perjantai 22. toukokuuta 2015

ISIS:in "Nolla Tunti" Lähestyy - Monikulttuurisuuden Kohtalokas Päätös On Täällä

Fundamentti on aiemminkin - itse asiassa montakin kertaa - ilmaissut Islamin leviämiseen käytetyt kaksi Jihad-strategiaa (lue esim. tämä juttu).

Lyhyesti mainittuna ne ovat aktiivinen ja passiivinen strategia.

Aktiivinen on suoraa terrorismia, itsemurhapommituksia kuin myös suoraa sodankäyntiä.
Passiivinen taas on käytännössä soluttautumista kantamaahan, ja sen palveluiden imemistä sekä kuormittamista Samalla kun pyritään esim. lisääntymään mahdollisimman runsaasti, ja ottamaan kaikki ilo irti monikulttuurisuudesta (jossa siis eturyhmään kuuluminen merkitsee myös etuoikeuksia, joten jos muslimi ei kestä samassa tilassa kristittyä joka lukee Raamattua, saa kristitty lähteä, jos taas muslimi ei kestä kun kristitty syö joulukinkkua, saa kristitty pyytää anteeksi ja pitää huolta ettei moinen toistu, kun taas jos kristittyä vaivaa muslimien vihamielisyys häntä ja uskontoaan kohtaan, on kyseessä vain kristityn rasismi ja ahdasmielisyys - tuplastandardit ovat mitä tärkein massakontrollin ase). Lyhyesti sanoen, passiivinen strategia  on subversioprosessiin muoto, tai vaihtoehtoisesti mädättävän aineksen johtaman subversion vanavedessä uimista.

Vaan nyt nämä kaksi on - kuten jo aiemminkin  kirjoitettua - yhdistymässä, jolloin passiiivisesta siirrytään aktiiviseen strategiaan, samassa maantieteellisessä sijainnissa:


ISIS: The countdown to ''zero hour'' has started


Isisin eurooppaan mobilisoimat joukot ovat nyt valmistautumassa viimeiseen lähtölaskentaan, mistä lienee seurauksena terrori-iskujen sarja pitkin eurooppaa.

Valitettavasti tässä vaiheessa ennaltaehkäisy on jo myöhäistä, ja enää tulee kysymykseen vahinkojen minimointi, sekä se että mitä jälkitoimenpiteet tulevat olemaan.Se katsos on jo housuissa. 


Ei kommentteja: