keskiviikko 6. toukokuuta 2015

"Olen täynnä rakkautta, mutta kukaan ei halua sitä"

Kenen teksti on lainattuna otsikkoon? 

Jonkun romanttisen runoilijan, vaiko rock-lyyrikon joka saa naisten pöksyt märiksi?

Eheei!

Kyseessä on AT-miehen (ATM -alemman tason mies markkina-arvoteorian mukaan), nimeltään Dylan Klebold, ajatus. Se samainen nuori mies, joka kuoli oman käden kautta oltuaan ensiksi mukana Columbinen koluammuskelussa. 

Kuka sanoi, etteikö naisen puute sairastuttaisi miestä?

Kun puhutaan naisettomuuden aiheuttamista tuhoista, on huomion arvoista miten kyseessä on tällöin perinteisesti joko itsetuho, tai kuten nykyinen malli menee: laajennettu itsetuho.

Eikä ihme. Naisten seksuaalisen vallankumouksen aiheuttama yhteiskunnallinen rappio (sekä sen muut katastrofaaliset seuraukset), mikä mm.syö jatkuvasti läntisiä maita paremmin yhteiskunnan ylläpidon päälle ymmärtävien, muslimivaltojen edeltä, sekä siitä aiheutuva miesten yksinäinen tuska, on projekti mikä nyt edennyt täysin Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateorian ennustamalla (dialektisella) tavalla. Nyt edessä häämöttää se piste, jossa liian pitkään jatkunut kelvoton teesi kohtaa vastavoiman, mikä siis tunnetaan nimellä antiteesi, jolloin nämä kaksi vastavoimaa ajautuvat keskenään konfliktiin, mistä syntyy lopulta synteesi (Täydelllinen Järjestelmä). Tätä konfliktia joka on näiden kahden vastavoiman välille kehittynyt, kutsuttakoon tässä yhteydessä sukupuolten (luokka)sodaksi.

Tässä sukupuolten (luokka)sodassa asian voi ilmaista erinomaisen hyvin myös seuraavalla kuvalla:


Kertauksena mainittakoon Fundamentissa aiemminkin esitetty ennuste:
Ensimmäisenä aktivoituvat epätasapainoisimmat yksilöt, ja heidän luomansa trendi kasvaa He tulevat olemaan aktivoituneita "itsemurhapommittajia", jotka tullaan tilanteen pitkittyessä näkemään jopa sankareina, kun heidän kaoottinen tuhovimmansa alkaa kehittyä yhä laskelmoidumpaan muotoonsa. (Tämä sankarina pitäminen tosin nähdään luultavasti vain heidän kaltaistensa keskuudessa, joihin lukeutuu myös he jotka ihailevat tälläistä toimintaa, vaikka eivät tekisi vastaavaa koskaan itse - modernin nihilismin aikaan ihaillaan kaikkea sarjamurhaajista aina sotarikollisiin, jolloin melkoisen synkkä ironia tuleekin siitä jos naisten murhaajat alkavat saada ihailua -  etenkin kun naiset ovat heitä, jotka ihailevat sarjamurhaajia ja rikollisia).

Rauhallisemmasta päästä ovat sitten miehet, jotka ymmärtävät edustavansa tasoluokkaa joka edustaa ns. toivottomia tapauksia, mutta joiden tapa toimia ei ole ihan noin brutaali. Oli se sitten passiivinen MGTOW-toiminta, jossa tunkki jätetään naisille, tai sitten ne aktiivisemmin kantaaottavat miesten vapautustoiminnan muodot, joissa yhteiskunnallisen aktivismin, tai ainakin henkilökohtaisen vakaumuksen avulla noustaan vastarintaan ja taistellaan sortajaa vastaan.

Molemmat tiet johtavat siihen, että naisten ja valkoritarien ivallinen ja omahyväinen nauru tukahtuu heidän kurkkuihin, kun he yrittävät soveltaa häpäisytaktiikkaa näihin "naisettomiin ressukoihin". Allekirjoittanut on hämmentynyt siitä, miten tyhmiä naiset ja heidän pikku sylipuudelinsa, valkoritarit ovat, kun he suorastaan hierovat sorrettujen naamaan sitä, minkä pitäisi saada heidät aktivoitumaan jo vähemmästäkin!

Nimittän, on ilmeistä että seuraavaksi tähän rintamaan liittyvät myös keskitasoiset miehet (KTM) jotka huomaavat  olevansa valtakunnan virallinen hätävara ja laskuvarjo naisten rilluvuosien jälkeen. Tällöin naiset jäävät yksin niiden miesten (YTM)  vähemmistön kanssa, jotka he ovat palkinneet seksillä, mutta joilta eivät ole saaneet mitään vastineeksi. Tällöin tapahtuu ns. oman lääkkeen maistaminen.

Eikä ihme, että asiat ovat menossa tähän suuntaan.

Kukaan ei välitä esim.seuraavasta uutisesta, paitsi muutama inhimillinen ja myötätuntoinen yksilö. Muuten feministinen massakontrolli pitää huolta, että potentiaalisesti valveutuneiden naisten omat tunnot sammutetaan häpäisytekniikoin, jolloin he myötätunnon asemasta alkavat tuntea sairasta vihaa ja halveksuntaa omaa uhriaan kohtaan.

British diplomat who fell to his death from Romanian hotel ‘left a note saying he was depressed about not starting a family’

Mutta heti kun naisia kuolee, alkaa uutiset ja aktivistit huomata sen. Sillä kiitos feminismin, omaa nainen "valinnan vapauden", mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos nainen valitsee olla uhri, tai voittaja, ovat ne molemmat valinnat hänellle täysin salllittuja, eikä vain sallittuja, vaan nämä valinnat ovat yhteiskunnan siunaamia,  suomia ja suojelemia! Klassinen esimerkki tuplasandardeilla ohjatusta massakontrollista, siitä raivoavasta sairaudesta jonka kynsissä kansakunto huutaa parannusta. (Kuin sairaus, jossa kehon omat solut ovat kääntyneet itseään vastaan)

Mietitäänpä näitä ATM-itsemurhapommittajia, tai "jihadisteja" - heillä todellakin on yhdistävä tekijä, mikä johtuu naisettomuudesta, vieraantumisesta ja syrjäytymisestä: Jihadiestien ja ns. AT-miesten yhtäläisyys:

Boris Johnson: jihadis are porn-watching 'wankers'

Subversio on prosessi, missä yhteiskunta mädätetään pois tulevan tai halutun järjestelmän tietä - se on kansakunnan AIDS. Tämänn prosessin sivutuotteena on yksilöiden kärsimys. Ja jos tässä tekstissä Täydellisen Järjestelmänn yhteiskuntateoriaa on otettu esiin, on siitä muistutettava jälleen: kapitalismin maailmassa rikkaat rikastuvat, ja kapitalismin rakenteen vuoksi ei ole olemassa muita arvoja kuin rikastuminen - sen lisäksi että valta on rahaa, ja raha on valtaa. Naiset puolestaan ovat pariutumisen kapitalisteja, joiden kylvämä syrjintä ja eriarvoisuus myöskin on tulosta heidän pettuurudesta kansakuntaa kohtaan, unohtamattta tietenkään ahneutta ja omaneduntavoittelemista. Molemmat nämä ovat tietysti innokkaita ja tarpeeksi röyhkeitä lavertelemaan itselleen tukijoita, antaen tyhjiä lupauksia, sekä satunnaisia täkyjä heille joista heidän valtansa riippuu. Miehet ovat molemmissa sortojärjestelmissä heitä, jotka kulkevat pahimmillaan kahden riistäjän väliä: toistaalta töissä tuottamassa kapitalistille voittoa, toisaalta viemässä työnsä tulokset naiselle joka on nainut hänet hypergamisesti.

Esim. seuraava tutkimustulos paljastaa, että vain 1/3 talouksista on tasavertaisia, joissa kulut pistetään tasan - vaikka tasa-arvoisessa parisuhteessa menot jaetaan AINA PUOLIKSI!

HS: Kolmannes pariskunnista jakaa menot puoliksi


Tämä tarkoittaakin siis sitä, että hypergamian ollessa vallitsevana pariutumis- ja perheenmuodostusperiaatteena, on siten 2/3 talouksia joissa mies elättää aikuisen, työssä käyvän lapsen, nimeltä nainen!

Otetaanpa sitten pari tunnettua esimerkkiä - palatakseni alusssakin esiintyneeseen kouluammuskelijaan.

Eric ja Dylan - Columbinen murhaajat - olivat niin  päiväkirjamerkintöjensä kuin myös dokumentoitujen faktojen todistuksella kokeneet kroonista lämmön ja rakkauden puutetta. He olivat käyneet sen tien  loppuun, mitä yritettiin päällystää lääkkeillä ja hyvillä aikomuksilla.

Elliot Rodgers puolestaan edusti häntä, joka sai maistaa modernin, kapitalistisen tyhjiöyhteiskunnan lyhyempää kortta - vaikka syntyikin etuoikeutetuksi, ei hänellä ollut tarvittavia selviytymiskeinoja ja työkaluja selvitä etenkään kun naiset ryhtyvät vasta vanhemmalla iällä hakemaan itselleen aisuria, jolloin nätillä autolla ajellut, epäsuosittu erakko ei saanut naisia sillä hän kuului yhteisöön, missä varallisuus ei ollut harvinaista (olisi tarvittu ulkonäköä ja statusta).

Tämä on yhteiskunta, missä syrjitty ja kiusattu ihminen - mies - on ehdollistettu ankaralla rääkkäyksellä pitämään itseään pahana, ja heti kun nämä syrjityt miehet erehtyvät reagoimaan,  heidän kiusaajansa syyllistävät heitä (naisen logiikka) että jos kerran tuollainen olet, niin ei ihme ettet saa naista (shaming language). Mikä variaatio teemasta, jonka taustaoletuksena on ajatus siitä että nainen osaa lukea ajatuksia tai että "jos olet oikeasti kiltti mies, et näe pahaa, et sano pahaa etkä puhu pahaa"- tämä on hevonpaskaa ja täysiin epäinhimillinen sekä tunnepohjainen olettamus, ettei kiltti ja kunnollinen mies voisi olla kiltti ja kunnollinen, jos hän osaa erottaa hyvän pahasta ja mainita jostain ilmeisestä epäkohdasta. Mutta koska miehet ovat yksin, on jopa tälläinen orwellilainen massakontrolointi ja anti-logiikka ilmeisen tehokasta.

Mutta tämän kaiken rappion aika alkaa olla ohitse, sillä dialektian säälimättömät ja tieteellisen varmasti etenevät lait eivät anna armoa, vaan etenevät kuin metsäpalo, aina niin pitkälle kuin vain tämä kehitys saa polttoainetta.

Naiset, heidän helposti höynäytettävine ressukka "alfoineen" (uuuskielen uhrit: esim."hyvän itsetunnon mies" on se, joka suostuu naisen kohtuuttomiin vaatiimuksiin, ja on kaikessa samaa mieltä naisen kanssa, ja sitten kun nainen pettää ja jättää hänet, hän ei valita vaan antaa tassua kuin uskollinen vanha koira, joka jätetään nääntymään metsään, sidottuna puuhun vanhalla kunnon liekallaan) ovat luoneet hirviön, jolta puuttuu kaikki toivo. Se tekee heistä kaikista vaarallisimpia vihollisia, sillä ilman toivoa ei ole pelkoa. Feminismin luomat, säälittävät koiranpentumiehet ovat pelkiä koiranpentuja, jotka kierivät maassa kun heidän omistajansa napasauttavat sormiaan. - Jos en nauraisi näin ivallisesti, minä itkisin sitä häpeää.

Miehet ovat kuitenkin heitä, joilla on geneettisessä linjassa ja luonnossaan sotimisen taito. Manipulointi ja vehkeily on pitänyt sitä hallittuna, sillä herrasmiesmäisyys on klassinen esimerkki onnistuneesta kaksisuuntaisesta tiestä. Mutta gynosentrinen ja feministinen yhteiskunta on vaihtanut sen naisten luontaisten pariutumistotumusten kautta epäkypsäksi ja suoranaisen pahaksi asiaksi (miehen kannalta), jolloin pahat miehet ovat suositumpia kuin hyvät, jolloin se nörtti joka keksii lääkkeen HIV:in jonka lutka on saanut jakaessaan persettään, on se joka on heistä se vähemmän arvostettu osapuoli yhteiskunnassa.

Summa summarum: Kun vihan malja täyttyy pitäisi herätä, sillä silloin on myöhäistä kun se kuplii yli reunojen.Ei kommentteja: