei selvästikään osoita ymmärystä tai kunnioitusta valaansa kohtaan.

Syy, miksi tälläinen nihilistinen yhteiskuntakehitys on haitallinen, ja jopa paha, on siinä että se tukee kuolemaa.

- Jos voisin valita, valitsisin elämän, mutta olen tehnyt jo kaiken mahdollisen ja epäonnistunut, hän kertoo.

Jos yhteiskunta ei ole elämänmyönteinen, on se asunut jo pimeän puolelle.

Jos henkilö haluaa valita elämän, eikä hän siihen itse pysty, tulee yhteiskunnan häntä auttaa siinä - eikä suinkaan helpottaa hänen periksiantamistaan sairaudelle.

"Käsitykseni mukaan kaasukammiotkin aikoinaan olivat vain tällaisen homunkulistisen ihmiskuvan seuraus. Voitte olla aivan varmoja siitä, että Auschwitz, Treblinka, ja Maidanek eivät alunperin syntyneet Berliinin ministeriöissä, vaan niitä oli jo pitkään valmisteltu nihilististen tiedemiesten ja filosofien kirjoituspöydillä ja luentosaleissa. Enkä väsyn milloinkaan toistamaan - en edes satunnaisilla luentomatkoillani, en vieraissa maissa enkä valtamerten takanakaan - että nihilistisiä tiedemiehiä ja filosofeja on aina siellä, missä esimerkiksi joku kirjailija tai Nobelin palkinnon saaja ei näe ihmisssä todellisuudessa mitään muuta kuin "vähäpätöisen määrän epäpuhtaita aineita, hiiltä ja vettä". - Victor Frankl (keskitysleiriltä selviytynyt psykiatri ja Logoterapian kehittäjä)

Toki, kuolema ja jopa väkivalta  voivat olla välttämättömyyksiä ja osana elämää, mutta ne on asetettava oikeaan valoonsa.

Olemme onnekkaita Suomessa, sillä olemme voineet seurata negatiivista kehitystä sivusta.

Tällöin kannattaa muistaa, että paras tapa oppia vahingoista on tehdä se muiden vahingoista, ei omistaan.

I can't help but think,
Someone's foresaken you and me

We are the damned of all the world
With saddness in our hearts
The wounded of the wars
We've been hung out to dry
You didn't want us anyway
And now we're making up our minds
You tell us how to run our lives
We run for youthanasia

Ei kommentteja: