tiistai 21. heinäkuuta 2015

Haluatko Ensin Hyvät vai Huonot Uutiset?

Aloitetaan huonoilla uutisilla.

Mies oli eri mieltä feministin kanssa.

Seuraus: 6 kuukauden tuomio - operaatio "feminismin arvostelusta rankaistava teko" etenee pelottavalla tavalla:

Christie Blatchford: Ruling in Twitter harassment trial could have enormous fallout for free speech

Myös seuraava uutinen liittyy feministeihin, ja heidän organisoituun toimintaansa.

"Minun ulkonäköni kehuminen on seksuaalista ahdistelua, ainakin jos et ole YTM"-nainen päätti alkaa rahastamaan - kyseessä hieman sama logiikka, kuin jos allekirjoittanut olisi teettänyt videon siitä, miten hänen seksikkäästä ulkomuodostaan villiintyneet naiset kirmaavat hänen kimppuunsa joukolla, mutta sitten myöhemmin se oltaisi kumottu toteamalla: "minä vain näyttelin, ja nyt haluan palkan näyttelystäni".

Samalla, tämä osoittaa, että videolla olisi pitänyt olla "disclaimer" jonka mukaan tämä on dramatisointi, eikä dokumentointi oikeiden tapahtumien pohjalta.

'Walking in NYC as a Woman' catcall video actress files suit


Seuraavauksi luvassa puolestaan suvaitsevaisuutta, ja vakaumuksen vapautta (huom: ei koske sinua, jos kyseessä ei ole ns. seksuaalinen vakaumus).

Kristityt leipurit kieltäytyivät myymästä lesboille hääkakkua, seurauksena 355 000 taalan lasku:

Christian bakers raise $355,000: were forced to close store after refusing to bake same-sex ‘wedding’ cake

Ja, viielä näin huonojen uutisten karvaaksi lopuksi, vuorossa maailman tunnetuimpiin lukeutuva, tuplastandardeistaan tunnettu oikeusvaltio, eli kotoinen Suomemme maa!Tämä on hyvä päättää retoriseen kysymykseen: onko moniarvoisuus sitä, että eturyhmien itsekäs ja tuplastandardeihin perustuva suosiminen ja omien kansalaisten myrkyttäminen epäoikeudenmukaisuudella on maamme virallinen käytäntö?

Vaan sitten myös jotain oikeasti oikeudenmukaista, eli ne hyvät uutiset.

(Vasta)Isku vasten rappioarvojen ja suvakkien kasvoja:

”Aito avioliitto”-kansalaisaloite eduskuntaan – Yle: Näin siitä saatetaan äänestää


Kriittinen naistutkimus on jo aikaa sitten osoittanut, että pahin kohtalo lapselle voi olla se, että erossa hänet annetaan äidillensä, sillä naiset ovat kotiväkivallan kruunaamattomia kuningattaria; miehiään he pahoinpitelevät sillä nämä "eivät saa" puolustaa itseään, lapset puolestaan eivät pysty  puolustamaan itseään näitä paskahousutätejä vastaan - nyt kuitenkin oikeus on tapahtunut:

Mother who brutally tortured four-year-old son to death 'killed herself' in prison cell the day before his eighth birthdayEi kommentteja: