torstai 9. huhtikuuta 2015

Jos Suutuit Maisa Torpan Kirjoituksesta Olet Tekopyhä

Nyt, ihan näin aluksi on kerrottava että niin henkilökohtaisista kiireistä, ynnä itsestä johtumattomista syistä, allekirjoittanut ei ole päässyt kirjoittelemaan teille arvollisille lukijoille lainkaan. Eräskin nimeltä mainitsematon Sonera kun on sössinyt myös hänen laajakaistansa toimittamisessa. Ynnä sitten ne lukemattomat muut syyt.

Vaan hän suuressa ihmisrakkaudessaan, sekä häntä itseään jopa liikuttavassa halussa palvella lukijoitaan, on hän nyt kirjoittanut edellä olevan jutun teille kahvilassa, käyttäen rempoilevaa läppäriä ja luultavasti tunkeutujia tihkuvaa WLAN-yhteyttä, joten sen hedelmiä saamme seuraavaksi.

Kyseessä on Maisa Torpan taannoinen kirjoitelma, aiheenaan naisen rinnat. Ja vieläpä isot sellaiset.

Joten, kohu oli myös sen mukainen.

Tämän  johdosta melkein nainen kärrättiin poltettavaksi kuin noita takavuosina.

Vaan olisiko ensimmäisenä jokaisen aika myöntää totuus?

Niin miehet kuin naisetkin haluavat suuria rintoja. Hieman ehkä eri tavoin, mutta haluavatpahan silti.

Sillä, kuten tiedämme eivät suuret rinnat ole pelkästään rasvakudosta, vaan ne koostuvat myöskin haaveista ja unelmista, ynnä seksuaalisista täyttymyksistä. Tai kuten eräs edesmennyt tuttavani asian iilmaisi minulle, ja silloiselle tyttöystävälleni (C-kuppi), että rinnat ovat vain 10% imettämistä varten, ja loput 90% ovat seksille.

Mielensä pahoittaneihin lukeutuu kuitenkin myös "miehiä", syy miksi se on sitaateissa, on siinä että allekirjoittanut ei välttämättä lähtisi kutsumaan valkoritareita miehiksi - vain he voivat yrittää luikerralla seksuaalisuutensa kieltämällä, ja naisia törkeän puolueellisesti puoltavina, kaverialueelta seksialueelle. Naisten närkästyminen puolestaan menee itsestään selvyyksien puolelle, sillä naisia tunnetusti motivoi kateus (joko sen aiheuttaminen tai sen poteminen). Katkeruus taas tuntuu kasvavan iän myötä, vähän kuin luontaisena MA:n putoamisen kertymänä, On nimittäin aavistuksen vaikeaa elää "sinkkuelämää", ja "juosta juoksujaan" jos kilpavarustus ei ole samalla tasolla, kuin hieman paremmin radalle istuvien kilpasiskosten.

Tästä pääsemmekin tuplastandardehin.

Mitä jos Maisan teksti olisikin kirjoitettu miehille, jonkun hypergamisen feministin tai kullankaivajan toimesta? Tai jos sen olisikin kirjoitettu edellä mainittu miesfeministi, eli valkoritari, joka näin osoittaa tulleensa "synnintuntoon" (hieman kuten taannoin miesfeministeinä kaapista ulos tulleet suomalaiset julkkismiehet).Kommentit olisivat tällöin olleet mm. seuraavanlaisia:
"Siis niin raikasta ja tasa-arvoa puoltavaa!"
"Jo oli aikakin että miehet tulevat järkiinsä ja ymmärtävät mitä nainen todella haluaa!"
"Tuon kirjoittaneesta miehestä varmasti joku nainen saa hyvän miehen."

Entä mitä olisivat nämä miehiltä peräänkuulutettavat asiat?
- Lentokapteenin tai toimitusjohtajan ammatti, ennen kun edes kehtaa mennä häiritsemään naista
- Asuntona vähintäänn kartanotason asunto
- Rahaa sen verran, että nainen voi lopettaa työnteon halutessa, mutta tietysti myös jatkaa sitä periaatteella että on miehen rahat ja naisen rahat. Tämä siksi, että feminismissä on kyse siitä, että nainen saa valita, eikä mies.
- Miehen ulkonäön olisi hyvä olla ns. urheilullinen. Eli hänellä pitää olla vähintään Suomen mestaruus jossakin lajissa, mikä on miesten laji. Samoin hänellä olisi hyvä olla kokemusta miesmallin hommista, tai edes tarjouksia alalta. Joten, mitä jos vaihteeksi kunnioitettaisi myöskin miehen seksuaalisuutta?

Kuten moderni sananlasku sen ilmaisee, ei mies voi rakastua ensisilmäyksellä naisen persoonaan.

Lisäksi on selvää, että tässä taustallla on feminismin installoima ajatus siitä, että miestä ei saisi miellyttää missään olosuhteissa. Sellaista vastaan saa ja pitääkin taistella.Tasa-arvon nimissä me emme elä, tai meidän ei pitäisi ainakaan elää vain naisille pedatussa yhteiskunnassa. Me ikävä kyllä elämme, ja tästä syystä esim. hypergamia on jo hyvää vauhtia tuhonnut pariutumisen päämäärän eli perheyksikön. Mitään hyvää tälläisestä ei ole tullut, eikä tule.


PS. Miten moni tiesi, että Australia kieltää pienirintaiset naiset pornosta, sillä heidät voidaan sekoitta lapsiin? On kummallista, että miksi feministit eivät pidä tätä hyvänä asiana, sillä heidänhän mukaaan miehet ovat parantumattomia raiskaajapedofiileja?¨

Ei kommentteja: